kızlar hamıleyken sac kestırılmıyormmu nedendır bu
5. haftadan beri böyle.. Yarın yeni doktora gidicem..
benim de çok bulantım vardı.dr.um metpamid verdi.ben gerine gerine dr.a 'ben yine de içmemeye gayret ediyorum' dedim.o da bana 'valla bugüne kadar ilaç içmeyip de mide bulantısı çeken ve bundan dolayı madalya verilen hiç bir hamile duymadım.he kendime eziyet edicem diyosan sen bilirsin yine de.' dedi. çok bel aşağı çalışıyo bu adam yahu :))
bana da bugün sağlık ocağında kayıt yaptılar.5,5 aylık olunca aşıya gidecekmişim..Kızlar geçen gün bi arkadaşımın eşi kendisi ebe, tetanoz aşısı olacaksın aile hekimliğin neresi ise orası yapacak dedi ama ben Mayıs'ta görev için yurt dışına çıktığımda bana tetanoz aşısı yapmışlardı, tekrar yapmaya gerek var mı acaba? Doktorumda hiç bahsetmedi ama aşı olacaksın diye,sizin doktorlarınız bahsettimi böle bişiden..
Alemsin canım ya.. o kadar güldüm ki..Hanımlar eğer isim konusunda eşleriniz ve aile bireyleri ısrar ediyorsa ve bu isim sizin içinize sinmiyorsa iş rüyalara kalıyor :)) Rüyamda hergün senin (kızın yada oğlun) ismi şuuu diye bi ses duyuyorum diceksiniz :))) yada buna benzer bişi işteee...Öyleyse böyleee ne yapalım
Kuaför de batıl inançlı sanırım. Kestirmekten ne olacak, ben de kestirmeyi düşünüyorum..4. haftadan sonra organık boya ıle boyanabılır dıyolarda bana kuaforum dedı kes bıraz dedıgımde sacmalama hamılesın olmaz dedı neden dedım olmaz ıstee dıyıp kapattı konuyu :44:neysee sonuc olarak kestıremem artık :122:
Geçen hafta oyuncu ve senaristler eylem yaptılar ya ondan yoktur bence..Öyle bir geçer zaman ki yokmuş bu hafta ayyyy saçımı başımı yolcam:2:
Canım bence içme. senin çok mu yoğun bulantın bilmiyorum ama hepimiz aynı durumdayız, sabredelim bi kaç haftaya geçer inşallah..benim de çok bulantım vardı.dr.um metpamid verdi.ben gerine gerine dr.a 'ben yine de içmemeye gayret ediyorum' dedim.o da bana 'valla bugüne kadar ilaç içmeyip de mide bulantısı çeken ve bundan dolayı madalya verilen hiç bir hamile duymadım.he kendime eziyet edicem diyosan sen bilirsin yine de.' dedi. çok bel aşağı çalışıyo bu adam yahu :))
canım ikili test 11.-14. haftalar arası yapılıyor..
Benim eski doktorum da inat etti ilaç içirmemek içinbenim de çok bulantım vardı.dr.um metpamid verdi.ben gerine gerine dr.a 'ben yine de içmemeye gayret ediyorum' dedim.o da bana 'valla bugüne kadar ilaç içmeyip de mide bulantısı çeken ve bundan dolayı madalya verilen hiç bir hamile duymadım.he kendime eziyet edicem diyosan sen bilirsin yine de.' dedi. çok bel aşağı çalışıyo bu adam yahu :))
Benim eski doktorum da inat etti ilaç içirmemek için
Bir hafta önce tartıldığımda 5 kilo vermiştim (ki eminim 1-2 kilo daha gitmiştir) hala birşey olmaz diyor..
Bebeğe bişey olmaz belki de ben acaba bebeğe bakabilcek sağlıkta kalacak mıyım bu gidişle?
Yarın yeni doktora gideceğim. Umarım bu doktor eskisi gibi çıkmaz..
Canım doktorlar hamilelikte ilaç kullanımı çok onaylamıyor...
Duyduğuma göre aşırı bulantı ve kusmalarda ilaç veriyorlarmış..
Benim eski doktorum da inat etti ilaç içirmemek için
Bir hafta önce tartıldığımda 5 kilo vermiştim (ki eminim 1-2 kilo daha gitmiştir) hala birşey olmaz diyor..
Bebeğe bişey olmaz belki de ben acaba bebeğe bakabilcek sağlıkta kalacak mıyım bu gidişle?
Yarın yeni doktora gideceğim. Umarım bu doktor eskisi gibi çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?