-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kzlarr
bişi sorcam size de kalsiyum verdi mi dr unuz? efervesan tablet verdi bana ama hafta hafta gebelikte dışardan kalsiyum alımını pek desteklemiyor. siz napıyosunuz

ben şu an 13. haftadayım ca vermedi dr um. belki senin kan tahlillerin de düşük çıkmıştır yada süt yoğurt tüketemiyosan o yüzden vermiştir canım var mı öyle bişey

ben şu an 13. haftadayım ca vermedi dr um. belki senin kan tahlillerin de düşük çıkmıştır yada süt yoğurt tüketemiyosan o yüzden vermiştir canım var mı öyle bişey

işte ben de o yüzden sordum size ezbere yazdı yaa. uff bu dr u değiştiricem galiba pek kafaya almıyo gibi yani iyi karşılıyo güler yüzlü ama yeterince açıklama da yapmıyo. işte herşey ii gidiyo falan diyo o kadar. ikili testin ultrasonundaki dr da sordu hangi dr a muayene oluyosun ne dedi falan diye.

kızlar size bir soru sorcam,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 8-9 gün var,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,sizce hamile olabilir miyim?

yorum yapmak için daha çok erken arkadaşım. sende çok vücudunu dinleme olumsuz sonuç çıkarsa üzülmeyesin. hem bu dönemde hamile kalıp da bebek sağlıksız olacağı için biz farketmeden düşüyormuş. sen en iyisi adet tarihinin geçmesini bekle

bunlar adete yakın dönem belirtilerine de benziyor... o yüzden kendini buna çok fazla hazırlama. adetin geciktikçe yavaş yavaş anlarsın belirtiler de daha belirgin oluyor çünkü zaman geçtikçe... 7. günümde test yapmıştım ben gecikmenin ona rağmen ikinci çizgim soluk çıkmıştı...

Arkadaşlar dün değil evvel ki gece neler oldu bir bilseniz? Eşim gece 12 otobüsüyle Ankaraya gidecekti 23:00 gibi çıktı evden, bende uyudum ..Gece 3 gibi bi uyandım çamaşırımda bi ıslaklık, baktım ki şeffaf bir su çamaşırım ıslak, akıntı değil ama bildiğiniz su gibi..Sonra tuvalette birden bi kan geldi ben şok oldum tabi, nasıl titriyorum çok korktum çünkü...Eşimi aradım , Afyonda diğer otobüse binip döndü sabah..Ben yataktan kalkmamaya çalıştım, bol bol su içtim gelen su amniyo sıvısıdır bebek susuz kalmasın diye..Kanama durunca uyudum biraz, sabah eşim gelince doktoruma gittik, bebeğe baktı iyiydi herşey yolundaydı, yalnız benim rahim ağzında ufak bi yara varmış ve enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi, bi krem verdi 1 hafta istirahat et sonra tekrar gel 4 lü testi yapacağım dedi.Zaten bebeğimi görünce herşeyi unuttum,elleriyle yüzünü kapatıyordu, ama ona birşey olacak diye beni bırakıp gidecek diye çok korktum..şimdi hiç kalkmadan yatıyorum..dua edin bana..ilk 3 ay herşey yolundaydı ne kanama ne de lekelenme oldu 4.ay biterken böyle birşey yaşamak çok zor..İyice büyüdü bebeğim...
Bir de bebeğim erkekmiş , doğru tahmin etmişim..önemli olan sağlıklıca dünyaya gelmesi..

sanırım kimsenin dikkatini çekmedi ağrısız ve dikişsiz normal doğum. neyse ben sorucam dr uma size bilgi veririm
valla canım ben çok sevindim bu habere ama yeni olan şeylerden korkulur ya biraz..Yine de bi araştırmak lazım..madem böyle bişey var, neden kimse denemiyor acaba? Çok mu pahalı yada yan etkisi filan mı var?

erkek bebek patlamasına sen de dahil oldun desene...

geçmiş olsun betylena. umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer. sen keyfine rahatına bak...

Çok geçmiş olsun canım..Allah bi daha yaşatmasın.
Bu arada antibiyotik kullanmn sakıncalı olmaz değil mi?

Çok geçmiş olsun canım..Allah bi daha yaşatmasın.
Bu arada antibiyotik kullanmn sakıncalı olmaz değil mi?

Doktor bebeğe etkisi yok dedi antibiyotiğin..Genelde ilaç kullandırmamaktan yana ama her halde zorunlu bir durum olunca verdi..Bakalım....Allahtan hayırlısı artık..

erkek bebek patlamasına sen de dahil oldun desene...

geçmiş olsun betylena. umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer. sen keyfine rahatına bak...

umarım, çok kötü bi olay..Allah kimseye yaşatmasın...öyle korktum ki.şimdi bile çok tedirginim..1 hafta sonra mesaiye başlayacağım, aksilik olmasın diye dualar içindeyim..

umarım, çok kötü bi olay..Allah kimseye yaşatmasın...öyle korktum ki.şimdi bile çok tedirginim..1 hafta sonra mesaiye başlayacağım, aksilik olmasın diye dualar içindeyim..

yoğun bir işin mi var? eğer öyleyse bir müddet kendini yormadan çalışmayı denemelisin. çünkü doktor da dinlenmeni söylemiş. böyle durumlar yatmak lazım... gerçi Allah verecekse her tülrü veriyr.

normalde çok yoğun ama amirlerim bu durumda iş yüküyle beni boğmazlar...bende artık daha çok dikkat etcem..Bu ara iş yerinde merdiven in çık çok yaptım, bir de tuvaleti ne kadar temiz tutmaya çalışsamda işyerinde 10a yakın bayan var..Enfeksiyon toplu kullanımdan da oluyor.Çamaşır suyu ile yıkayıp öyle kullanıyorum , o kadar titizleniyorum yine beni buluyor(

sakınan göze çöp batarmış! insan çişini de tutamıyor ki artık :))) sıkma canını olacağına varır, Allah seni ve bebeğini korusun... hepimizin.

yaa ben geçen gün öğrendim ki normal doğumda canlı canlı dikiş atılıyormuş

çok tırstım yaaaaa

epidural doğum dedikleri nasıl birşey acabaa

bilen yada yakınlarında olan varmı

bu paylaştığın yöntem çok güzele benziyor ama bize gelenee kadaaaar:26:

çok geçmiş olsun cnmm yaaa

allah yardım etmiş sanaa

sen yinede yat dinlen fazla iş yapmamaya çalış cnmm

bu arada erkekler hemen göstertiyo kendilerini

pipileriylee 11-12-13. haftalardaaa

beni doktor neden 17. haftada çağırdı anlamadım kii

çıldırıceğimm

zaman geçmiyor sankii

pofff

17.. hafta nasıl beklenir yaaaaaaa

:44::44:

Canlı canlı dikmiyorlar, iğne yapıp uyuşturuyolar ama ilk doğumda illaki biraz esiyolar yoksa ciddi yırtıklar oluşuyor, epidural belden bi iğne yapıp sancıyı azaltıyor o kadar kesilecekse yine kesiliyor..

Bende yatıyorum hiç kalkmadan bakalım, demek ki senin ki kız..Kızlar nazlı geç gösteriyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…