Yaaa hep bir miskinlik, hep bir miskinlik....
Çamaşır makinesini boşaltmam gerek...
Ortalığı toparlamam gerek...
Biraz ütü yapmam gerek...
Akşama eşim köfte yiyelim aşkım dedi, onu hazırlamam gerek...
Bir enerji içeçeği içmem gerek...kendime gelmeliyim...
Bana yeni bir ben lazımne zaman geçecek bu haller acaba
bende 1 ay önce bu sayfaya sevinçle hamileliğimi yazmıştım.. ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dün kürtaj oldum. Allah sizikilere sağlık uzun ömür versin arkadaşlar. dilerim hiçbirinize bu acıyı yaşatmaz çok zor çünkü. öyle bi boşlukki bebeğimin gidişi anlatamam..
bende 1 ay önce bu sayfaya sevinçle hamileliğimi yazmıştım.. ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dün kürtaj oldum. Allah sizikilere sağlık uzun ömür versin arkadaşlar. dilerim hiçbirinize bu acıyı yaşatmaz çok zor çünkü. öyle bi boşlukki bebeğimin gidişi anlatamam..
çok geçmiş olsun canım kaç haftlıktı nasıl anladınız kalbi durduğunu allah bir daha yaşatmasın
cnm bnmçok üzüldüm allah sağlıklı hayırlı başka evlatlar nasip etsin inş sana allah kimseye vermesin ne kadarlıktı ki
canım bende bu ayın 19da gidecem ozaman 11 haftalık oluyoruz.bizede 2 li test yaparlarmı acaba?
canım bu çin takvimine göre benim oglum olacak ama sen altına başka bir tahmin daha yazmışsın gebe kaldıgın yaşa gebe kaldıgın tarihide ekle demişsin o nasıl oluyor canım yıl ay gün olarakmı daha açık yazarsan i.olur.bu arada ne olursa olsun saglıklı olsun ve benim olsun rabbim hepimize saglıklı hamilelik günleri saglıklı dogumlar nasip etsin.
bu arada uykucu panda yok arkadaşlar geçmişe dönük okudum en son dr. randevumuz var demişti oda geçen haftaya denk geliyor ondan sonrası yok çok merak ettim insaallah bi sorun yoktur.
işe zaten zorla geliyorum 6. aya kadar burdayım daha işi takmamaya çalışıyorum....keyfim yok işte halsizim uykusuzluk sinir mahvediyo beni....
kızlar kilo olayına neden bu kadar takıyorsunuz yaa boşverin gitsin....bende 2 ayı geçti hala tık yok...:))))
birde kızlar hiç rüyanızda cinsiyete dair bişiler görüyormusunuz?
ben dün gece bişiler gördüm...ev misafir dolup taşıyordu...mutfakta 2 tane bebek sallanıyordu yeğenimde kucağımda bende onu seviyor ve oyalıyordum(erkek) sonra bi komşu geldi evime mavi bi tülbent verdi bana ama kenarları çok güzel oyalıydı...ne olcak acaba...
ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaufff
canım doktorlar ultrason görüntülerini cd'de veriyolar, onu netten yollarsın eşine olmaz mı? yurtdışında internet kullanma imkanı olmaz mı eşinin?
Kızlar bu arada suda bulantı yapıyormuş ... yudum yudum yavaş yavaş içecekmişiz hem öğürtüyü zayıflatırmış bu durum ...
Çok komik yaa
bu arada kayınvalidem68 yaşında hastane de yatıyo ... kemiğinde plazma hücresi varmış ( kanser başlangıcı) 20 gündür yatıyo. eşim sürekli onunla ilgileniyo .. birtek cumartesi izinli ondada onun ynına gidecekmiş genelde olduğu gibi ... hastalık %7 oranında ve 60 yaşından sora ilerlemiyomuş! bu gün kemoterapiye başlıcaklarmış 15 gün daha hastanede daha sora belki eve çıkaracaklarmış ! ne öneriyosunuz kızlar ne yapmalıyım ?
çok geömiş olsun cnm allah şifa wrsin ne için öneri ,stiyon tatlım anlamadım
bn 60 kilo olmuşum 57 ile başlamıştım dr um kızdı:))e napim ya bn doymak bilmiyom
amannnn yinnn bacılar yinnnn ben çıkıyom dışarı alşveriş yapcam pantolonlar olmuyor artık bi tane almıştım lcw den çok güzel hamile reyonu yapmışlar gitmediyseniz mutlaka bakın ben şimdi başka bir yere gitcem birazda oraları karıştırayım:)
amin canım sağol, kimseninki bozulmasın.
bişey sorucam, ben en son 6 haftalıkken gitmiştim yeni dr uma.ve çıkarken bi dahaki kontrolün tarihini sormayı unuttum12. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum, haftalarımız aynı siz ne zaman kontrole çağırıldınız.
iyi o zaman bu h.sonu 11. haftamız doluyo p.tesi 12. haftaya giriyoruz yani 14ü ile 18 si arasında giderim bende.
aaaa kızlar yoğurt yemeye başladınız mı, dünden itibaren hergün 1 kase yoğurda başladım, akşam yatmadan önce. yoğurt ileriki aylarda oluşacak kasılmalara karşı da çok ii geliyomuş hem de kalsiyum.sabahları yımırtamı yiyorum südümü içiyorumbi de iş yerinde gün içinde çekirdekli siyah üzüm kurusu, ceviz ve üzüm bi avuç kadar benim fazla bulantım olmuyo da yalnız 51 kg ile başladım şu anda 54 oldum galiba ama halimden memnunum tabii sigara da yok şimdi onun da etkisi büyük
off ya akıntıyla beraber kan gibi bişi geldi yine yarınmı gitsem doktora acaba salı gitcektim
kızlarrrrrrrrrr
şubat 11 de cinsiyetine bakıcakmış doktorum
çok heyecanlıyım
aranızda belli olan varmı dahaaa:44:
ben 17 ocakta kontrole gittiğimde kesinleşir dedi ama erkeğe benziyomuş..kızlarrrrrrrrrr
şubat 11 de cinsiyetine bakıcakmış doktorum
çok heyecanlıyım
aranızda belli olan varmı dahaaa:44:
Canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin. En kısa zamanda toparlanmayı ve yeni bir bebekle mutlu olmayı nasip etsin inşallah.. bu arada söylerken kolay biliyorum ama hayırlısı böyleydi belki de, ben de duymuştum, genelde bebekte problem varsa anne karnında ölebiliyomuş..Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?