-----2010 KASIM hamişleri----

bu konuda benimle anlaştım ama sen gene de eşini kolla başına geçip kıyı köşe kıstırıp baba baba die ütülemesin beynini baba der karışmam sonra.

bu konuda benimle anlaştım ama sen gene de eşini kolla başına geçip kıyı köşe kıstırıp baba baba die ütülemesin beynini baba der karışmam sonra.

Ya sorma şimdiden inada bindi...

diyor ki görürsün her türlü beni daha çok sevecek :))) önce baba diyecek...

işten gelmemi dört gözle bekleyecek... ama zaten eşime daha düşkün olur heralde, çünkü çocuklarla arası çok iyi....

9 ay karnında taşı, uykusuz geceler çek, sonra ilk baba desin :)))) olacak iş mi :)))

şaka maka, babalarından kıskanacak değiliz....

ama ilk anne dese güzel olur yani :))))

ben bebeği babsından kıskanmam da babsını bebekten kıskanabilirm erkek çocukları genel de anneyi çok seviyorlar kızlar da babayı ama bilmiyorum sizde durum ne olur...

ben bebeği babsından kıskanmam da babsını bebekten kıskanabilirm erkek çocukları genel de anneyi çok seviyorlar kızlar da babayı ama bilmiyorum sizde durum ne olur...

Şimdi ilgi bizden kayacak mı acaba :)))

Ayy ben eşimi de kıskanırım... :)))

Hamilelik iyi gelmedi bana :)))

Şimdi ilgi bizden kayacak mı acaba :)))

Ayy ben eşimi de kıskanırım... :)))

Hamilelik iyi gelmedi bana :)))

aynen ben de vallahi ama ben zaten böyleydim....gerçi ilgisiz ruhsuz bir baba olacağına varsın aşırı ilgili olsun be dimi?

Evet ilgili alakalı olsun çocuğuyla, çok çok sevsin...

Ama annelerini de aksatmasın dimi :))))

ikisini bir arada yürütsün onun asli görevi. ama öyle olsa sezerdim ben hamileliğimle adamda müthiş bir değişim falan yokki... yaşının da genç olmasının getrdiği bişi ile babalığa pek beynen alışık diil ama kocalık konsuunda beyni doğası gereği hazırlanmış ama ben çok ii bir baba olacğaına da eminim Allahın izni ile insan kuzusuna nasıl düşkün olmaz ya.

Evet çocuğuna düşkün olmasa anormal olur...

Ayy biz şimdi üç kişilik bir aile olacağız Allah'ın izniyle :)))

Dün küçüklük resimlerime bakıyordum, büyüdüm anne oluyorum... inanılmaz...

Zaman çok çabuk geçiyor, ama aile olmak da bir o kadar keyifli...

kesinlikle... bir arkdaşım evliliğin kadına getirisi ne ki demişti bir sohbetimiz esnaasında... öyle çok ki... erkek için evlenildiği mantığını taşıyor bazıları halbuki evlilik, kendine ait bir evi kendi sorumlulukların kendi mutfğaın kendine ait her şey... evde ki adam dahil... sonra işte annelk en büyük katkısı da bu ki mutlaka her kadın yaşamalı. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

uykum geldi:82: herkese ii geceler.... altta baya takip eden görünüo... zelicka sana da ii geceler... rüyamızda bebeklerimi görelim inş...

O zihniyetlere şaşırıyorum zaten...

Evlilik doğru kişiyle yapıldığı takdirde muhteşem birşey... çocukda meyvesi, daha ne olsun...insan daha ne ister ki... ?

günaydın kızlar....
oo maşallah şuanda bir kızımız birde erkekimiz var hayırlı olsun kızlar darısı başımıza...:)))

biz dün bebişimle harika bi gün geçirdik düğündeydik babamız bıraktı bizi gitti bizde oynadıkta oynadık sonrasında pişman oluyor insan ama...

benim kasıklarımda şişlik başladı bebeğim büyüyor galiba... zaten göbişim vardı ama bu farklı bi şişlik günden güne kendini belli ediyor birde az bişi yapsam belim kopuyor ağrıdan yaaa...çok şükür hala aynı kilomdayım çok aşırı yemek yemiyorum tutuyorum kendimi biraz zaten 73 kiloyum allahtan boyum uzun...

kızlar birşey sorcam bu konuda kafam karışıyor biraz şimdi netten 10. hafta diye yazdığımda 9+0-9+6 diye gösteriyor yani 10. hafta bitmiş mi oluyor....şimdi ben 11. haftadamıyım.....

selam turkuaz
benim bildiğim 10. hafta içinde oluyorsun
ben de az önce bu hafta nerdeyiz diye baktım 9. haftam benim
8+0 gibi gösterdi
ama tam 9. haftanın içindeyim ben bu şekilde biliyorum
acaba yanlış mı biliyorum :26:kafam karıştı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…