-----2010 KASIM hamişleri----

tamam kızlar yarın alırım artık teşekkür ederim fikirleriniz için de;))bu arada ben de salı günü gittim doktora 14haf.3 günluktüm cinsiyetini sordum daha erken dedi.acaba kız mı diye düşünüyorum çünkü bazılar 12.13.haftalarda öğreniyorlar.

Çok hızlı iyileşiyormuş..
Tek sıkıntı dikiş ipleri pede sürtününce gıcık bir his oluyormuş :26:

Karnımdaki dikiştense ordakini yeğlerim valla :86:

ben henüz neremdiki dikiş daha vantajlı bilemyiorum ama bebeğim nasıl doğmak isterse ona karar veririm ben. normal doğacakken sezeryan yapmam, sezeryan yapılacak derlerse hayır ben normal doğurcam demem! kaderciliğimden sanırım...

ben henüz neremdiki dikiş daha vantajlı bilemyiorum ama bebeğim nasıl doğmak isterse ona karar veririm ben. normal doğacakken sezeryan yapmam, sezeryan yapılacak derlerse hayır ben normal doğurcam demem! kaderciliğimden sanırım...

Kadercilikten çok mantık :1:
Tabi ki biz belirleyemiyoruz tam olarak
ama tüm koşullar uygunken diğer yöntemin seçilmesiydi bahsettiğim..

Çok hızlı iyileşiyormuş..
Tek sıkıntı dikiş ipleri pede sürtününce gıcık bir his oluyormuş :26:

Karnımdaki dikiştense ordakini yeğlerim valla :86:

Bende öyle düşünüyorum.Normal doğumda sadece sancı var kızlar doğum anında bie hissettiğiniz tek şey sancıymışş..Doğum bitince herşey bitiyor..Ertesi gün ayaktasın sütün de hemen geliyor..
Sezeryanda iş doğumdan sonra başlıyor, sancılar, ağrılar, öyle doğum bitti lay lay lom değil..Bi de sonrasında hediye olarak sana kocaman bi karın kalıyor..Bunları unutmayın derim

Kadercilikten çok mantık :1:
Tabi ki biz belirleyemiyoruz tam olarak
ama tüm koşullar uygunken diğer yöntemin seçilmesiydi bahsettiğim..

kesinlikle mantıklı olan bu! ama genede sezeryancıların fikrini değiştiremeyeceğimize benziyor. bir arkdşm geçen yıl sezeryan die bir tutturdu, kim ne dediyse ikna olmadı. o kadar da zor bir sezeryan atlattı ki, iileşme süreci çok uzadı... hayırlısı... sezeryan da olsa normal da olsa Allah kolay bir doğum nasip etsin hepimize.

Betylena, çok geçmiş olsun..

Şeymacım o atılan dikişten önce uyuşturuyorlar orayı endişenme (Bizzat gördüm :1:)..

ya kadının biri yanımda anlattı çok acımıştı dedii

abartmışta olabilir

canlı diktiler dedii

anneeeeeeeeeeeeeeeeee dedimm

annemde yok acımıyo fazla dedii:27:

bilemedim yanee:18:

iyi bakalım, sende 2 hafta sonra yazarsın :))))

arkadaşıma 17. haftada gel demiş, hep kız istiyordu, kız bu ben biliyorum diyordu, doktor bide geç tarih verince kesin kız dedi :1: gittiler geçen hafta, 17. haftası doldu, doktor ellerine pipi resmi vermiş, arkadaşım baya bi şok yaşadı, hep kızlarla ilgili şeylere bakıyordu :9::9::9:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:53::53::53:

deme cnm yaaa

aslında taktıkmı takıyos

kızda olur erkekte diyemiom nedense

taktım bi cinsiyete inş. hayal kırıklığına uğramam

neden böyle oldum ben yaa

çok sinir oluyorum kendimee

eşimde bende kız istediğimiz içinmi taktım acabaa

ananemizde kız dedemizde kız diyooo

birtek kız kardeşim erkek dioo:59::59:

Bende öyle düşünüyorum.Normal doğumda sadece sancı var kızlar doğum anında bie hissettiğiniz tek şey sancıymışş..Doğum bitince herşey bitiyor..Ertesi gün ayaktasın sütün de hemen geliyor..
Sezeryanda iş doğumdan sonra başlıyor, sancılar, ağrılar, öyle doğum bitti lay lay lom değil..Bi de sonrasında hediye olarak sana kocaman bi karın kalıyor..Bunları unutmayın derim
:46::46::46::46::46:

günaydın kzlarr :21: :21: :21:
bişi sorcam size de kalsiyum verdi mi dr unuz? efervesan tablet verdi bana ama hafta hafta gebelikte dışardan kalsiyum alımını pek desteklemiyor. siz napıyosunuz

canım bende gecen hafta doktora kontrole gıttım elevıt kullanıyodum gecen hafta banada doktor demır ılacı yazdı ayrıca kalsıyum ılacıda yazdı sımdı 3 ilacım oldu bunları kullancaksın dedı degerlerımde normaldı ztn hergun 1 bardak sut bır bardak ayran ıcıyorum genelde hanı bana sormadı bıle ıcıyonmu ıcmıyonmu dıye artık 3 ılacın var dedı doktoruna gore degısıyor bu ılac konuları canım ama ıc bence zararı olmaz ben ıcıyorum sonucta kenmıklerın gelısımı ıcın cok ıhtıyac var

2010 kız yılı idi, 2011 erkek yılı olacağa benziyor, oğlum olursa 2014'te hamile kalıcam ki kız yılına denk gelsin:27:

bende bu haftaya kadar sığıyorum kilo almadım ama artık rahatsız ediyo karnımın üstündeki düğme..Yine sığıyosun ama eğilir kalkarken sıkıştırmaya başlıyor..

muhakkak canım hepimizin haftası kilosu boyu farklı bakarsın bende birden şişerim ne olacağını bilemiyoruz ki ama aşırı yememeye çalışıyorum dikkat ediyorum biraz.....

kesinlikle mantıklı olan bu! ama genede sezeryancıların fikrini değiştiremeyeceğimize benziyor. bir arkdşm geçen yıl sezeryan die bir tutturdu, kim ne dediyse ikna olmadı. o kadar da zor bir sezeryan atlattı ki, iileşme süreci çok uzadı... hayırlısı... sezeryan da olsa normal da olsa Allah kolay bir doğum nasip etsin hepimize.
Amin inş..

Kızlar 3 aydan sonra spor yapabilir miymişiz acaba, drlarınız bişey dedi mi :26:

canım bende gecen hafta doktora kontrole gıttım elevıt kullanıyodum gecen hafta banada doktor demır ılacı yazdı ayrıca kalsıyum ılacıda yazdı sımdı 3 ilacım oldu bunları kullancaksın dedı degerlerımde normaldı ztn hergun 1 bardak sut bır bardak ayran ıcıyorum genelde hanı bana sormadı bıle ıcıyonmu ıcmıyonmu dıye artık 3 ılacın var dedı doktoruna gore degısıyor bu ılac konuları canım ama ıc bence zararı olmaz ben ıcıyorum sonucta kenmıklerın gelısımı ıcın cok ıhtıyac var
ben hayatım boyunca peynır yemedım agzıma suremıyorum...kalsıyum hep sorun olcak dedım ama sut,yogurt ve BROKOLİ(anormal kalsıyum deposuymus) yeter dedı dr hıc dert etme dedı..

Amin inş..

Kızlar 3 aydan sonra spor yapabilir miymişiz acaba, drlarınız bişey dedi mi :26:

Spor yasak canım, yürüyüş, yüzme ve hafif egzersiz hareketleri..Egzersiz için internetten hareketlere bakabilirsin, köprü ve mekik yasak mesela..

Back