-----2010 KASIM hamişleri----

çalışan hanımlar bence çalışmanın yeri ayrı... ben hayatımda ilk kez evlilikte yani 5-6 aydır oturuyorum şehir değiştiğim için işimi de bırakıp geldim, atamaları bekliyorum. patlıyorum demek ifade edemez evin içindeki sıkıntımı! alışmış kudurmuştan beterdir anacım

5. haftadan beri böyle.. Yarın yeni doktora gidicem..

benim de çok bulantım vardı.dr.um metpamid verdi.ben gerine gerine dr.a 'ben yine de içmemeye gayret ediyorum' dedim.o da bana 'valla bugüne kadar ilaç içmeyip de mide bulantısı çeken ve bundan dolayı madalya verilen hiç bir hamile duymadım.he kendime eziyet edicem diyosan sen bilirsin yine de.' dedi. çok bel aşağı çalışıyo bu adam yahu :))

midem de bir yanma var hanmlar:84:böyle baş dönmesi de bugün 3-4 kere yaşadım az uyudum ondan olabilir mi?

bana da bugün sağlık ocağında kayıt yaptılar.5,5 aylık olunca aşıya gidecekmişim..

Alemsin canım ya.. o kadar güldüm ki..

Kuaför de batıl inançlı sanırım. Kestirmekten ne olacak, ben de kestirmeyi düşünüyorum..

Öyle bir geçer zaman ki yokmuş bu hafta ayyyy saçımı başımı yolcam:2:
Geçen hafta oyuncu ve senaristler eylem yaptılar ya ondan yoktur bence..

Canım bence içme. senin çok mu yoğun bulantın bilmiyorum ama hepimiz aynı durumdayız, sabredelim bi kaç haftaya geçer inşallah..

niye içmeyeyim ki?? valla ben çalışıyorum bulantı beni çok engelliyor.kendime eziyet etmeye değmez.dr.um bana limitlerini söyledi.sonuçta adam beni riske atmaz,atamaz.. çünkü bu kendini riske atması demektir.

Son düzenleme:
Kızlar dün doktora gittik... 2' li test için çağırdı, haftaya Çarşamba...

Normalde kaçıncı haftalarda yapılıyor bu test?

Benim eski doktorum da inat etti ilaç içirmemek için
Bir hafta önce tartıldığımda 5 kilo vermiştim (ki eminim 1-2 kilo daha gitmiştir) hala birşey olmaz diyor..
Bebeğe bişey olmaz belki de ben acaba bebeğe bakabilcek sağlıkta kalacak mıyım bu gidişle?
Yarın yeni doktora gideceğim. Umarım bu doktor eskisi gibi çıkmaz..

Canım doktorlar hamilelikte ilaç kullanımı çok onaylamıyor...

canım sen biraz fazla kilo vermişsin gerçekten, 1-2 kilo normal diye biliyorum ama..
Bu arada şöyle bişey okumuştum, ilk 3 ay anne hiç bişey yiyemese de bebek annenin var olan depolarından beslermiş kendini, ondan sonrası bize düşüyo daha çok. Örneğin artı kalsiyum almazsak bebek vücudumuzdan almaya devam edeceği için, kemiklerimiz dişlerimiz etkilenecek.

eğer miden çok kötüyse serum filan takıp, besin takviyesi yapıyolar sanırım..İnşallah bir an önce geçer bulantıların..

benim sadece sabah bulantım oluyodu, 3 hafta kadar sürdü. bulantıdan çok bel ağrım vardı benim.şimdi bulantım kesilince korkuyorum. bişey mi oldu acaba diyorum.bel ağrım da bayağı hafifledi.

Günaydın Güzel anneler ve güzel bebişleri

Biz hafta sonunu iple çekiyoruz bebeğimizle buluşabilmek için inş. zaman çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…