-----2010 KASIM hamişleri----

buarada en yaslımız 82 lı ıse ben 81 lı olarak burda duramam artık

Süper yaştayız..
Kendi adıma konuşuyorum: Dört beş yıl önce aklım bir karış havadaydı, kimseye faydam olmazdı.
Benim için çok doğru bir zamanda gelecek meleğim

ya sonuçta hepimiz 80li yıllarda doğmuşuz.ben 82 sen 89 farketmez. önemli olan yaşadıklarınızın yaşadığınız anda size vereceği mutluluktur deeerrr bu konuyu da daha fazla uzatmamayı ümit ederiiimmmm

Süper yaştayız..
Kendi adıma konuşuyorum: Dört beş yıl önce aklım bir karış havadaydı, kimseye faydam olmazdı.
Benim için çok doğru bir zamanda gelecek meleğim

3 gun sonra 30 oluyorum ..saka gıbı eskıden 30 yasında bırını gorunce yazık ne yaslı derdım hale bak..cocugumla aramda 30 yas olacak:26:
cok ısterdım daha genc anne olmayı ama okul-ıs derken zaten 29 yasında evlenebıldım :82:

o zaman bombayı ben sölüyorum ben halen öğrenciyim OKUYORUMMM hatta günlük gidip geliyorum heeheh

canım benim doktorum geçen hafta bir sürü kan ve idrar testi yaptı..
onun dışında ikili testi merak etmiştim doktora da sormadım
seviyorum doktorumu umarım hep severim

canım benim uyku rahatsızlığım şöyle sürekli tuvalete kalkıyorum sürekli kaşınıyorum bi durduğum yerde duramıyorum anlamadım valla:26:
arkadasım ınternette arastırdım 10-14. haftalar arasında yapılıyormus benıde doktorum 11+2 de cagırıyor haftaya gıtcem doktoruna gore degısıyor senınkı ne zaman der bakalım
beni şubatın ilk haftası çağırdı 12. hafta falan oluyo sanırım o zaman yapacak testleri

canlarım ben medical parka gidiyorum.burada biraz bakındım.gidenler memnun ama herkes kan aldırmaktan yakınmış.ben daha önce de gittim ama bir sıkıntı hatırlamıyorum.var mı başka buraya gidennnn

medical parka (göztepe) hamile olmadan önce gitmiştim normal bir kontrol diye
fakat hastaneden hiç memnun kalmadım, sigortadan cevabı çok bekledim bir de doğru dürüst yönlendirmesi yok kayboldum:26:

maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

siz tartışadurun ben deli gibi çikolata yiyeyim.allahım hamile kaldığımdan beri ilk defa çikolata istedi canım.yiyodum ama yani eşim verdi diye.şimdi ise şapur şupur.allahımm kilolar geliyooo hissediyorummmmm

bıtter ye barı en zararsızı o

bıtter ye barı en zararsızı o

hiç yemedim yiyemem de..

ya kokulara karşı aşırı duyarlı oldum.deri çantamın kokusu beniş bitiriyır.bir de havuç yiyemiyorum.görünce bile midem bulanıyor.hatta yazarken bile ekrana bakmıyorum :) ıyyy :26:

hşg. cnmm
evet ilk baştan gözükmeyebiliyor
çıtır oluyorlar daha çünkü:)
amin cnm
herkesin sağlıkla bebişini kucağına almasını diliyorum bu sene

hoşbulduk...

aminn inş.... istenildiği gibi olurrrr

Hanımlar eğer isim konusunda eşleriniz ve aile bireyleri ısrar ediyorsa ve bu isim sizin içinize sinmiyorsa iş rüyalara kalıyor :)) Rüyamda hergün senin (kızın yada oğlun) ismi şuuu diye bi ses duyuyorum diceksiniz :))) yada buna benzer bişi işteee...Öyleyse böyleee ne yapalım

benim kız olursa adı hazır zeynep olacak meleğimin adı herkeste kabul etti zaten
ama erkek hiç düşünmedim.
yaa ben kızım olsun istiyorum hem isimde düşünmek zorunda kalmam

bende oyleydım koku olayında gectı ama sabret azcık havuc olayı ılgıncmıs ama :44:

betylena çok fenasın nerden geldi aklına böle bişi

bende hamileyim allah tüm isteyenlere nasip etsin bende polikistikover vardı ve bicok doktor olmaz dedi ama oldu olmaz die korkuya kapılmayın er gec oluyomus :):89:

betylena çok fenasın nerden geldi aklına böle bişi

ayyy ne yapayım hep onlar mı duygu sömürüsü yapacak, hem benim yengem de böyle demişti bizim ailedekilerde yazık hemen inanıp, hamile kadın rüyasına her gün girdiğine göre vardır bi hikmet deyip isim bulmaktan vazgeçmişlerdi işe yaradığını 15 yaşında test ettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…