Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bıraktım folik asiti 8. haftadan sonra bir faydası yokmuşkiii
ben bıraktım folik asiti 8. haftadan sonra bir faydası yokmuşkiii
hımm.. 2 doz olmuşsun ama doğru zamanlarda değil olsun biz böyle durumlarda 2 tane aşısı var kabul edip 3. dozu yapıyoruz.. bence 22 haftada falan 1 doz yaptır yeter sana
slm kızlar
sabah dr daydık. bebişim bu defa insan görünümündeydi
minicik ellerini ayaklarını parmaklarını bile gördük.
çok hareketliydi yavrucum kıpır kıpır
nasıl mutlu oldum anlatamam.
darısı görmeyenlerin başına![]()
slm kızlar
sabah dr daydık. bebişim bu defa insan görünümündeydi
minicik ellerini ayaklarını parmaklarını bile gördük.
çok hareketliydi yavrucum kıpır kıpır
nasıl mutlu oldum anlatamam.
darısı görmeyenlerin başına![]()
tünaydınnn ... umarım eşinle aran düzeliirr bizde çok kavga ettik yeni yeni düzeliyoruz çok şükür ... ben sürekli burada okuduklarımı anlatıyorum ona bak gerginlik olduğunda hamilelik zorlaşıyormuş vs diyorum artık beni daha iyi anlıyo .. sende böle bi yol izleyebilirsin ... tüm güzellikler bütün anne adaylarıyla olsun canını sıkma lütfen bebişimize dikkat et sen :)![]()
masallah... ılk keseyı gorunce bıle ne sevınıyor ınsan kendısını gorunce cıldırıyordur emınım![]()
aminnnn! maşallah yaa demek ki adam olmuş iice... çok kıpırdayan bebeğe kız derlerhurafelerden biri
![]()
bızımkı erkek olursa Sevket olmak zorunda(((((( soz hakkımız yok sınır bozucuuuuuuuuuu:84:
bızımkı erkek olursa Sevket olmak zorunda(((((( soz hakkımız yok sınır bozucuuuuuuuuuu:84:
nasıl söz hakkınız yok yaa onu kim doğuruyor çok merak ettim ne biçim insanlar var yaa gerçekten çok sinir bozucu....bu konuda ben çok katıyım kesinlikle her zorluğunu ben çekicem kendi yavrumun adını başkaları koyacak....![]()
yanlıs yazmısım benım soz hakkım yok soz hakkı esıme aıt :) onlarda oyleymıs dedenın adı verılıo esımın adıda dedesınden sankı kendı oglu onun adını verecek Abdulrezzak fılan lsaydı yıne koyacakmıydı merak edıyorumnasıl söz hakkınız yok yaa onu kim doğuruyor çok merak ettim ne biçim insanlar var yaa gerçekten çok sinir bozucu....bu konuda ben çok katıyım kesinlikle her zorluğunu ben çekicem kendi yavrumun adını başkaları koyacak....![]()