-----2010 KASIM hamişleri----

ay kızlar ben bu kiloya çok takıyorum
1.5 ayda 1.5 kilo aldım nerdeyse
hemen hemen hepsi de göbeğim ve popomda hatta popom daha çok büyüdü denebilir
bu sbeepten sanırım bi kaç hafta sonra pantolanlarıma sığamıycam
şimdilik tam oluyo
ama çok rahat değil
sanırım dr çok hoşnut olmayacak bu durumdan
çünkü bana hamileyim diye ne bulursan yeme demişti
maximum 10 kiloyla bitirelim bu gebeliği demişti
bu arada 53 kiloydum ilk ay:56::82:

muhakkak canım hepimizin haftası kilosu boyu farklı bakarsın bende birden şişerim ne olacağını bilemiyoruz ki ama aşırı yememeye çalışıyorum dikkat ediyorum biraz.....

Ben de daha hiç kilo almadım ama pantolonlarımı giyerken, bebişim sıkışmasın diye, annelik iç güdüsüyle dikkat ediyorum, olmamaya başladığı an hamiş pantolonları alıcemmm:49::9:

ay kızlar ben bu kiloya çok takıyorum
1.5 ayda 1.5 kilo aldım nerdeyse
hemen hemen hepsi de göbeğim ve popomda hatta popom daha çok büyüdü denebilir
bu sbeepten sanırım bi kaç hafta sonra pantolanlarıma sığamıycam
şimdilik tam oluyo
ama çok rahat değil
sanırım dr çok hoşnut olmayacak bu durumdan
çünkü bana hamileyim diye ne bulursan yeme demişti
maximum 10 kiloyla bitirelim bu gebeliği demişti
bu arada 53 kiloydum ilk ay:56::82:

Eski hatunlar popo büyürse, yanlar genişlerse kız bebiş olur derler, sivri olursa irkek derler :9:

Ben de daha hiç kilo almadım ama pantolonlarımı giyerken, bebişim sıkışmasın diye, annelik iç güdüsüyle dikkat ediyorum, olmamaya başladığı an hamiş pantolonları alıcemmm:49::9:
benım butun pantalonlarım zaten okadar darmıskıbıde dusuk bel ımkanı yok gıyemıorum..gobek delıgımın alt kısmı doldu benım ole gobek fılan yok ama tam oraya gelıo dıye gıyemıyorum ...gorumcemde gıtmıs 42 beden hamıle pantalonu almıs bana 7.ayda anca gıyerım artık :82:

yaa ben geçen gün öğrendim ki normal doğumda canlı canlı dikiş atılıyormuş:(

çok tırstım yaaaaa

epidural doğum dedikleri nasıl birşey acabaa

bilen yada yakınlarında olan varmı

bu paylaştığın yöntem çok güzele benziyor ama bize gelenee kadaaaar:26:

çok geçmiş olsun cnmm yaaa

allah yardım etmiş sanaa

sen yinede yat dinlen fazla iş yapmamaya çalış cnmm

bu arada erkekler hemen göstertiyo kendilerini

pipileriylee 11-12-13. haftalardaaa

beni doktor neden 17. haftada çağırdı anlamadım kii

çıldırıceğimm

zaman geçmiyor sankii

pofff

17.. hafta nasıl beklenir yaaaaaaa

:44::44:
şeymacıgım senın ılk dogumun nasıl oldu sezeryanmı? sen bızden tecrubelısın cunku.
benım doktorumda senınkı gıbı soylemedı gercı ben gıttıgımde 11. haftaydı 16. haftadan once kımseye soylemem dedı bende ısrar etmedım aslında baska doktora gıdebılırz ama doktorumdan memnunum bıde ılk cocogum benım hanı fark etmez elı ayagı saglam olsunda boyle merakla yasamakta guzel nasılsa obur ay ogrencez. ama bır tanıdıgım bende 1 hafta onde hamılelıgı 12. haftada doktoru kız demıs ıste bızım sansızlıgımız ne dıyelım

Çatlama kızzz az kaldı:9::9::9:

Kimi doktorlar hemen söyüyor, kimisi mübarek prensip sahibi, biz anneleri kudurtcekler...:27:
randevum hafataya cuma 17,20 de daha erken olsun dıye yırttım kendımı ama yook anacım ..sen benden once ogrencen :27:

Bana cardiyo sporları yapma, yürüyüş yap ve yüzmeye git dedi, öyle yapıyorum ben de...

Spor yasak canım, yürüyüş, yüzme ve hafif egzersiz hareketleri..Egzersiz için internetten hareketlere bakabilirsin, köprü ve mekik yasak mesela..
Yüzme güzel fikir :65:

Evde de hafif tempolu bisiklet kullanırsam sorun olmaz o halde..

şeymacıgım senın ılk dogumun nasıl oldu sezeryanmı? sen bızden tecrubelısın cunku.
benım doktorumda senınkı gıbı soylemedı gercı ben gıttıgımde 11. haftaydı 16. haftadan once kımseye soylemem dedı bende ısrar etmedım aslında baska doktora gıdebılırz ama doktorumdan memnunum bıde ılk cocogum benım hanı fark etmez elı ayagı saglam olsunda boyle merakla yasamakta guzel nasılsa obur ay ogrencez. ama bır tanıdıgım bende 1 hafta onde hamılelıgı 12. haftada doktoru kız demıs ıste bızım sansızlıgımız ne dıyelım

yok cnm ben ne bilgi sahibiyim

benimde ilk bebeğim:)

daha önce çocuğum olmadı

1. bebişimi bekliyorum benn:68:

benım butun pantalonlarım zaten okadar darmıskıbıde dusuk bel ımkanı yok gıyemıorum..gobek delıgımın alt kısmı doldu benım ole gobek fılan yok ama tam oraya gelıo dıye gıyemıyorum ...gorumcemde gıtmıs 42 beden hamıle pantalonu almıs bana 7.ayda anca gıyerım artık :82:

İyi işde ne güzel 7. ayda bidaha pantolon almazsın...:27:

Yarın söylemezse başka dr a gitcem sırf cinsiyet öğrenmeye, bekleyemem öyle bir ay daha :52::1:

aman bana da erkeğe benziyor kimseye söyleme yanılabilirim filan dedi ama 17 Şubat'ta gidicem bidahakine... belki orta yerimden çatlarsam gidicem, bir günlüğüne başka doktora:9::9::9:

Back