buarada en yaslımız 82 lı ıse ben 81 lı olarak burda duramam artık
yapmayınnnn ne yaşlısıdoğum kadını gençleştirir hepimiz bebeklerimizi kucaklayınca yeniden doğacağız inşallllahhhh
Süper yaştayız..
Kendi adıma konuşuyorum: Dört beş yıl önce aklım bir karış havadaydı, kimseye faydam olmazdı.
Benim için çok doğru bir zamanda gelecek meleğim
3 gun sonra 30 oluyorum ..saka gıbı eskıden 30 yasında bırını gorunce yazık ne yaslı derdım hale bak..cocugumla aramda 30 yas olacak:26:
cok ısterdım daha genc anne olmayı ama okul-ıs derken zaten 29 yasında evlenebıldım :82:
canım benim doktorum geçen hafta bir sürü kan ve idrar testi yaptı..haftalarımız aşağı yukarı aynı.benim dr.um daha hiç test yaptırmadı.bu ayın 24ünde gidicem.yapılacak çok testimiz var dedi bana geçen gittiğimde.testler dr.a göre değişiyor.kimi bu haftalarda yaptırırken kimi de benim dr.um gibi 11-14.hafta aralığında yaptırıyor.ki bence daha mantıklı çünkü 3.aydan itibaren riskler azalıyor ve bebek artık gözle görülür bir gelişim gösteriyor.aynı testleri erkenden yapıp sonrasında tekrar istemesindense bence böylesi daha iyi.dr.un ne derse ona inan.zaten güvenmediğin dr.a gitme.ben ilk başlarda çevremdeki insanlara çok kulak astım.gece uykularım kaçıyordu evhamdan.mesela beni gittiğim 3 randevuda da üstten göremediği için alttan muayene etti dr.um.bunu duyup dr.uma kötü diyenler,başka dr.a gitmemde ısrar edenler çok oldu.ama sonra düşününce bu insanın tek hastası ben değilim.ki kaldı ki isim yapmış bir hastanede görev yapıyor.işini düzgün yapmasa orada barındırırlar mı..
uyku olayına gelince..bulantı ve baş ağrısı dışında çok şükür bir sıkıntım yok.hiç kusmuyorum ama çok sık olmamakla beraber içim sökülürcesine öğürüyorum.tabi bu da baş ağrısı yapıyor.
bi de bişey sormuştum kaynadı.yüzüme bakanlar erkek olacak diyo.alnımızda yazıyor da biz mi görmüyoruz :)
canım benim uyku rahatsızlığım şöyle sürekli tuvalete kalkıyorum sürekli kaşınıyorum bi durduğum yerde duramıyorum anlamadım valla:26:Canım ben de dün gittim doktoruma kan verdim 2li test için ve 2 hafta sonra sonuç çıkacak dedi. Çünkü Ankara'ya gönderecekmiş kanı..Buradaki hastanede de yapılıyor ama her 3 sonuçtan biri hatalı çıkıyor deyince, tamam Ankara'ya gönderelim dedik..
Canım ben de 81'liyim :) çok da yaşlı değiliz be :) benim arkadaşlarımın çoğu bekar daha :)
Canım 2li test 11-14. haftalar arası yapılıyor. Bu arada uyutmuyor derken? Bulantıdan mı uyutmuyor?Yoksa hareketlerini mi hissediyorsun daha 8. haftadabenim 12 hafta bitti hala hareket filan hissetmiyorum,doktora sordum normal dedi ama..
Canım ben alttan muayene olmadım ama ilk gittiğim doktor demişti ki "alttan muayenenin hiç bir sakıncası yok, sakıncası olsa cinsel ilişkiyi yasaklardık" dedi..o zaman 6 haftalıktım ben, normal ultrasonda göremeseydi bakacaktı alttan ama gerek kalmadı..
Bu arada bana da herkes kızın olacak dedi (kızkardeşim ve annem hariç) ama dün doktor büyük ihtimal erkek dedi. Hayırlısı artık:)
beni şubatın ilk haftası çağırdı 12. hafta falan oluyo sanırım o zaman yapacak testleriarkadasım ınternette arastırdım 10-14. haftalar arasında yapılıyormus benıde doktorum 11+2 de cagırıyor haftaya gıtcem doktoruna gore degısıyor senınkı ne zaman der bakalım
canlarım ben medical parka gidiyorum.burada biraz bakındım.gidenler memnun ama herkes kan aldırmaktan yakınmış.ben daha önce de gittim ama bir sıkıntı hatırlamıyorum.var mı başka buraya gidennnn
slm kızlar
sabah dr daydık. bebişim bu defa insan görünümündeydi
minicik ellerini ayaklarını parmaklarını bile gördük.
çok hareketliydi yavrucum kıpır kıpır
nasıl mutlu oldum anlatamam.
darısı görmeyenlerin başına
ee bebıs gelınce nasıl ders calısıcaksınnnnnno zaman bombayı ben sölüyorumben halen öğrenciyim OKUYORUMMM hatta günlük gidip geliyorum heeheh
siz tartışadurun ben deli gibi çikolata yiyeyim.allahım hamile kaldığımdan beri ilk defa çikolata istedi canım.yiyodum ama yani eşim verdi diye.şimdi ise şapur şupur.allahımm kilolar geliyooo hissediyorummmmm
ee bebıs gelınce nasıl ders calısıcaksınnnnnn
bıtter ye barı en zararsızı o
hiç yemedim yiyemem de..
ya kokulara karşı aşırı duyarlı oldum.deri çantamın kokusu beniş bitiriyır.bir de havuç yiyemiyorum.görünce bile midem bulanıyor.hatta yazarken bile ekrana bakmıyorum :) ıyyy :26:
Hanımlar eğer isim konusunda eşleriniz ve aile bireyleri ısrar ediyorsa ve bu isim sizin içinize sinmiyorsa iş rüyalara kalıyor :)) Rüyamda hergün senin (kızın yada oğlun) ismi şuuu diye bi ses duyuyorum diceksiniz :))) yada buna benzer bişi işteee...Öyleyse böyleee ne yapalım
betylenaçok fenasın nerden geldi aklına böle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?