-----2010 KASIM hamişleri----

aynı işleri yapmalıyım :) aynen canım istemiyor :) midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrr

bende 1 ay önce bu sayfaya sevinçle hamileliğimi yazmıştım.. ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dün kürtaj oldum. Allah sizikilere sağlık uzun ömür versin arkadaşlar. dilerim hiçbirinize bu acıyı yaşatmaz çok zor çünkü. öyle bi boşlukki bebeğimin gidişi anlatamam..

cnm bnm çok üzüldüm allah sağlıklı hayırlı başka evlatlar nasip etsin inş sana allah kimseye vermesin ne kadarlıktı ki

çok geçmiş olsun canım kaç haftlıktı nasıl anladınız kalbi durduğunu allah bir daha yaşatmasın

cnm bnm çok üzüldüm allah sağlıklı hayırlı başka evlatlar nasip etsin inş sana allah kimseye vermesin ne kadarlıktı ki

teşekkürler canım. 2.5 aylıktı bebeğim ama 2 aylık gibi görünüyodu gelişememiş.. napalım kısmet böyleymiş. ama içimin acısını tarif bile edemem çok zor çokk..

çok geçmiş olsun! Allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş... kaybedilen bebekler için hayırlı ve sağlıklı çocuklar olmayacakmış ki Allah ondan alırmış derler bununla avut kendini... yakın zamanda gönlüne göre olsun canım, önemli olan senin sağlığın kendine dikkat et.

canım ya çok üzüldüm.dicek bişey bulamıyorum.ablamın ve yengeminde ilk hamilelikleri düşükle sonlanmıştı. biraz zaman ver kendine

çok geçmiş olsun allah sağlıklı sıhhatli güzel bi bebek nasip eder sana da inş...herşeyin hayırlısı....

cnm tam olarK ONU bende çözemedim :/

işe zaten zorla geliyorum 6. aya kadar burdayım daha işi takmamaya çalışıyorum....keyfim yok işte halsizim uykusuzluk sinir mahvediyo beni....

ben ilk evlendiğim zamanlarda bebek istemiyordum
ozamanlar bir kız çocuğu gördüm ve hala yüzü aklımda
ayrıca bebeği öğrendiğimiz hafta eşim kucağına doktorun kız bebek verdiğini görmüş
ayrıca geçen gece yine kırmızı kolye gördüm
kız bebeğe işaretmiş ama
bir iki kere erkek de gördüm ama
hiç hatırlamıyorum yüzlerini filan :)

mavi renk -----isteklerin olucağına işaretmiş cnm
ben namaz kıldıktan sonra allahım bebeğimin cinsiyetini göster bana diyorum
sabah namazından sonra
tekrar yatıyordum
kırmızı kolye gördüm işte:)
dahada göremiyorum başka rüya

ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaufff

içmee cnm sakınnnnnnnn
çok yazık mafediyorsun yavrularını
nasıl kıyıyorsun kendine ve onlaraa
zehirleme 3 kişiyide
çok üzülüyorum sigara içenlere

cnm bnm rabbim sana sabır versin
hayırlısıylada sağlıklı bir bebek versin
çok zordur heraLDE((

canım doktorlar ultrason görüntülerini cd'de veriyolar, onu netten yollarsın eşine olmaz mı? yurtdışında internet kullanma imkanı olmaz mı eşinin?

ya evet olabilir belki ama yanımda olması çok başka..

Kızlar bu arada suda bulantı yapıyormuş ... yudum yudum yavaş yavaş içecekmişiz hem öğürtüyü zayıflatırmış bu durum ...

biliyodum yaa..diyodum hatta.tabi yavaş içileceğini bilmiyordum.bu yüzden 1 litrelik şişeyi kafama dayayıp 'ha gayret boğazından geçen kardır' diyerek içiyodum,hala da öyle :)

eşinin yanında ol.ana şefkat göster ki o da sana bu duygularla yaklaşabilsin.sen ona da bu hislerini belli edersen bu sefer içten içe sana kızar veeee intikamı acı olabilir.hem eline iğne de batsa annesi.aahhh ahhh anne ol da anla

çok geömiş olsun cnm allah şifa wrsin ne için öneri ,stiyon tatlım anlamadım

bn 60 kilo olmuşum 57 ile başlamıştım dr um kızdı:))e napim ya bn doymak bilmiyom

kesin bana da kızacak dr.utanmasam kafamı tencereye sokup yicem :)

hamile pantolonu için erken değil mi yaa?benim çalıştığım yerde hamile giysisi veriyolar.bugün doğum yapmış bir arkadaşıma sordum ne zaman karın çıkar diye.daha parmak kadar şey bu aylarda göbek çıkmaz o ne kadar ki sana göbek yapsın dedi.onun göbeği 6 aylıkken çıkmış.6 ay deyince gözlerim büyüdü.göbeğimi içeri çektim hemen. :)

ben 7 haftalıkken gitmiştim.dr 1 ay sonra gel dedi.burdan da takip ettiğim kadarıyla o dönemlerde 1 ay ideal aralık zannedersem.

ya yoğurt dedin de aklıma geldi.yukarda bahsettiğim kız bana süt içme demir eksikliği yapar dedi.off herkes bişey söylüyoo.iyi de süt içmezsem de kalsiyum eksik kalır.gerçi yoğurt,peynir vs yiyorum ama.e ama o zaman süt yapıyorsa yoğurt da yapar.aman yaa tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan hesabı oldu

yazını okurken içim çekildi resmen.böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum ve çok da korkuyorum.

bu sabah servisi kaçırabilirim diye aradım.1dk sonra ordayım koş dedi.yetişeyim diye uzunca bir mesafeyi koştum.hava buz gibiydi.koşarken nefessiz kaldım yarı yolda bayılcam sandım ama yine de koştum.tam vardım şoför aradı abla biz orayı geçmişiz kusura bakma kafam karışmış dedi.o sinirle ve yorgunlukla buz gibi kaldırıma oturdum ağladım.sonra eşimi aradım anlattım.bi de o kızdı bana niye koşuyosun baştan bana söylesene dedi.sonra o bıraktı beni.kötü bir gündü yani..neyse geldim allahtan eve.

off ya akıntıyla beraber kan gibi bişi geldi yine yarınmı gitsem doktora acaba salı gitcektim

kızlarrrrrrrrrr
şubat 11 de cinsiyetine bakıcakmış doktorum
çok heyecanlıyım

aranızda belli olan varmı dahaaa:44:

benimkide öyle diyor zaten akıntıyla karışık geldi yoğun bir kanama olmadıkça diğer kanamaların normal olduğunu söylüyor. daha öncede olmuştu progestan vermişti. elimde hala var progestan olmazsa onu içeyim eğer artarsa allah korusun ozaman giderim. doktorunda yapacağı bişi yokki.
zaten salıya ne kaldı

Canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin. En kısa zamanda toparlanmayı ve yeni bir bebekle mutlu olmayı nasip etsin inşallah.. bu arada söylerken kolay biliyorum ama hayırlısı böyleydi belki de, ben de duymuştum, genelde bebekte problem varsa anne karnında ölebiliyomuş..Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin..

kızlarrrrrrrrrr
şubat 11 de cinsiyetine bakıcakmış doktorum
çok heyecanlıyım

aranızda belli olan varmı dahaaa:44:

yok canım en büyük senin bebiş ee normal olarakta ilk sen öğreneceksin benim salı günü randevum ama söylemez bişi daha anlasa bile 4 ayı bekliyorlar

geçmiş olsun canım bende aynı şeyi yaşadım seninle ilk bebişimde bu 2. hamileliğim duygularını çok iyi anlıyorum allah birdaha böyle acılar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…