çin takvimi kız diyo valla
iyi akşamlar; ama niye tahmin etmiyo ki dr un bayağı büyümüş senin ki..
hayırlısı....
gerçekten de çin takvimi şu dio hissedenler bu dio... amann ne zormuşşş olcak işte %50 ya kız ya erkek...
Cinsiyeti için ne diyosunuz dedim :) 4.ay diyorum dedi bakalım 1 Şubat düşünüyorum nasipse :) Aslında çok merak etmiyorum yoksa bu hafta başka bir doktora giderdim ama herşeyi yavaş yavaş sindire sindire yaşamak istiyorum, hamileliğimin tadını çıkarıyorum, öyle herşey bi anda olsun bitsin 15 Temmiz hemen gelsin istemiyorum zaten 1 çocuk düşünüyorum bu da 1 hamilelik demek bi daha bu duyguları yaşamıyacağım için keyfini çıkarıyorum :))
20 eylül 1981 doğumluyum kasımda gebe kaldım kızı gösteriyor gebelik.org daki
Kızlar şimdi rus takvimine baktım onda da, çin takviminde de erkek çıktı, bakalım hayırlısı...
benimkide erkek gösterio... sata göre de hamile kaldığım aya göre de ama ben hamilelik ayımı dikkate alıyorum... etkilendim ben açıkcası kız derse şaşıracağım ama kız çocuğunu hep çok severler ya ben de onlardanım... neyse çin takvimleri tutarsa seninkini de ayrı yere severiz
ahan bir de rus takvimi çıktı ona hangi siteden baktın zelicka?
:)) yaa ben yaa bennn nasıl bayılıyorum kızlara anlatamam sana..
ama kız çocuklarda bana bayılıyo
hayırlısı bakalım Allah bizlere ne nasip edecek
:)) yaa ben yaa bennn nasıl bayılıyorum kızlara anlatamam sana..
ama kız çocuklarda bana bayılıyo
hayırlısı bakalım Allah bizlere ne nasip edecek
çok doğru söylüyorsun..
her anın tadını çıkarmak lazım.
ama cinsiyet belli olunca insan kızım yada oğlum der alışır ne güzelll...
her türlü erkek kurtuluş yok senlen bana zelickaay kuzum sağlıklı ahlaklı olsun da erkek kız ne farkeder? ama eşim pek erkek yandaşı ona kızıp doğsun boncuğunu sokacam gözüne dedim
:)))) canım aynen öyle, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, bana anne demeye başlasın.... ayyy canım bebeğim... başka bir şey istemiyorum, inşallah önce anne der, baba'yı sonra desin :))))
enemm bir de bu sorunlarımız olacak... :26: ayy daha neler neler konuşup şöyle oldu böyle oldu diyeceğiz... annelik ömürlük bir süreç bitmez kiay çok duygulandımmm yaa girdik artık bu yola her türlü anneyiz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?