-----2010 KASIM hamişleri----

mrb arkadaşlarlar bende 2010 kasım hamişiyim şuanda 7 hafta 4 günlük bebişim :)))

çok teşekkür ederim canım desteğin ve de moralin için. Haklısın sanırım böyle saçma şeylere kafa yormak aptallıktan başka birşey değil çünkü gerçekten Allah yazdıysa onun dünyaya gelmesini bunu hiç bir güç engelleyemez. Bende asla düşünmüycem artık böyle birşey sana teşekkür ederim tatlım :)

ayrıca bayanseyma arkadaşım sana da çok teşekkür ederim canım. Bende bilgisayar başında çalışan biriyim ve sürekli bu saçma şeyleri okuyorum şeytan dürtüyor herhalde :) Olacağı varsa zaten engellemeyiz. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
Sabaha karşı bir kaç kez sanki karnım yarılıcakmış gibi idrara kalkıyorum :) Sizdede böyle şeyler oluyor mu kızlar . Sanırım bu hamileliğin eğlenceli kısımları Allah daha büyük sıkıntılar vermesin :)
İştahsızlık vr genelde sabahları ama bulantım yok, umarım da olmaz

sen de hoş geldin aramısaaaa...
seymacım yeni arkadasları da eklesene...
kasım pek bereketli geçmişşş

hoş bulduum ewet bayaa bereketli geçti

bu arada bendede bi 2 3 kilo var arkadaşlar ama şöyle anlatayım şimdi ben yeni ewliyim daha 6 aylık ewliyim bebişimz bize süpriz yaptı geldi hoşgeldiii

ewlendiğimde 46 kiloydum ilk 3 4 ay 44 43 e kadar düştüm şuan 46.5 47 e kadar çıktım normalmi acabaa fazla kilo almaktan kokuyoruuum

ben 57 ile hamile kaldım şimdi 59 oldum.resmen göbeğim çıktı.yandık biz yandıkk

bende bulantı çok az sürdü.yani hala ara ara inceden bulanıyo ama yine de yememe engel olmuyor.ideal kilo artışı bende olmayacak belli ki.

mrb arkadaşlarlar bende 2010 kasım hamişiyim şuanda 7 hafta 4 günlük bebişim :)))

canım hoşgeldinn ve de hayırlı olsun.

benim bulantılarım olduğunda eşim internetten bakmıştı.rahim büyüdükçe mideye baskı yaparmış ve beyin bunu bulantı olarak algılarmış.bunu iş yerinde bir kız arkadaşıma anlatmıştım.her midem bulanıyo dediğimde bana 'bak beynin seni kandırıyo o aslında bulantı değil psikolojik başka şeyler düşün' diyordu :)) he işe yaramıyordu ama olsun.

hşg. cnm sağlıkla kucaĞINA al bebişini inş..:)
nazar değmesin.....

evt cnm bak şu cümlende çok çok haklısın allah
vericeksee eğer başınaki
allah kimseye vermesin
ozaman hiçkimse engelleyemezz

kızlar hamileler ve 0-6 ay bebekleri olanlar için facede sayfa var
arada merak ettiklerinizi orda paylaşabilirsiniz
hemen cevaplar geliyor güzel biryermiş

Facebook'a Hoş Geldin

AMİİN inş

arkadaşlar soruma cewap verecek olan yokmu acabaa

cnm zaten kilon çok az
normalde herkes 50 nin üzerinde sanırım sen çok kilo almassın merak etme
ama ilk 3 ayda
eğer birkaç kilo alırsan
o bebeğin değil senin kilondur
çünkü bebek daha minnacık oluyor
ben 1 kilo aldım mesela
56 yla başladım
57 yim şuanda yani 3 ayda bir kilo belkide
göğüslerim almışımdır die tahmin ediyorum
amaa benim idealim doğuma kadar en fazla 8- 10 kilo
onu geçmem inş.
zaten doğumda
10 kilo gidiyormuşş

öncelikle cewap verdiğin için çok tşk cnm

bnm boy 1.58 çok uzun boylu olmadığım için ideal kilom 47 48 hani bende diyorum ilk 3 ayda 3 4 kilo alırsam diğer aylardamı öyle olur acaba diye merak ediyorum öyle olursa herhalde bi 20 kilo felan almayımda zayıfmışım die Allah korusun tabii bnmde düşüncem okudum kadarıla en fazla kendimce yani 57 kilo ile doğum yapsam azmı olur acaba..

benım cok basım agrıyo 2 gundur yaa dogru dusgun bıseyde yıyemedım yata yata buyudum resmen

ne guzel yaaa cınsıyetlr ogrenılmeye baslanmısss umrım bızımkıde cok nazlanmaz

yaa arkadaşlar birde bu çatlak kremleri felan kullanılıyorya hani göbek bacak kalça ve göğüsde kaçıncı aydan itibaren başlanıyo kullanılmaya bilen varmı

yaa arkadaşlar birde bu çatlak kremleri felan kullanılıyorya hani göbek bacak kalça ve göğüsde kaçıncı aydan itibaren başlanıyo kullanılmaya bilen varmı

canım öğrenir öğrenmez başlıyorsun.ben çok düzenli kullanmıyorum ama ilk başlarda sıkılaştırıcı kullandım.2 gün önce kakao yağı almıştım kokusu çok ağır geldi.dün de bebe yağı aldım johnson's ın.

doktor tavsiyesi üzerine almıyormusun cnm yanii doktora sormadanmı aldın

dr um bana piyasada bir çok krem var sana marka söylemicem dilediğini alabilirsin.ama mutlaka şimdiden başla demişti.ki ben o zaman daha 4 haftalık hamileydim..

hmm anladm cnm 2 hafta sonra randevm var o zamn sorayım bende şimdilik bebek yağı alsam olurmuki

dr um bana piyasada bir çok krem var sana marka söylemicem dilediğini alabilirsin.ama mutlaka şimdiden başla demişti.ki ben o zaman daha 4 haftalık hamileydim..
hadıı canım daha 4 haftalıkken hemde
ben hala hıc bırsey kullanmıyorum yanı ole gerılme fılan bısey baslamadıkı henuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…