kızlar benim uykum geldi..
sabah da işe gideceğim.
size iyi sohbetler.
yarın okurum yazdıklarınızı
hepinize iyi uykular..
evet.... Allah lütfetti...şükürler olsun... bize bu duyguyu yaşamayı nasip etti, Allah isteyen herkese versin inşallahhh Amin...
Çok farklı, bambaşka bir duygu, kimbilir doğduğu zaman neler hissedicez...
Usg'de görüyorum, yüzümde salakça bir gülümseme...sonra bütün gün usg resmine bakıp gülümseme...
Ama önce anne desin :)))
bebeğini gör rüyanda canım tatlı uykular.
yaa bu anne baba doğum tarihinden sonraki tarih gebe kalma tarihi mi yoksa bebeğin doğum tarihi mi??
bu konuda benimle anlaştım ama sen gene de eşini kolla başına geçip kıyı köşe kıstırıp baba baba die ütülemesin beynini baba der karışmam sonra.
Ya sorma şimdiden inada bindi...
diyor ki görürsün her türlü beni daha çok sevecek :))) önce baba diyecek...
işten gelmemi dört gözle bekleyecek... ama zaten eşime daha düşkün olur heralde, çünkü çocuklarla arası çok iyi....
9 ay karnında taşı, uykusuz geceler çek, sonra ilk baba desin :)))) olacak iş mi :)))
şaka maka, babalarından kıskanacak değiliz....
ama ilk anne dese güzel olur yani :))))
ben bebeği babsından kıskanmam da babsını bebekten kıskanabilirmerkek çocukları genel de anneyi çok seviyorlar kızlar da babayı ama bilmiyorum sizde durum ne olur...
Şimdi ilgi bizden kayacak mı acaba :)))
Ayy ben eşimi de kıskanırım... :)))
Hamilelik iyi gelmedi bana :)))
aynen ben de vallahiama ben zaten böyleydim....gerçi ilgisiz ruhsuz bir baba olacağına varsın aşırı ilgili olsun be dimi?
Evet ilgili alakalı olsun çocuğuyla, çok çok sevsin...
Ama annelerini de aksatmasın dimi :))))
ikisini bir arada yürütsün onun asli görevi. ama öyle olsa sezerdim ben hamileliğimle adamda müthiş bir değişim falan yokki... yaşının da genç olmasının getrdiği bişi ile babalığa pek beynen alışık diil ama kocalık konsuunda beyni doğası gereği hazırlanmışama ben çok ii bir baba olacğaına da eminim Allahın izni ile insan kuzusuna nasıl düşkün olmaz ya.
Evet çocuğuna düşkün olmasa anormal olur...
Ayy biz şimdi üç kişilik bir aile olacağız Allah'ın izniyle :)))
Dün küçüklük resimlerime bakıyordum, büyüdüm anne oluyorum... inanılmaz...
Zaman çok çabuk geçiyor, ama aile olmak da bir o kadar keyifli...
kesinlikle... bir arkdaşım evliliğin kadına getirisi ne ki demişti bir sohbetimiz esnaasında... öyle çok ki... erkek için evlenildiği mantığını taşıyor bazıları halbuki evlilik, kendine ait bir evi kendi sorumlulukların kendi mutfğaın kendine ait her şey... evde ki adam dahil... sonra işte annelk en büyük katkısı da bu ki mutlaka her kadın yaşamalı. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?