çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inş....bu zamana kadar hiçbir olumsuzluk görmeyipte birden böyle şeyler olunca insan daha bi telaş yapıyor.....erkekinde hayırlı olsun.....Arkadaşlar dün değil evvel ki gece neler oldu bir bilseniz? Eşim gece 12 otobüsüyle Ankaraya gidecekti 23:00 gibi çıktı evden, bende uyudum ..Gece 3 gibi bi uyandım çamaşırımda bi ıslaklık, baktım ki şeffaf bir su çamaşırım ıslak, akıntı değil ama bildiğiniz su gibi..Sonra tuvalette birden bi kan geldi ben şok oldum tabi, nasıl titriyorum çok korktum çünkü...Eşimi aradım , Afyonda diğer otobüse binip döndü sabah..Ben yataktan kalkmamaya çalıştım, bol bol su içtim gelen su amniyo sıvısıdır bebek susuz kalmasın diye..Kanama durunca uyudum biraz, sabah eşim gelince doktoruma gittik, bebeğe baktı iyiydi herşey yolundaydı, yalnız benim rahim ağzında ufak bi yara varmış ve enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi, bi krem verdi 1 hafta istirahat et sonra tekrar gel 4 lü testi yapacağım dedi.Zaten bebeğimi görünce herşeyi unuttum,elleriyle yüzünü kapatıyordu, ama ona birşey olacak diye beni bırakıp gidecek diye çok korktum..şimdi hiç kalkmadan yatıyorum..dua edin bana..ilk 3 ay herşey yolundaydı ne kanama ne de lekelenme oldu 4.ay biterken böyle birşey yaşamak çok zor..İyice büyüdü bebeğim...
Bir de bebeğim erkekmiş , doğru tahmin etmişim..önemli olan sağlıklıca dünyaya gelmesi..
yaa ben geçen gün öğrendim ki normal doğumda canlı canlı dikiş atılıyormuş
çok tırstım yaaaaa
epidural doğum dedikleri nasıl birşey acabaa
bilen yada yakınlarında olan varmı
bu paylaştığın yöntem çok güzele benziyor ama bize gelenee kadaaaar:26:
17.. hafta nasıl beklenir yaaaaaaa
:44::44:
Betylena geçmiş olsun cnm....
Arkadaşlar dün değil evvel ki gece neler oldu bir bilseniz? Eşim gece 12 otobüsüyle Ankaraya gidecekti 23:00 gibi çıktı evden, bende uyudum ..Gece 3 gibi bi uyandım çamaşırımda bi ıslaklık, baktım ki şeffaf bir su çamaşırım ıslak, akıntı değil ama bildiğiniz su gibi..Sonra tuvalette birden bi kan geldi ben şok oldum tabi, nasıl titriyorum çok korktum çünkü...Eşimi aradım , Afyonda diğer otobüse binip döndü sabah..Ben yataktan kalkmamaya çalıştım, bol bol su içtim gelen su amniyo sıvısıdır bebek susuz kalmasın diye..Kanama durunca uyudum biraz, sabah eşim gelince doktoruma gittik, bebeğe baktı iyiydi herşey yolundaydı, yalnız benim rahim ağzında ufak bi yara varmış ve enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi, bi krem verdi 1 hafta istirahat et sonra tekrar gel 4 lü testi yapacağım dedi.Zaten bebeğimi görünce herşeyi unuttum,elleriyle yüzünü kapatıyordu, ama ona birşey olacak diye beni bırakıp gidecek diye çok korktum..şimdi hiç kalkmadan yatıyorum..dua edin bana..ilk 3 ay herşey yolundaydı ne kanama ne de lekelenme oldu 4.ay biterken böyle birşey yaşamak çok zor..İyice büyüdü bebeğim...
Bir de bebeğim erkekmiş , doğru tahmin etmişim..önemli olan sağlıklıca dünyaya gelmesi..
TurkuazM bende sezeryan olacağım benimki bel fıtığından dolayı zorunlu...
ama zorunlu olmasaydı da sezeryanı seçerdim...
Canlı canlı dikmiyorlar, iğne yapıp uyuşturuyolar ama ilk doğumda illaki biraz esiyolar yoksa ciddi yırtıklar oluşuyor, epidural belden bi iğne yapıp sancıyı azaltıyor o kadar kesilecekse yine kesiliyor..
Bende yatıyorum hiç kalkmadan bakalım, demek ki senin ki kız..Kızlar nazlı geç gösteriyo :))
Günaydın kızlar....
Şeymacım sende bir günlüğüne başka doktora git öğren, senin doktor baya garanticiymiş
çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inş....bu zamana kadar hiçbir olumsuzluk görmeyipte birden böyle şeyler olunca insan daha bi telaş yapıyor.....erkekinde hayırlı olsun.....
evt normal doğumda kesiyorlar bazen uyuşturup bazen uyuşturmadan ama acıyı hiç hissetmiyormuşsun bende çok tırstım o yüzden yaşasın sezeryan...:))))
şeymacım sende başka doktora git öğren cinsiyetini senin doktorda ne kadar prensipliymiş belki kızdırda emin olmak için bekletiyordu....hayırlısı inş....ben bir buçuk aydır bekliyorum ama şu 4 gün nasıl geçecek bilmiyorum...:))))
benim düşüncemde öyle ama henüz doktorla birşey konusmadım bu konuda....
sende benim gibi korkaklardan mısın...
Şeymacım senin haftanda %60 diyeceklerini sanmıyorum... mesela arzuma hemen kız demişti doktoru, anlıyorlarda, yanılmamak için söylemiyorlar...
doktora dedimki geçen geldiğimde kıza benziyordu
şimdi sanki erkek
gibii
aaaaa
karar ver artık dedi bana
ne dimek istedi bi çözemedim pislik söylemedi işte
garantiliycek heralde
birdahakine bakıcas dedii
manyak taa 5 hafta bekletti beni yaaa
neyseki son 2 haftam kaldı :80:
mrb kızlar çoktandır giremiyrdum siteye işlerin yoğunluğundankızlar bişey sorcam size sizin eski elbiseleriniz oluyor mu? benimkiler dar gelmeye başladı pantalonlarım hamile pantalonu için de erken değil mi bilemiyorum.bu arada ben 15 haftalığım.2kg almışım ama göbeğim var.
alttan dikişten çok alttan kesik ürkütüyor bni.
mrb kızlar çoktandır giremiyrdum siteye işlerin yoğunluğundankızlar bişey sorcam size sizin eski elbiseleriniz oluyor mu? benimkiler dar gelmeye başladı pantalonlarım hamile pantalonu için de erken değil mi bilemiyorum.bu arada ben 15 haftalığım.2kg almışım ama göbeğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?