-----2010 KASIM hamişleri----

arıyomu hala :27:

buarada esın tek cocugumu

Arar daha akşama kadar...

1 kızı 1 oğlu var, ama varı yoğu oğlu....

Markete gidecek, oğlum gel....

Düğüne gidecek, oğlum gel...

Yılbaşında oğlum beni al, sizde kalıcam...

Oğlum dolap alıcam gel...

Oğlum makina alıcam gel....

İllallah geldi artık...

Eşim babası öldüğü için, annesinin her isteğini yerine getirmeye çalışıyor, ilerde kendini suçlu hissetmemek için, ama oda yorulmuş durumda, benle annesinin arasında kaldığı çok olmuştur....

Birde eşimin yanında bana çok çok iyi davranıyor, aman kızım dikkat et kendine, al şu yastığı arkana koy.... o yüzden eşime sitem etsemde abarttığımı düşünür...

eşim yokken...

Bu evin şeklini değiştir, hiç hoşuma gitmiyor ( ben böyle seviyorum, böyle kalacak diyorum)

Yeni gelin gibi giyin ( duyan da hanımağa sanacak, topuklu ayakkabı giyinmemi istiyor, ben de nefret ediyorum)

Benim evimden bahsederken, oğlumun evi diye bahseder....

Bel fıtığı yüzünden işten ayrıldm, sürekli iş bul iş bul ( oğlunun parasını yiyorum yaaaa)

Anlatsam roman olur...
Bir iki der umursamazssın da sürekli olunca hakkaten can sıkar bu durum..
Umursama, sende politik davran..
İşte böylelerine cadaloz bir gelin lazım, anlasınlar kıymetlerini..

Arar daha akşama kadar...

1 kızı 1 oğlu var, ama varı yoğu oğlu....

Markete gidecek, oğlum gel....

Düğüne gidecek, oğlum gel...

Yılbaşında oğlum beni al, sizde kalıcam...

Oğlum dolap alıcam gel...

Oğlum makina alıcam gel....

İllallah geldi artık...

Eşim babası öldüğü için, annesinin her isteğini yerine getirmeye çalışıyor, ilerde kendini suçlu hissetmemek için, ama oda yorulmuş durumda, benle annesinin arasında kaldığı çok olmuştur....

tek erkek evlat yaa ee kaynanalarda biz gelinleri kıskanıyor.....:)))
ben kaynana mı çağırmadan evime gelmez...:))))
üstünde olsaydım benden kalkmazdı kesin iyi ki değilim...:)))
ama bi huyu vardır evime geldiğinde evi bi gezer kolaçan eder sinirden patlarım......
yapacağın herşeyi de yapmışsın ama kendini ezdirme laf soktumu cevabınıda ver hiç birimiz onların laflarını çekmek zorunda değiliz.....:47:

kızlar hanı bepanten varya ben onun losyonunu kullanıyorum bepanthol bı bılgınız var mı dr a sormakta aklıma gelmedı ..kullanılabılırler lıstesındemı:26:

ama bi huyu vardır evime geldiğinde evi bi gezer kolaçan eder sinirden patlarım......
yapacağın herşeyi de yapmışsın ama kendini ezdirme laf soktumu cevabınıda ver hiç birimiz onların laflarını çekmek zorunda değiliz.....:47:
benım esım bırde 4 kızdan sonra bulunmus erkek evlat :1: ama cok sukur kayınvalıdem fazla sıkıntı yasatmıyor bana...ama bazı konusmaları benı delı eder buda bır gercek buna sukur Allah beterınen saklasın:69:

kızlar hanı bepanten varya ben onun losyonunu kullanıyorum bepanthol bı bılgınız var mı dr a sormakta aklıma gelmedı ..kullanılabılırler lıstesındemı:26:
Ben de excipial lipo diye bir krem kullanıyorum, o da bepanthol gibi bir krem,
normalde de kullanıyordum devam edeyim mi diye sormuştum, kullan zararsız dediydi :26:

Ben de excipial lipo diye bir krem kullanıyorum, o da bepanthol gibi bir krem,
normalde de kullanıyordum devam edeyim mi diye sormuştum, kullan zararsız dediydi :26:
boyle urunlerın uzerlerıne yazsalar ya hamılelıkte kullanılır dıye ...cılt bakımı ıcın drmurad kullanıodum bılgı bulamadım bıraktım onu mesela :49:

kızlar sandalyede oturuyorum maşabaşı iş işte....bebeğin kalbimi yoksa başka birşeyimi ne bilmiyorum ama sağ tarafımda tık tık tık diye hareket etti ben bebeğe yoruyorum süepr birşey yaaaa.......:66::66:

Çata çat cevabımı veriyorum, benimki de gardolabımı bile açar bakar, ne arıyorsa????

Kızlar bir arkadaşım çatlak konusunda aşırı pimpirikli, bebeğini doğurdu, ama yok denecek kadar az çtlağı var, ne kullandın diye sordum, doktoru lierac vermiş ona, ve hep onu kullanmış, 4. aydan itibaren göğüslerine, kalçalarına bile sürmüş, bebeğini emzirirken şu anda hiç sorun yaşamıyor, göğsü çatlamadı, yara da olmadı...ben galiba ondan alacağım...

Canım herşeyi denedim, soğuk durdum, erken yattım, hasta numarası yaptım bu seferde ısrarla gelin bende kalın diyor, moreli bozuk gibi davrandım.... yok yok yok...

Hiçbirşey kâr etmiyor, o kadar sıkıldım, o kadar bunaldım ki...

Eşim ne deiyecek annesine, anne buraya gelme artık mı diyecek, yok yok olmaz, kendisinin anlaması lâzım... ama nerdeeeee
Allah sabır versin zelicka
ben ampülünü bıraktım canm ya... doktor kullanma demedi, sorun yok dedi ama gene de ne bileyim bekleyim doğumdan sonra devam ederim dedim. kendimce zararlı olacağı kanısına varıverdim..
Kızlar bir arkadaşım çatlak konusunda aşırı pimpirikli, bebeğini doğurdu, ama yok denecek kadar az çtlağı var, ne kullandın diye sordum, doktoru lierac vermiş ona, ve hep onu kullanmış, 4. aydan itibaren göğüslerine, kalçalarına bile sürmüş, bebeğini emzirirken şu anda hiç sorun yaşamıyor, göğsü çatlamadı, yara da olmadı...ben galiba ondan alacağım...
ben kakao yağı ile badem yağı karışımını kullanmaya başlıyorum. göğüslerime de süreceğim... senin dediğin şey kimyasal bir ilaç mı?

Allah sabır versin zelicka

ben ampülünü bıraktım canm ya... doktor kullanma demedi, sorun yok dedi ama gene de ne bileyim bekleyim doğumdan sonra devam ederim dedim. kendimce zararlı olacağı kanısına varıverdim..

ben kakao yağı ile badem yağı karışımını kullanmaya başlıyorum. göğüslerime de süreceğim... senin dediğin şey kimyasal bir ilaç mı?

Hiç bilmiyorum canım, ben de eczaneden alırken soracağım... ama doktor verdiğine göre, zararı yoktur heralde

Hiç bilmiyorum canım, ben de eczaneden alırken soracağım... ama doktor verdiğine göre, zararı yoktur heralde

ben doktorlara pek güvenmiyorum canım ya... o kdar da her dedikleri doğru gibi gelmyior... bir araştırmak lazım. eczacıya da sorabilirsin tabi...eğer bahsettiğin kadar ii bir ürünse kullanmanın faydası sana da mutlaka olacaktır.

ben doktorlara pek güvenmiyorum canım ya... o kdar da her dedikleri doğru gibi gelmyior... bir araştırmak lazım. eczacıya da sorabilirsin tabi...eğer bahsettiğin kadar ii bir ürünse kullanmanın faydası sana da mutlaka olacaktır.

evet alırken zaten eczacıyada danışıcam ama kadınlar kulübündede baktım az önce, kullanıpta epey memnun kalanlar olmuş...

evet alırken zaten eczacıyada danışıcam ama kadınlar kulübündede baktım az önce, kullanıpta epey memnun kalanlar olmuş...

kadınlar kulübü de olmasa... dur bakalım ben de kakao yağına bakayım :3:

sağ tarafımda top gibi bir sertlik hissediyorum dokunduğumda. bebeğim iice yanaşmış galiba. netten baktım artık bu haftalarda hissedermişiz elimizle dokunduğumuzda. çok güzel bir duygu komşuya biile dokundurttum. bak bebek burda die:emir_bebek::emir_bebek:
:52::52::52:

Back