mrb arkadaşlarlar bende 2010 kasım hamişiyim şuanda 7 hafta 4 günlük bebişim :)))
canım öncelikle hayırlı olsun ve de aramıza hoşgeldin.bence bu dönemlerinde pek bu tarz yazılar okuma.senin moralinin iyi olması lazım.midenin bulanmaması çok normal.zaten herkesin bulanacak diye bir kural da yok.hatta bulanmadığına sevinmelisin bence :) endişelenmen tabiki normal.hepimiz yaşadık.ama ben kendi adıma söyleyeyim.ilk zamanlarda hiç okumamıştım burda yazılanları.çünkü eşim yasaklamıştı.her bsayar başına geçtiğimde bak şöyle de bişey varmış,bak böyle de bişey varmış diyordum.o bebek sizin kısmetinizse eğer sen ağlasan da,zırlasan da,istesen de istemesen de sımsıkı tutunacak sana.sen güzel düşün.bu 7 gün sadece sabırsızlan ama endişelenme bence.ben boş kese gördüğümde çok üzülmüştüm.düşünsene 2 defa üst üste boş bir kese.. ama dr um endişelenmem gerekmediğini gebeliklerde %90 her şeyin normal gideceğini,boş olma ihtimalinin %10 olduğunu ve kendimi %90lık gruptan olarak düşünmemi söylemişti.hem bu daha başlangıç.ohoo daha seni bekliyorp
sen de hoş geldin aramısaaaa...
seymacım yeni arkadasları da eklesene...
kasım pek bereketli geçmişşş
aynen canım ben gebeliklerim cok kilo alıyorum zaten sanırımda bundada öle alcagım karnım öle acki canım peynirli yumurta istedi esim yapıyor simdi yiyecegim hiç doymuyorum zaten ya suan 64 kilo oldum sen kac kilo oldun
dr.m.öz ün kitabını okuyorum bebeği nasıl beslemeye başladıysanız öyle devam edin diye yazyor.
ilk 2 ay çok çok sık sık yiyip kilo aldım diye birden yemeği keserseniz bebek kıtlık moduna geçiyrmuş. bu sefer az yesekte yağ olarak depoluyormuş.
bende 2 kilo aldım ama dikkat etmek gerekiyor. sık sık yemeli ama tabklarca dolusu değil. zaten bebek ilk 3 ay annenin depolarından yeterli kadar beslenirmiş.
doktorlar kusanlara bişi olmaz diyor ya bundan işte.
ben de de hiç bulantı olmadı. aşerme olmadı. yedim yedim yedim...ama dikatli bi şekilde.
mrb arkadaşlarlar bende 2010 kasım hamişiyim şuanda 7 hafta 4 günlük bebişim :)))
çok teşekkür ederim canım desteğin ve de moralin için. Haklısın sanırım böyle saçma şeylere kafa yormak aptallıktan başka birşey değil çünkü gerçekten Allah yazdıysa onun dünyaya gelmesini bunu hiç bir güç engelleyemez. Bende asla düşünmüycem artık böyle birşey sana teşekkür ederim tatlım :)
ayrıca bayanseyma arkadaşım sana da çok teşekkür ederim canım. Bende bilgisayar başında çalışan biriyim ve sürekli bu saçma şeyleri okuyorum şeytan dürtüyor herhalde :) Olacağı varsa zaten engellemeyiz. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
Sabaha karşı bir kaç kez sanki karnım yarılıcakmış gibi idrara kalkıyorum :) Sizdede böyle şeyler oluyor mu kızlar . Sanırım bu hamileliğin eğlenceli kısımları Allah daha büyük sıkıntılar vermesin :)
İştahsızlık vr genelde sabahları ama bulantım yok, umarım da olmaz
çok teşekkür ederim canım desteğin ve de moralin için. Haklısın sanırım böyle saçma şeylere kafa yormak aptallıktan başka birşey değil çünkü gerçekten Allah yazdıysa onun dünyaya gelmesini bunu hiç bir güç engelleyemez. Bende asla düşünmüycem artık böyle birşey sana teşekkür ederim tatlım :)
ayrıca bayanseyma arkadaşım sana da çok teşekkür ederim canım. Bende bilgisayar başında çalışan biriyim ve sürekli bu saçma şeyleri okuyorum şeytan dürtüyor herhalde :) Olacağı varsa zaten engellemeyiz. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
Sabaha karşı bir kaç kez sanki karnım yarılıcakmış gibi idrara kalkıyorum :) Sizdede böyle şeyler oluyor mu kızlar . Sanırım bu hamileliğin eğlenceli kısımları Allah daha büyük sıkıntılar vermesin :)
İştahsızlık vr genelde sabahları ama bulantım yok, umarım da olmaz
hşg. cnm sağlıkla kucaĞINA al bebişini inş..:)
nazar değmesiN...
AMİİN inş
arkadaşlar soruma cewap verecek olan yokmu acabaa
cnm zaten kilon çok az
normalde herkes 50 nin üzerinde sanırım sen çok kilo almassın merak etme
ama ilk 3 ayda
eğer birkaç kilo alırsan
o bebeğin değil senin kilondur
çünkü bebek daha minnacık oluyor
ben 1 kilo aldım mesela
56 yla başladım
57 yim şuanda yani 3 ayda bir kilo belkide
göğüslerim almışımdır die tahmin ediyorum
amaa benim idealim doğuma kadar en fazla 8- 10 kilo
onu geçmem inş.
zaten doğumda
10 kilo gidiyormuşş
yaa arkadaşlar birde bu çatlak kremleri felan kullanılıyorya hani göbek bacak kalça ve göğüsde kaçıncı aydan itibaren başlanıyo kullanılmaya bilen varmı
canım öğrenir öğrenmez başlıyorsun.ben çok düzenli kullanmıyorum ama ilk başlarda sıkılaştırıcı kullandım.2 gün önce kakao yağı almıştım kokusu çok ağır geldi.dün de bebe yağı aldım johnson's ın.
doktor tavsiyesi üzerine almıyormusun cnm yanii doktora sormadanmı aldın
dr um bana piyasada bir çok krem var sana marka söylemicem dilediğini alabilirsin.ama mutlaka şimdiden başla demişti.ki ben o zaman daha 4 haftalık hamileydim..
evet genelde 4 uncu aya gırdıgınde bellı oluyo..12. haftada ogrenenler varkiminki belli olmuş kaç aylıkken 4 aylıkken belli olmuyomu
hadıı canım daha 4 haftalıkken hemdedr um bana piyasada bir çok krem var sana marka söylemicem dilediğini alabilirsin.ama mutlaka şimdiden başla demişti.ki ben o zaman daha 4 haftalık hamileydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?