canım sen çok doğru düşünmüşsün 12. hafta hiç sorunun yoksa doğru bir zaman 2 li testini yaparlar rutin kontrollerini bende de durum aynı.
Benimki 6 gün geriden gelio canım ama en son gittiğimde 10. haftan ocağın 2. haftasında doluyo ondan sonra gel dedi , ben de 13 ocağa randevu aldım , testler yapıcaz demişti , sanırım ikili testi de yapacak ama bilemiyorum yapabilir mi o zamana çünkü 11. haftam dolmamış oluyor , sen istersen 11. haftanın geçmesini bekle gitmek için ....
ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaiyi o zaman bu h.sonu 11. haftamız doluyo p.tesi 12. haftaya giriyoruz yani 14ü ile 18 si arasında giderim bende.
aaaa kızlar yoğurt yemeye başladınız mı, dünden itibaren hergün 1 kase yoğurda başladım, akşam yatmadan önce. yoğurt ileriki aylarda oluşacak kasılmalara karşı da çok ii geliyomuş hem de kalsiyum.sabahları yımırtamı yiyorum südümü içiyorumbi de iş yerinde gün içinde çekirdekli siyah üzüm kurusu, ceviz ve üzüm bi avuç kadar benim fazla bulantım olmuyo da yalnız 51 kg ile başladım şu anda 54 oldum galiba ama halimden memnunum tabii sigara da yok şimdi onun da etkisi büyük
iyi o zaman bu h.sonu 11. haftamız doluyo p.tesi 12. haftaya giriyoruz yani 14ü ile 18 si arasında giderim bende.
aaaa kızlar yoğurt yemeye başladınız mı, dünden itibaren hergün 1 kase yoğurda başladım, akşam yatmadan önce. yoğurt ileriki aylarda oluşacak kasılmalara karşı da çok ii geliyomuş hem de kalsiyum.sabahları yımırtamı yiyorum südümü içiyorumbi de iş yerinde gün içinde çekirdekli siyah üzüm kurusu, ceviz ve üzüm bi avuç kadar benim fazla bulantım olmuyo da yalnız 51 kg ile başladım şu anda 54 oldum galiba ama halimden memnunum tabii sigara da yok şimdi onun da etkisi büyük
ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaufff
ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaufff
haklısıınyapma nazz ikizlere bunu kaka sigara götü eeeeğğ mide bulandırıcı hiç içme içilen yerde de bulunma...
ya tiksinme flnda gelmedi kii derler ya sigaradan tiksindim 9 ay azımasürmedim ne gzl yaaarada bi kaçıyo :18: stres yapmaktansa onu içiyorum, napiim.bunun özürü olmaz ama dayanamıyorum.en kötü yanı da bütün zararlarını bilmen. ama bu da biticek başka yolu yok
Günaydın kızlar...
Sabah sabah bişey yemek niye bu kadar zor :))) canım hiç birşey istemiyor yaaaa.....
pek sabahlığı kalmamış sanki zelickaa ha? ben 2 gündür kendi kendime nasıl kahvaltı ediyorum, ettikçe de sorumluluk gibi ertesi gün geliyor sanki... hafif sevdiğin şeylerden pratik de olursa kolay olur, yemeye çalışabilirsin
10'dan beri bişey yemedim, sanki ne yesem çıkartıcak gibiyim, hiç ağzımın tadı yok...
canım napıyosun sen...?
Kesinlikle 0'a indirmelisin...
Ben sigara tiryakisiydim, bebek düşündüğüm ayda bıraktım...
çok zor oldu ama bıraktım...
Bundan sonra hayatı onlar için yaşıcaz...
sana söyledim bir bulantı geldi gittim ben de kahvaltımı kanolizasyona hediye ettimmeyve ye o zaman zelicka ya en iisi en rahatlatıcısı da o bence.
:)))) boşuna dememişler, annelerin hakkı ödenmez diye :)))
bende hamile kalmadan önce günde yarım paket sigara içiyordum eşim hep diyorudu bırak sunu hamile kalmadan hamile kalınca bırkamassanbebege cok zazarı olur diye genede içiyordum ama nasıl hamile kaldım rabbime hamd olsun daha 4 haftalıkken öle bir tiksindimki sigaradan dileirm hep böle devma ederde doğumdan sonra baslamam cünki cok arkadasım var içmeyen ama gün sayan doğumdna sonra ilk işim sigara yakmak olacak diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?