-----2010 KASIM hamişleri----

kocalarınızın geliş saati geldi kayboldunuz dimi hanımlar?
benim kocammm geç geliyor...:58:

Mutfağa girebilenler girmiş, işten çıkanlar da yoldadır :1:
Ben de yemekteyiz izliyorum iştahım açılsın diye ama tık yok valla :1:

ben artık yemekteyiz izleyemiuorum orda yapılanların kokusu burnuma geliyor sanki... biraz ara vereyim dedim... valla benim eşim akşamdan yapıo ertesi günün yemeklerini açlık belası :32:

ben artık yemekteyiz izleyemiuorum orda yapılanların kokusu burnuma geliyor sanki... biraz ara vereyim dedim... valla benim eşim akşamdan yapıo ertesi günün yemeklerini açlık belası :32:

Allahtan öyle birşey olmuyor bana..
Benim eşimin ailesi 2 kat altta oturuyor yemek yapma derdimiz yok, şanslıyız yani :)

Allahtan öyle birşey olmuyor bana..
Benim eşimin ailesi 2 kat altta oturuyor yemek yapma derdimiz yok, şanslıyız yani :)

ohh gidip orda yersiniz ya da onlar getirir... biz çok alakasız bir memleketteyiz kendi ailelerimizden uzaktayız... o tarafı değil ama annemi aramıyor değilim. yemek konusunda...:59:

ohh gidip orda yersiniz ya da onlar getirir... biz çok alakasız bir memleketteyiz kendi ailelerimizden uzaktayız... o tarafı değil ama annemi aramıyor değilim. yemek konusunda...:59:
Çok zordur yaa,
benim ailem de başka bir ilde zor oluyor..
Şanslıyım ki; eşimin ailesi çok iyi insanlar, bir de o zorluk olsaydı berbat olurdu.

Çok zordur yaa,
benim ailem de başka bir ilde zor oluyor..
Şanslıyım ki; eşimin ailesi çok iyi insanlar, bir de o zorluk olsaydı berbat olurdu.

üff dimi sürekli burnunun dibinde olup da hiç anlaşamadığın fena kötü insanlar çekilmez olurlar... ne kadarlık evlisin?

Gerçekten, buradan çevreden neler duyuyoruz, çok kötü..

Evliliğim 2 yıl 3 ay oldu, senin?

bebek çok zamanında olmuş seninya :49: 6 ay olmadı daha temmuz 18 de evlenmiştim... öyle bize sürpriz yaptı bebeğim hem de daha yapmayı planladığımız bir sürü şey varken. hayrı ile uğuru ile gelecek inş.:nazar:hepimizin ki:emir_bebek:

bebek çok zamanında olmuş seninya :49: 6 ay olmadı daha temmuz 18 de evlenmiştim... öyle bize sürpriz yaptı bebeğim hem de daha yapmayı planladığımız bir sürü şey varken. hayrı ile uğuru ile gelecek inş.:nazar:hepimizin ki:emir_bebek:

Aaa yeni gelinsin sen daha :12:

Evet planlı oldu, bence de doğru zamanda :))
Hepimize uğur getirir inş.:nazar:

pur boyle bısey yemeyınce elın kolun kalkıyomu ya ben bugun öldum resmen hıc bısı yapamadım yattım hep agzıma bı lokma gırmedı henuz:( vıcdan azabı duyuyorum bıde yıyemedım dıyee

pur boyle bısey yemeyınce elın kolun kalkıyomu ya ben bugun öldum resmen hıc bısı yapamadım yattım hep agzıma bı lokma gırmedı henuz:( vıcdan azabı duyuyorum bıde yıyemedım dıyee
Çok halsizim, dizüstünü yatağa alıp öyle takılıyorum.
Ayağa kalkınca başım dönüyor..
Bir aydır 1 kere doktora gitmek için dışarı çıktım,
2 kat aşağı iniyorum 2-3 günde bir, nefes nefese kalıyorum..
Birşeyler yiyeyim diye mutfağa adım attım,
adım atmamla banyoya yetişmeye çalışmam arasında bikaç saniye fark vardır..

Çok halsizim, dizüstünü yatağa alıp öyle takılıyorum.
Ayağa kalkınca başım dönüyor..
Bir aydır 1 kere doktora gitmek için dışarı çıktım,
2 kat aşağı iniyorum 2-3 günde bir, nefes nefese kalıyorum..
Birşeyler yiyeyim diye mutfağa adım attım,
adım atmamla banyoya yetişmeye çalışmam arasında bikaç saniye fark vardır..
ilk gunden berı boylemı dr unu degıstırdınmı sen

yy ne çok şey konuşulmuş okumakla bitmedi
birkaç saat kapatıyorum neler neler olmuş:))
keşke çalışmasam diyorum bazen:( :49:

Back