evet canım kız istiyordum. Onu süsleyip süslemek içinama bakalım yine de çok ümitlenmek istemiyorum 1 ay sonra yok erkekmiş demesin de doktor.
evet canım çin takvimi de rus takvimi de tuttu. kuzumu görmeye anneannesi babanesi halası ve babası çok kalabalık gittik allahtan o da nazlanmadı. gösterdi kendini. Doktor gelmeden önce çikolata ye çok hareket eder o zaman demişti. Gerçektende durmuyor yerinde elini kaldırıyo el sallıyoparmaklarını filan saydık. çok tatlıydııııı.
Allah inşallah tüm istiyenlere verir. Herkesin gönlüne göre olsun diye dua ediyorum inş. allahım.
Bu arada benim göbeğimde çizgi yok belki de kız olduğu için.
çok güzel olmuş bu oda. süperrrr valla....
sevincimizi paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim. (n_a_z_ ve gnl84 ve unuttuklarım)
bende cok şükür işimi bıtırıdm ama yoruldum ya sadece 10 gunde bu kadarmı kırlenır ev off maşallah teker teker cınsıyetler belli oluyor bızede dun erkek olabılır dedi ama hala benım içim kız dıyor bakalım 15 gun sonra bı daha gıtcez bakcak doktorum o zaman kesinleşir belki cok edepliydı yavrum acmadı bacaklarını ugras ugras sonunda bıraz araladı o zaman baktı doktor ama kesın degıl ya bu resmı olan kız bebek odasına bayıldım bende bebek odası yapmak ıstıyorum inşallah ımkanlarım el verırde içimden geldıgı gıbı oda yaparım bebişimee
slm kıslarrr...
kvaltımızı yaptık
sıra hsonu temizliğinde...
oğlumuzda alışsın babası gibi yardımcı olsun bana
slm kızlar ben doktrdan geldim iki test yapamadık pazartesi olacak.
doktor %90 kız dedi. Hatta yok yok kesin kız bu dedi
maşallah maşallahh
aynen bizde saymıştık arzumcum parmaklarını
mikropumun
artık ufaktan isimler düşünün siz ama
emin olmadan da bakmak ne kadar doğru bilmiyorum
birde doktor erkek der allah muhafaza
insanın doktoru boğası gelirr
cnm sağlıkla al kızını kucağına darısı başımızaaa
allah sana gönlünce verdi
inş. bizede verirr
maş.
maş...
inş. cnm odalara bakmak bile içimi kıpır kıpır etmeye yetiyor
çok güzeller
hele kız odaları bir başkaa nedense
cıvıl cıvıll
hadi hayırlısı cnmcım
oh ohh
şimdiden çalıştır bebeciğii
yor yor annesi ki
doğunca çok çok uyusunda büyüsün
hahah banada dün makas bıçak yaptılarnasıl olduğunuda anlatayım
şimdi ;
bıçak = erkek
makas=kızmış
makası ve bıçağı yan yana koyup üstünü kapatıyorlar hangisinin üstüne oturrusan o olurmuşben 3 defa bıçağa oturdum başka da bi tespitim yok :)
maşallah bayan şeymane kadarlıktı seninki
sanırım erkek bebek olunca doktorlar fazlalığı hemen görüp yorum yapıyorda,
kıs ise söylemeden bi kaç hafta daha beklemeyi tercih ediyorlar...:97:
allah senin iyiliğini versin
hadi bakalım ne çıkıcakk
:)
teyzoşu 12 + 3 benim yafrimom :80:
bence kızlarınkini daha geç tahminde bulunuyorlar
bir arkadaşım 4 buçuk aylık hamile doktor kız demiş
ama kesin değil miş yinede
düşünün artık
:)
ama bazı bilinçsiz ;tecrübesiz olan doktorlarda kordonu pipi ile karıştırıp
erkekde diyebiliyorlarmış
uzman tv de izlemiştim
Maşallahhh maşşallaaahh o günleri bizde görürürz inşallahhhbizde bugün 7 haftalık olduk :) haftaya doktor teyzemize gidiyoruz bakalım ne kadar büyüdük :)
inş. cnmmm maş...
10. haftadan sonra tam bi bebeğe benziyorlar artık
--------size iki tane video izleyin kızlarr --------
Anne karnında Bebek | Porttakal
İlginç Doğum | Porttakal
hahah banada dün makas bıçak yaptılarnasıl olduğunuda anlatayım
şimdi ;
bıçak = erkek
makas=kızmış
makası ve bıçağı yan yana koyup üstünü kapatıyorlar hangisinin üstüne oturrusan o olurmuşben 3 defa bıçağa oturdum başka da bi tespitim yok :)
nerede nerede canım sizin manav adresi tarif edermisin esim hafta içi alır gelmeye bu arada yesil erik demi kütür kütür olandan
sen kaç haftalık hamilesin? ya benim canım hiç böyle bişey çekmedi.nasıl bir duygu acaba :)
ya bir de ben bişeyi merak ediyorum.dr randevum taaaa ayın 21inde.şimdi ben 9 hafta 3 günlük hamileyim.yani 9.hafta bitti 10.haftadayım.yaaaaniiii :) sitelerden bakarken bebek gelişimi olarak 10.haftaya mı bakmalıyım? ya aslında cevabı böyle muhtemelen ama şuan düşündüğüm her şey havada kalıyor.birilerinin onaylaması lazım :)
çok duygulandım 1. de
2. çok komik :)
ama bazı bilinçsiz ;tecrübesiz olan doktorlarda kordonu pipi ile karıştırıp
erkekde diyebiliyorlarmış
uzman tv de izlemiştim
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum, yılbaşının ertesi günü hamile olduğumu öğrendik çok heyecanlıyım. Sonra dr a gittim ve sıkışık olduğum için hamileliğin var olduğunu söyledi ve bana ilk fotografını verdi. Çok heyecanlıyım gerçekten. Şu anda tam 6 haftalık hamileyim 7. haftanın içindeyim. 2 yıldır korunmuyorduk adetlerim düzensizleşmişti ilk defa sonra 3. ayında Allah'a çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Hiç belirtim yok sadece gaz ağrılarım dışında.
7 gün sonra tekrar gideceğim dr'a testler isteyecekmiş. Sitede bazı şeyler okudum yok kalbi dururmuş , kalp atışını duymazsan şöyle olur vs. ben çok endişelendim açıkçası , biraz rahatlamam lazım yoksa 7 gün geçmeyecek. Bir problemim yok hatta hiç bulantım falan da yok bu anormal bir durum değildir herhalde değil mi kızlar ya?
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum, yılbaşının ertesi günü hamile olduğumu öğrendik çok heyecanlıyım. Sonra dr a gittim ve sıkışık olduğum için hamileliğin var olduğunu söyledi ve bana ilk fotografını verdi. Çok heyecanlıyım gerçekten. Şu anda tam 6 haftalık hamileyim 7. haftanın içindeyim. 2 yıldır korunmuyorduk adetlerim düzensizleşmişti ilk defa sonra 3. ayında Allah'a çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Hiç belirtim yok sadece gaz ağrılarım dışında.
7 gün sonra tekrar gideceğim dr'a testler isteyecekmiş. Sitede bazı şeyler okudum yok kalbi dururmuş , kalp atışını duymazsan şöyle olur vs. ben çok endişelendim açıkçası , biraz rahatlamam lazım yoksa 7 gün geçmeyecek. Bir problemim yok hatta hiç bulantım falan da yok bu anormal bir durum değildir herhalde değil mi kızlar ya?
canım seninle aynıyız ben suan 10 haftalık gebeyim doktor kontolüm haftaya carsamba evet canım ben öle bakoyorum bitirdiğim haftaya bakıyorum yani bende 10uncu haftaya baktım canım erik cok istiyor zaten istahım cok acık herseye canım cekiyor cok acıkyorum ve simdidende 2 kilo aldım bu durumdan müzdarşbim ama sen kac kilo aldın
ayy sorma yaa 2 kilo da bende var.öyle iştahlıyım ki anlatamam.aç kalmaya tahammülüm yok.çikolata,şeker,kraker..hatta geçen gün 1 paket cips yedim.dr um ilk 3 ay normalde ne yiyorsan yiyebilirsin demişti.yerken vicdanım sızladı biraz ama dayanamadım.dudak tiryakisi oldum sanırım :) biz doğuma yuvarlarak gidicez sanırım
ayy sorma yaa 2 kilo da bende var.öyle iştahlıyım ki anlatamam.aç kalmaya tahammülüm yok.çikolata,şeker,kraker..hatta geçen gün 1 paket cips yedim.dr um ilk 3 ay normalde ne yiyorsan yiyebilirsin demişti.yerken vicdanım sızladı biraz ama dayanamadım.dudak tiryakisi oldum sanırım :) biz doğuma yuvarlarak gidicez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?