-----2010 KASIM hamişleri----

canım sen çok doğru düşünmüşsün 12. hafta hiç sorunun yoksa doğru bir zaman 2 li testini yaparlar rutin kontrollerini bende de durum aynı.

iyi o zaman bu h.sonu 11. haftamız doluyo p.tesi 12. haftaya giriyoruz yani 14ü ile 18 si arasında giderim bende.
aaaa kızlar yoğurt yemeye başladınız mı, dünden itibaren hergün 1 kase yoğurda başladım, akşam yatmadan önce. yoğurt ileriki aylarda oluşacak kasılmalara karşı da çok ii geliyomuş hem de kalsiyum.sabahları yımırtamı yiyorum südümü içiyorum bi de iş yerinde gün içinde çekirdekli siyah üzüm kurusu, ceviz ve üzüm bi avuç kadar benim fazla bulantım olmuyo da yalnız 51 kg ile başladım şu anda 54 oldum galiba ama halimden memnunum tabii sigara da yok şimdi onun da etkisi büyük

evet öle yapayım çünkü benimki de 1 hafta geriden geliyomuş. dr o zaman sölemişti

ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaufff

sen ne çok şey yiyormuşsun öylee yaa! sana bakınca kendimi gıdasız saydım ben halen eski düzensiz yemek tarzımla yaşıyorum. sadece meyve yemeye çok dikakt ediorum.

ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaufff

arada bi kaçıyo :18: stres yapmaktansa onu içiyorum, napiim.bunun özürü olmaz ama dayanamıyorum.en kötü yanı da bütün zararlarını bilmen. ama bu da biticek başka yolu yok

arada bi kaçıyo :18: stres yapmaktansa onu içiyorum, napiim.bunun özürü olmaz ama dayanamıyorum.en kötü yanı da bütün zararlarını bilmen. ama bu da biticek başka yolu yok
ya tiksinme flnda gelmedi kii derler ya sigaradan tiksindim 9 ay azımasürmedim ne gzl yaa

ya kızlar ben sigara kullanmıyorum ama genelde hamilelikte sigaradan tiksiniliyormuş sizlerde öyle olmadı mu durum? ben en ii içicilerden annemi bilrim o kadar ki ona hediye almak isteyenler bile küllük falan alırlar. sigara ile özdeşmiştir o derece. onun gibi tutkun bir kadın bile tek dal içemeyecek kadar tiksinmiş. siz de yok sanırm.:92:

Günaydın kızlar...

Sabah sabah bişey yemek niye bu kadar zor :))) canım hiç birşey istemiyor yaaaa.....

Günaydın kızlar...

Sabah sabah bişey yemek niye bu kadar zor :))) canım hiç birşey istemiyor yaaaa.....

pek sabahlığı kalmamış sanki zelickaa ha? ben 2 gündür kendi kendime nasıl kahvaltı ediyorum, ettikçe de sorumluluk gibi ertesi gün geliyor sanki... hafif sevdiğin şeylerden pratik de olursa kolay olur, yemeye çalışabilirsin

Canım napıyosun sen...?

Kesinlikle 0'a indirmelisin...

Ben sigara tiryakisiydim, bebek düşündüğüm ayda bıraktım...

Çok zor oldu ama bıraktım...

Bundan sonra hayatı onlar için yaşıcaz...

10'dan beri bişey yemedim, sanki ne yesem çıkartıcak gibiyim, hiç ağzımın tadı yok...

10'dan beri bişey yemedim, sanki ne yesem çıkartıcak gibiyim, hiç ağzımın tadı yok...

sana söyledim bir bulantı geldi gittim ben de kahvaltımı kanolizasyona hediye ettim meyve ye o zaman zelicka ya en iisi en rahatlatıcısı da o bence.

canım napıyosun sen...?

Kesinlikle 0'a indirmelisin...

Ben sigara tiryakisiydim, bebek düşündüğüm ayda bıraktım...

çok zor oldu ama bıraktım...

Bundan sonra hayatı onlar için yaşıcaz...

nazcım bende öğlen yemeğinden sonra 1 tane içiyorum okadar akşam yemeğinden sonrada eşimin sigarasından 1 fırt anca bu kadar yapabildim.
Doktoruma da söyledim. Tamam dedi

:)))) boşuna dememişler, annelerin hakkı ödenmez diye :)))

dimi ya, hep anneler der ya anne olunca anlayacaksınız die, bakyıorum, ben 1 gün bulantı çekiyorum bir gün çekmiyorum. ikiz annesi olduğu için annem 9ay boyunca felaket zor geçirmiş bulantısı hiç bitmemiş. başı hep yastıkta kadıncağızın... vay be diyorum anneme bak! benim kızım da bana diyecek ilerde kısır döngü ama hiçbir zaman anne olmadan onların değerini de anlamayacağız.

bende hamile kalmadan önce günde yarım paket sigara içiyordum eşim hep diyorudu bırak sunu hamile kalmadan hamile kalınca bırkamassanbebege cok zazarı olur diye genede içiyordum ama nasıl hamile kaldım rabbime hamd olsun daha 4 haftalıkken öle bir tiksindimki sigaradan dileirm hep böle devma ederde doğumdan sonra baslamam cünki cok arkadasım var içmeyen ama gün sayan doğumdna sonra ilk işim sigara yakmak olacak diyen

doğum yapıp yatağa yatıp ilk kendine geldiğinde nerde benim sigaram dermişbebekten önce sigarayı tutarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…