-----2010 KASIM hamişleri----

tşkrler cnm

ii akşamlar kızlar. biraz geçmişe baktım. bebişinin cinsiyetini öğrenen annelere hayırlı olsunn
hafif bel ağrım var ama iim.
yarın görüşürüz artık, ii akşamlar :80:

ay bakmadığım günleri okuyayım dedim hamile sabırsızlığı başlamış bendeöyle bir sabırsızlık türü mü varmış ki okumadım dolayısıyla
sadece bayanseymanın geceliği dikktimi çekti çok da hoşuma gitti özellikle göğüs kısmı. güle güle giy bayanseyma...

uff ya resim koydum ama niye çıkmıyo bilgin var mı?

bu sitenin düzenlemesinde hep ufak bir kutucuk oluyor onu tıklamayınca olmuyor resimin sağında solunda kutucuk olur avatar yap die onu yaparsan olur.. ama ben yaptım gene olmadı diosan bişi diyemeyeceğim... ben aynen böyle çıkardım fotomu...

çok teşekkür ederim canım sayende resim koymayı başardımmmmmm
çok sağolll

yani kızz olacak Allah gönlüne göre versin inş... sağlık sıhhatli doğsunlarda

kız mı????? yoksa o bebek kızmı benim resmimdeki.. ben rasgele koydum çok beğendiğim için cinsiyetine dikkat bile etmedim.. sağlıklı olsun yeter farketmez..
Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah

kız mı????? yoksa o bebek kızmı benim resmimdeki.. ben rasgele koydum çok beğendiğim için cinsiyetine dikkat bile etmedim.. sağlıklı olsun yeter farketmez..
Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah

pembe bişide yatıyor ya kızdır herhalde... yani izlenimi kız gibi veriyor şöyle bakınca... tahmini cinsiyetinde ne yazıyor topikte.

Kızlar merhaba kaynatmışsınız bayağı :) ben 13.haftama girdim ama cinsiyet için daha 3 haftamız var ,, bütün annelere ve bebelerine sağlık diliyorum İyi akşamlarrr

pembe bişide yatıyor ya kızdır herhalde... yani izlenimi kız gibi veriyor şöyle bakınca... tahmini cinsiyetinde ne yazıyor topikte.

hımmm..ondan sen öle tahmin ettin..
valla ben bişey hissedemiyorum eşim erkek diyo kime gebeyim desem erkek diyo..
tahmini cinsiyet yazmıyo ben de sadece 12 ağustos yazıyo
herkesten etkileniyorum işte...

İyi akşamlar kızlar...

Tv' de de hiçbir şey doğru düzgün... kocam pc'ye gömülmüş durumda, iş..iş..iş...

Canım sıkıldı yahu :)))

hımmm..ondan sen öle tahmin ettin..
valla ben bişey hissedemiyorum eşim erkek diyo kime gebeyim desem erkek diyo..
tahmini cinsiyet yazmıyo ben de sadece 12 ağustos yazıyo
herkesten etkileniyorum işte...
çin takvimine inanıyorum ben de inandım iiceyanii.... senin ki ne dio....
İyi akşamlar kızlar...

Tv' de de hiçbir şey doğru düzgün... kocam pc'ye gömülmüş durumda, iş..iş..iş...

Canım sıkıldı yahu :)))

gel buraya anacım takılalım bekar bekar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…