Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hızlı iyileşiyormuş..
Tek sıkıntı dikiş ipleri pede sürtününce gıcık bir his oluyormuş :26:
Karnımdaki dikiştense ordakini yeğlerim valla :86:
ben henüz neremdiki dikiş daha vantajlı bilemyiorum ama bebeğim nasıl doğmak isterse ona karar veririm ben. normal doğacakken sezeryan yapmam, sezeryan yapılacak derlerse hayır ben normal doğurcam demem! kaderciliğimden sanırım...
Çok hızlı iyileşiyormuş..
Tek sıkıntı dikiş ipleri pede sürtününce gıcık bir his oluyormuş :26:
Karnımdaki dikiştense ordakini yeğlerim valla :86:
Kadercilikten çok mantık
Tabi ki biz belirleyemiyoruz tam olarak
ama tüm koşullar uygunken diğer yöntemin seçilmesiydi bahsettiğim..
Betylena, çok geçmiş olsun..
Şeymacım o atılan dikişten önce uyuşturuyorlar orayı endişenme (Bizzat gördüm)..
iyi bakalım, sende 2 hafta sonra yazarsın :))))
arkadaşıma 17. haftada gel demiş, hep kız istiyordu, kız bu ben biliyorum diyordu, doktor bide geç tarih verince kesin kız dedigittiler geçen hafta, 17. haftası doldu, doktor ellerine pipi resmi vermiş, arkadaşım baya bi şok yaşadı, hep kızlarla ilgili şeylere bakıyordu
![]()
ben hiç kilo almadım henüz herşeyime rahatlıkla sığabiliyorum süper birşey...:)))
15 haftalıkken de söyle bunu :))
Bende öyle düşünüyorum.Normal doğumda sadece sancı var kızlar doğum anında bie hissettiğiniz tek şey sancıymışş..Doğum bitince herşey bitiyor..Ertesi gün ayaktasın sütün de hemen geliyor..
Sezeryanda iş doğumdan sonra başlıyor, sancılar, ağrılar, öyle doğum bitti lay lay lom değil..Bi de sonrasında hediye olarak sana kocaman bi karın kalıyor..Bunları unutmayın derim
bakalım kısmet...:)
bakalım kısmet...:)
zaten sen böyle dedikçe ben seni avatarına benzetiyorum.
günaydın kzlarr![]()
![]()
bişi sorcam size de kalsiyum verdi mi dr unuz? efervesan tablet verdi bana ama hafta hafta gebelikte dışardan kalsiyum alımını pek desteklemiyor. siz napıyosunuz
bende bu haftaya kadar sığıyorum kilo almadım ama artık rahatsız ediyo karnımın üstündeki düğme..Yine sığıyosun ama eğilir kalkarken sıkıştırmaya başlıyor..
Amin inş..kesinlikle mantıklı olan bu! ama genede sezeryancıların fikrini değiştiremeyeceğimize benziyor. bir arkdşm geçen yıl sezeryan die bir tutturdu, kim ne dediyse ikna olmadı. o kadar da zor bir sezeryan atlattı ki, iileşme süreci çok uzadı... hayırlısı... sezeryan da olsa normal da olsa Allah kolay bir doğum nasip etsin hepimize.
ben hayatım boyunca peynır yemedım agzıma suremıyorum...kalsıyum hep sorun olcak dedım ama sut,yogurt ve BROKOLİ(anormal kalsıyum deposuymus) yeter dedı dr hıc dert etme dedı..canım bende gecen hafta doktora kontrole gıttım elevıt kullanıyodum gecen hafta banada doktor demır ılacı yazdı ayrıca kalsıyum ılacıda yazdı sımdı 3 ilacım oldu bunları kullancaksın dedı degerlerımde normaldı ztn hergun 1 bardak sut bır bardak ayran ıcıyorum genelde hanı bana sormadı bıle ıcıyonmu ıcmıyonmu dıye artık 3 ılacın var dedı doktoruna gore degısıyor bu ılac konuları canım ama ıc bence zararı olmaz ben ıcıyorum sonucta kenmıklerın gelısımı ıcın cok ıhtıyac var
Amin inş..
Kızlar 3 aydan sonra spor yapabilir miymişiz acaba, drlarınız bişey dedi mi :26: