-----2010 KASIM hamişleri----

çook gemiş olsun pur allah şifa wersn cnmm allah yardım etsin de ilaçlar ii gelsin dualaım seninlee

uykucupanda senin adına çok sevindim.bebeciğin iyiymiş uzun zamandır yazamıyordum ama merak ediyordum seni gerçekten okuyunca çok sevindim.umarım hepiniz bebeciklerinizi kucaklarsınız darısıda bu topiğe veda etmek zorunda kalanlara...sevgiler hepinize ve bebişlere

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. Umarım en kısa sürede atlatırım da bebeğimi kaybetmek durumunda kalmam

Oğlakcım özetle, benim bulantı ve kusmalarım bağırsak ve böbreklerimi nerdeyse iflas noktasına getirmiş, ilaçlarla düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklar..

inşallah öyle bir şeye gerek kalmayacak. Sende iyi olacaksın senin sayende bebeğinde.

İnşallah ya inşallah..

Bugün konuştum doktorla bu konuyu öğürmek iyi sakın kusmaya çevirme dedi ... kızlar sıkın dişinizi...
purcum çok geçmiş olsun serumla falan iyi olur diye anlattı daha 1 saat önce doktorum umudunu kaybetme

BU ARADA KIZLAR 6+1 M BEN BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUK ÇOK ŞÜKÜR ... YALNIZ 139 OLMASI GEREKİYORMUŞ 113 DUYDUK ... UMARIM DÜZELİR...

bende en son 6 haftalıkken gitmiştim, kalp atışını görmüştük sadece . o da alttan bakınca. 1 hafta geriden geliştiğini sölemişti. sen yine iyisin yani o kadar da sorun değildir heralde.o zamandan beri bende gitmedim. şimdi 12. hafta da gitmek istiyorum. bakalım.

akşam oldu kimse kalmadı yine bende birazdan gidicem eve.çalışmak güzel ama bazen evimi özlüyorum yaa.

Hepimiz Güzel Haberler Alalım İnş :)

arkdaşlar Allah yardımcınız olsun, bu yolda çekilen her şey mübahtır! kısa zamanda özelikle purcum senin için söylüyorum şifana kavuşursun.bayanseyma sana da çok geçmiş olsun...
aysegulcin senin adına da çok sevindim, inş. o fark problem olmaz.

Allahım korusun aklından cıkar bunu hersey duzelecek hepberaber bebıslerımızı alıcaz kucagımıza ama en onemlısı senın saglıgın bunuda unutma Allah ım yanında olsun dualarım senınle

teşekkürler knmhtp :) umarım çok saol sen nasılsın ?

Son düzenleme:
yaw benimkilerde sanki tam tersi yerleşiyo , belli saat aralıklarında geliyo, çubuk kraker falan nafile bişey fayda etmiyo ((

çubuk krakerin sahi sahi hiç faydası yok. su içmek bulantıların çabuk geçmesinde yardımcı oluyormuş. bol bol su içmeye çalış... çok zor bişi yaa bulantı! ben bugün ha bir cesare mutfağa girip bir yemek yapayım dedim. halen soğan kokusu çekilmez geliyor fırında kolay bir yemek attırıverdim

çok şükür iim ben ya bulantılarım iice terk etti beni, çok çektirmedn gitti inş... senn bulantın yok herhalde daha?

ohh gözün aydın:) Olmaz Olurmuuuuu Çoookkk fenaaa ! bi kaç kusma bile yaşadım ... çubuk kraker ve börek yiyorum bu arada doktor bugün dediki besin alcam die sakın mideni bulandırma dedi ! şimdi dinginleştirici şeyler yemen yeterli dedi .. işte zeytin ekmek falan gibi ...3 .aydan sora onun içine yemeye başlayabilirsin dedi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…