-----2010 KASIM hamişleri----

kadınlar kulübü de olmasa... dur bakalım ben de kakao yağına bakayım :3:

sağ tarafımda top gibi bir sertlik hissediyorum dokunduğumda. bebeğim iice yanaşmış galiba. netten baktım artık bu haftalarda hissedermişiz elimizle dokunduğumuzda. çok güzel bir duygu komşuya biile dokundurttum. bak bebek burda die:emir_bebek::emir_bebek:
:52::52::52:

Bebeklerimiz gülümseme nedenimiz...

Bebeklerimiz gülümseme nedenimiz...

dimi ya hem de daha şimdiden:48::48:

anne olma fikri ne kadar acayibime gitse de içten içe psikolojim buna hazırlanıyor. 9 ay daki en büyük mantık ve hikmet de bu olsa gerek. anneliğe alışmak ve doğmadan çocuğuna tutunmak ona bağlanmak... peki ya babalık, onlar hangi sebeple sahipleniyorlarki çocuklarını.

dimi ya hem de daha şimdiden:48::48:

anne olma fikri ne kadar acayibime gitse de içten içe psikolojim buna hazırlanıyor. 9 ay daki en büyük mantık ve hikmet de bu olsa gerek. anneliğe alışmak ve doğmadan çocuğuna tutunmak ona bağlanmak... peki ya babalık, onlar hangi sebeple sahipleniyorlarki çocuklarını.

Analar 1, babalar 9 doğururmuş... :9:
Eşim diyor ki, herşeyi anneye soruyorlar, babayı tınlayan yok, vezneye geldiğimiz zaman bizi sayan oluyo diyo :9::9::9:

selam kızlar bugun doktora gıtıık 11+3 olmusuz cınsıyetımızde bellı oldu erkekmıs ben kız dıye tahmın etmıstım tutmadı:emir_bebek:

Çata çat cevabımı veriyorum, benimki de gardolabımı bile açar bakar, ne arıyorsa????

yok artık!!

sen cadaloz ol yaa sevaptır :23:

Kızlar bir arkadaşım çatlak konusunda aşırı pimpirikli, bebeğini doğurdu, ama yok denecek kadar az çtlağı var, ne kullandın diye sordum, doktoru lierac vermiş ona, ve hep onu kullanmış, 4. aydan itibaren göğüslerine, kalçalarına bile sürmüş, bebeğini emzirirken şu anda hiç sorun yaşamıyor, göğsü çatlamadı, yara da olmadı...ben galiba ondan alacağım...

Benim de arkadaşım kullandı o kremi, akıllı bacaklarının iç kısımlarına sürmemiş, oralar çatlamış sürdüğü yerlerde hiç çatlamamış..::1:
Netten baktım kullananlar çok memnun, bende yakında kullanmaya başlayacam :6:

Son düzenleme:
Kızlar
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun
ne olur herkes içini ferah tutsun
doktor banada kanama eçirmişsin dedi ama ben farketmemiştim öyle bişi şaşırdım
bugün 13+4 olduk
doktor %80 kız dedi
erkek patlaması dediğiniz için yazdım
7cm ve 50gr bebişim:)

maş... maşşş cnmmm yaa:))):nazar:

ay yirim ben bunlarıııııııııı:1:

ya dr rahım agzı yetmezlıgı olabılır dedı bana aklımdan cıkmıyor onumuzdekı hafta olcumu yapılacak:59:kafayı yedım coook moralım bozuldu..yanı bellı olmayan bısey ıcın dert yapıyorum cok sacma ama engelleyemıyorum ..2 gundur ne dus aldım ne evden cıktım salak gıbıyım

cnm herşey olucağına varır allah büyük yardımcın olsun
dua et bol bol birşey olmaz inşallah...:16:

gözün aydın canım...
erkek patlaması var valla!!!
gelin bulmicas mı ne:30:

ahahha

gelin geliiiiiiin

mumlamı arıcas ne sahiden

ama farkındamısınız bence erkekler çabuk gösteriyor cinsiyetii

ondan şuan erkek çok sanıyorsunuzz

kızlar daha geç gösteriyor:)

12 -----13.. haftada öğrenenlerin çoğusu erkek

kızlar sonradan öğreniliyor herhalde:1:

kızlar hanı bepanten varya ben onun losyonunu kullanıyorum bepanthol bı bılgınız var mı dr a sormakta aklıma gelmedı ..kullanılabılırler lıstesındemı:26:

gem cim bende kullanıyorum bepanthol

ayrıca lierac daa

lierac doktorum önermiştii

losyonu kendim aldımmm

ama sanırım bir fayda etmediii

az önce duş aldımda

sankii göğüsümün çevresinde hafif kırmızımsı çizgiler oluşmuşşş

çok sinirlendim yaa:47:

çatlıyıcak sanırımmm

okadarda krem sürüyoruzz

offff:18::18::18:

Kızlar bir arkadaşım çatlak konusunda aşırı pimpirikli, bebeğini doğurdu, ama yok denecek kadar az çtlağı var, ne kullandın diye sordum, doktoru lierac vermiş ona, ve hep onu kullanmış, 4. aydan itibaren göğüslerine, kalçalarına bile sürmüş, bebeğini emzirirken şu anda hiç sorun yaşamıyor, göğsü çatlamadı, yara da olmadı...ben galiba ondan alacağım...

lierac çok pahalı baş gitmez ki

:43::59:

yok artık!!

sen cadaloz ol yaa sevaptır :23:

Benim de arkadaşım kullandı o kremi, akıllı bacaklarının iç kısımlarına sürmemiş, oralar çatlamış sürdüğü yerlerde hiç çatlamamış..::1:
Netten baktım kullananlar çok memnun, bende yakında kullanmaya başlayacam :6:

Evet canım ben de kullanmaya başlıcam...

gözün aydın canım...
erkek patlaması var valla!!!
gelin bulmicas mı ne:30:
Öyle galiba canım, diğer topicte de hep erkek bebek var sanki.. Gelin dedin de aklıma geldi, biz kaynana mı olcaz şimdi..:49:

Hayırlı olsun seninde oğluşun.....:nazar::nazar::nazar:
bu sene erkek patlaması mı olacak nedir bu yahu....:emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım. hepimizin bebekleri sağlıcakla ve kolayca doğsun inşallah..

Topicin adını değiştirirsin yakında şeyma "2010 kasım hamişleri" yerine "2010 kasım geleceğin kaynana adayları" :1::1:

Şeymacım evet pahalı ama 1 tanesi bütün hamileliğe yetiyormuş...

valla cnm ben 2 buçuk aylık hamileyken aldım lierac

şuan 3 buçuk aylık hamileyim ve dibinde 2 fındık büyüklüğünde kadar krem kaldı

nasıl yetirmiş ayrıcaa 1 tanesini kullanan kişi

ben sürüyorum hergün

bazen 2 günde ama neden göğüslerim çatlıycak sanırım

çok sinir oldum az mı para kii yazık yaaa

Topicin adını değiştirirsin yakında şeyma "2010 kasım hamişleri" yerine "2010 kasım geleceğin kaynana adayları" :1::1:

:19::18:

ay kaynana deme yahu cnm:25:

valla sinir boşalması yaşıyorumm

of ne zor kaynana olmakta gelin olmaktaa:4:

selam kızlar bugun doktora gıtıık 11+3 olmusuz cınsıyetımızde bellı oldu erkekmıs ben kız dıye tahmın etmıstım tutmadı:emir_bebek:

günaydın nuryüzlü..
ben de bugün 11 haftaoldum.
11+4 de gitsem görünür mü dersin çok merak ediyorum:1:
kocam dahil herkes erkek diyo zaten..
ben de hiç his yok niyeyse:59:

ayy ne kadr erken belli oldu cinsiyeti maşallah hayırlı olsun erkekin....:nazar::nazar::nazar:

erkekler utanmaz işte hemen belli ediyorlar kendilerini kızlar edepli göstermiyorlar hemen.....:52: hepimiz için hayırlısı olsun inş.....

günaydın kzlarr :21: :21: :21:
bişi sorcam size de kalsiyum verdi mi dr unuz? efervesan tablet verdi bana ama hafta hafta gebelikte dışardan kalsiyum alımını pek desteklemiyor. siz napıyosunuz

Back