herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. Umarım en kısa sürede atlatırım da bebeğimi kaybetmek durumunda kalmam
oğlakcım özetle, benim bulantı ve kusmalarım bağırsak ve böbreklerimi nerdeyse iflas noktasına getirmiş, ilaçlarla düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklar..
inşallah öyle bir şeye gerek kalmayacak. Sende iyi olacaksın senin sayende bebeğinde.
İnşallah ya inşallah..
bende en son 6 haftalıkken gitmiştim, kalp atışını görmüştük sadece . o da alttan bakınca. 1 hafta geriden geliştiğini sölemişti. sen yine iyisin yani o kadar da sorun değildir heralde.o zamandan beri bende gitmedim. şimdi 12. hafta da gitmek istiyorum. bakalım.
purr--geçmiş olsun cnm yaa
tam anlayamadım evde misafirlerim var ondan pek okuyamıyorum sziii
bende doktordan geldimmm
troitim fazla çıktıı
doktorum dagiliyeye yönlendirdi
15 günde bir takipe alıcaklarrr beniii:26:
bebeğimde sorun yok şükürr
2li tes -t iii
çıktıı
amaaa troid bebeği etkilermiş bakalım neler olucak yarın görüşürüsss
ben giremiyorum pek misafirlerden
öptüm sizii
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. Umarım en kısa sürede atlatırım da bebeğimi kaybetmek durumunda kalmam
Oğlakcım özetle, benim bulantı ve kusmalarım bağırsak ve böbreklerimi nerdeyse iflas noktasına getirmiş, ilaçlarla düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklar..
Bugün konuştum doktorla bu konuyu öğürmek iyi sakın kusmaya çevirme dedi ... kızlar sıkın dişinizi...
purcum çok geçmiş olsun serumla falan iyi olur diye anlattı daha 1 saat önce doktorum umudunu kaybetme
BU ARADA KIZLAR 6+1 M BEN BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUK ÇOK ŞÜKÜR ... YALNIZ 139 OLMASI GEREKİYORMUŞ 113 DUYDUK ... UMARIM DÜZELİR...
Allahım korusun aklından cıkar bunu hersey duzelecek hepberaber bebıslerımızı alıcaz kucagımızaHerkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. Umarım en kısa sürede atlatırım da bebeğimi kaybetmek durumunda kalmam
Oğlakcım özetle, benim bulantı ve kusmalarım bağırsak ve böbreklerimi nerdeyse iflas noktasına getirmiş, ilaçlarla düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklar..
arkdaşlar Allah yardımcınız olsun, bu yolda çekilen her şey mübahtır! kısa zamanda özelikle purcum senin için söylüyorum şifana kavuşursun.bayanseyma sana da çok geçmiş olsun...
aysegulcin senin adına da çok sevindim, inş. o fark problem olmaz.
teşekkürler knmhtp :) umarım çok saol sen nasılsın ?
çok şükür iim ben ya bulantılarım iice terk etti beni, çok çektirmedn gitti inş... senn bulantın yok herhalde daha?
yaw benimkilerde sanki tam tersi yerleşiyo , belli saat aralıklarında geliyo, çubuk kraker falan nafile bişey fayda etmiyo((
çok şükür iim ben ya bulantılarım iice terk etti beni, çok çektirmedn gitti inş... senn bulantın yok herhalde daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?