bende hamileyim allah tüm isteyenlere nasip etsin bende polikistikover vardı ve bicok doktor olmaz dedi ama oldu olmaz die korkuya kapılmayın er gec oluyomus :):89:
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hamileyim allah tüm isteyenlere nasip etsin bende polikistikover vardı ve bicok doktor olmaz dedi ama oldu olmaz die korkuya kapılmayın er gec oluyomus :):89:
ayyy ne yapayım hep onlar mı duygu sömürüsü yapacak, hem benim yengem de böyle demişti bizim ailedekilerde yazık hemen inanıp, hamile kadın rüyasına her gün girdiğine göre vardır bi hikmet deyip isim bulmaktan vazgeçmişlerdi işe yaradığını 15 yaşında test ettim :)))
senden korkulurama çok ısrarcı bi tutuma karşı etkili yöntem tebrikler
![]()
![]()
2. bebıs sanırım sızın o yuzden burda kalmalısınızkızlar ben 15 gün sonra 36 yaşında olacak birisi olarak bu topicten ayrılsam iyi olacakkkkk ne gençsiniz ya bu ne ya bunalıma girdim şimdi
benim bulantı facia boyutlarda saat 3 daha bir lokma yeni yedim
kızlar ben 15 gün sonra 36 yaşında olacak birisi olarak bu topicten ayrılsam iyi olacakkkkk ne gençsiniz ya bu ne ya bunalıma girdim şimdi
Kızlar ben gezmeye gidiyorum, akşama görüşürüz)
Ben de daha bişey yiyemedim, boşa yiyorum zaten![]()
kızlar ben 15 gün sonra 36 yaşında olacak birisi olarak bu topicten ayrılsam iyi olacakkkkk ne gençsiniz ya bu ne ya bunalıma girdim şimdi
çocuğun ömrü kısalır derler
senin bu fikre bayıldım... gerçi isim konusunda bir derdim yok. eşimin annesi vefat etmiş yıllar önce ona rağmen eşim anne baba adları koyma taraftarı biri değil Allahtan... istediğim adı seçebilirim ki kızımın adı da oğlumun da adı da değişmeyecek gibi görünsede belki değişir, şuanda hali hazırda bekliyorlar.Hanımlar eğer isim konusunda eşleriniz ve aile bireyleri ısrar ediyorsa ve bu isim sizin içinize sinmiyorsa iş rüyalara kalıyor :)) Rüyamda hergün senin (kızın yada oğlun) ismi şuuu diye bi ses duyuyorum diceksiniz :))) yada buna benzer bişi işteee...Öyleyse böyleee ne yapalım![]()
çocuğun ömrü kısalır derler
kızlar hamıleyken sac kestırılmıyormmu nedendır bu![]()
yanlıs yazmısım benım soz hakkım yok soz hakkı esıme aıt :) onlarda oyleymıs dedenın adı verılıo esımın adıda dedesınden sankı kendı oglu onun adını verecek Abdulrezzak fılan lsaydı yıne koyacakmıydı merak edıyorum![]()
Bizim kayınpeder rahmetli olmuş allah ramet eylesin inşallah ismi yalçın eşim bazen erkek olursa gibi bişiler sölüyo da yoooooooooooooooooooooooookkk diyorum yalçın ismini sevmiyorum napıyımyıllar önce adamın adını ahmet yada eren koysalarmış keşke şimdi kimse kırılmazdı
![]()
Dede adı koyma meselesi herkes de var sanırım. Bizde var Ama Allahtan dedsinin adı Mustafa, Mustafa ismini de çok severim o yüzden benim için bu sorun olamayak ama başka bir isim olsaydı büyük bir ihtimal karşı çıkardım. Gerçi Sadece Mustafa da olmayacak bende başka bir isim ekleyeceğim
Gem arada nette okudum gebeyken manikür yaptırılmazmış :S acaba neden ?[/QUOTE .!.:Manükürden hastalık kapma ihtimali var evet doktorlar yaptırmayın diyorlar.
ya sonuçta hepimiz 80li yıllarda doğmuşuz.ben 82 sen 89 farketmez. önemli olan yaşadıklarınızın yaşadığınız anda size vereceği mutluluktur deeerrr bu konuyu da daha fazla uzatmamayı ümit ederiiimmmm![]()
Çok haklısın canım sonuçta 80'liler çoğunlukda bende 84lüyüm![]()
kızlar hamıleyken sac kestırılmıyormmu nedendır bu![]()
evet ya ona bi anlam veremedim. Bende saçımı kestirdim annemlere gittim. Annem keşke kestirmeseydin dedi. Neden diye sordum ne bilim öyle derler dedi. Annemin çok üstüne gittim mantıklı açıklaması yokmu bunun hadi boyatmamayı anlarım da kestimemek neden![]()
4. haftadan sonra organık boya ıle boyanabılır dıyolarda bana kuaforum dedı kes bıraz dedıgımde sacmalama hamılesın olmaz dedı neden dedım olmaz ıstee dıyıp kapattı konuyu :44:neysee sonuc olarak kestıremem artık :122:bi rivayete göre ömrü kısa olur deniliyo. ben bu yüzden biliyorum. ama bi de hamilelikle ilgili bi sitede okumuştum işte saç kestirmek ya da boyatmak şu haftada yapılabilir diyodu. demek ki var bi şey ama ne kesin olarak bilmiyorum.