-----2010 KASIM hamişleri----

ben kendi kendimi pek beğenir oldum son 1-2 haftadır ama kendini beğenmişlik de diyebiliriz buna cinsiyet ile alakası olmayabilir.:82:

BANADA SOLDUN DİYORLAR
hemen tercüme edelim yani çirkinleştim yani kızım olacak yuppiiii
alın size salakça bir yorum:1:
ama inanmak istiyorum neyse görcez 1 ay sonra

Canım benim doktorumda daha hiç test yapmadı ama bu gittiğimde yapacak yani 12. Haftada ve çok iyi bir doktor çok kalabalık. Yani her doktorun kendine has bir tarzı var. Gereksiz bir sürü test yapsa bizi soysa dahamı iyi

kızlar benm doktorum bana bir kağıt verdi şöyle yazıyor:

12-14 haftalar arası ikili(2) tarama testi;
16-18 haftalar arası üçlü(3) tarama testi;
20 haftada ayrıntılı (OBSTETRİCS) üç boyutlu usg;
24. haftada şeker yükleme testi :)

aaaa kıslar bu ilk hamileliğim, iyi bari en büyük ben değilmişim ,zaten annem kızıp duruyodu yaşın geçti bi çocuk doğurmadın diye:84::84: kısmet bugüneymiş napalım, tayinim çıksın nişanlanıyım adam askerden dönsün evleniyim derken 28 oluvermişim: 78::78:
olsun ya annelik her yaşta güzel ki daha çok gençsinnn sen biz gibi acelecilere takılma!
BANADA SOLDUN DİYORLAR
hemen tercüme edelim yani çirkinleştim yani kızım olacak yuppiiii
alın size salakça bir yorum:1:
ama inanmak istiyorum neyse görcez 1 ay sonra
yada kanın çekilmiş senin hemen pekmez yemeye başla! çin takvimi ne dio çin takvimi?

çin takviminede uyus oluyom son adet tarihime göre erkek ama adet tarihindemi hamile kaldım yoo kasımda ona görede kız ben bu tahmin yöntemlerininnn.....:52:

çin takviminede uyus oluyom son adet tarihime göre erkek ama adet tarihindemi hamile kaldım yoo kasımda ona görede kız ben bu tahmin yöntemlerininnn.....:52:

adet tarihine göre bakmıyorsun ya kaldığın aya göre bakıyorsun çünkü hamile kaldığınız ay diyor... ben de ekimde kaldım kasıma bakıyorum gerçi iki ay da bana aynı cinsiyeti veriyor oda ayrı...

heyoooo ozaman kızımmı olacak hem çirkinim hemde çin takvimciyimm :92::92::92:
hayırlısı neyse o olsun ama allah gönlümden geçenide biliyo

bizim buralar gibi küçük yerlerde ank.ya falan göndermeler oluyormuş da o yüzden ya buranın kıtlığından kaynaklanan bir durum olabilir. öyle bir süreç olursa 2 hafta bekle babam bekle! neyse teşekkür ederim.
Canım ben de dün gittim doktoruma kan verdim 2li test için ve 2 hafta sonra sonuç çıkacak dedi. Çünkü Ankara'ya gönderecekmiş kanı..Buradaki hastanede de yapılıyor ama her 3 sonuçtan biri hatalı çıkıyor deyince, tamam Ankara'ya gönderelim dedik..

ya en yaşlınız ben miyim :52::52: yok mu burda 82 doğumlu olan :53:
Canım ben de 81'liyim :) çok da yaşlı değiliz be :) benim arkadaşlarımın çoğu bekar daha :)

kızlar selam,

daha önce bu topike yazdım fakat uzayan giden sayfalarda farkedilmedim:59:
ikili testi ne zaman yaptırmamız gerekiyor
doktor söylüyor gerçi bunu ama merak ettim ?
ben 8. haftadayım henüz bebekim minik ama beni şimdiden geceleri uyutmuyor
bi tek bende mi bu durum ?
Canım 2li test 11-14. haftalar arası yapılıyor. Bu arada uyutmuyor derken? Bulantıdan mı uyutmuyor?Yoksa hareketlerini mi hissediyorsun daha 8. haftada :53: :53: benim 12 hafta bitti hala hareket filan hissetmiyorum,doktora sordum normal dedi ama..

haftalarımız aşağı yukarı aynı.benim dr.um daha hiç test yaptırmadı.bu ayın 24ünde gidicem.yapılacak çok testimiz var dedi bana geçen gittiğimde.testler dr.a göre değişiyor.kimi bu haftalarda yaptırırken kimi de benim dr.um gibi 11-14.hafta aralığında yaptırıyor.ki bence daha mantıklı çünkü 3.aydan itibaren riskler azalıyor ve bebek artık gözle görülür bir gelişim gösteriyor.aynı testleri erkenden yapıp sonrasında tekrar istemesindense bence böylesi daha iyi.dr.un ne derse ona inan.zaten güvenmediğin dr.a gitme.ben ilk başlarda çevremdeki insanlara çok kulak astım.gece uykularım kaçıyordu evhamdan.mesela beni gittiğim 3 randevuda da üstten göremediği için alttan muayene etti dr.um.bunu duyup dr.uma kötü diyenler,başka dr.a gitmemde ısrar edenler çok oldu.ama sonra düşününce bu insanın tek hastası ben değilim.ki kaldı ki isim yapmış bir hastanede görev yapıyor.işini düzgün yapmasa orada barındırırlar mı..

uyku olayına gelince..bulantı ve baş ağrısı dışında çok şükür bir sıkıntım yok.hiç kusmuyorum ama çok sık olmamakla beraber içim sökülürcesine öğürüyorum.tabi bu da baş ağrısı yapıyor.

bi de bişey sormuştum kaynadı.yüzüme bakanlar erkek olacak diyo.alnımızda yazıyor da biz mi görmüyoruz :)

Canım ben alttan muayene olmadım ama ilk gittiğim doktor demişti ki "alttan muayenenin hiç bir sakıncası yok, sakıncası olsa cinsel ilişkiyi yasaklardık" dedi..o zaman 6 haftalıktım ben, normal ultrasonda göremeseydi bakacaktı alttan ama gerek kalmadı..

Bu arada bana da herkes kızın olacak dedi (kızkardeşim ve annem hariç) ama dün doktor büyük ihtimal erkek dedi. Hayırlısı artık:)

kızlar selam,

daha önce bu topike yazdım fakat uzayan giden sayfalarda farkedilmedim:59:
ikili testi ne zaman yaptırmamız gerekiyor
doktor söylüyor gerçi bunu ama merak ettim ?
ben 8. haftadayım henüz bebekim minik ama beni şimdiden geceleri uyutmuyor
bi tek bende mi bu durum ?

arkadasım ınternette arastırdım 10-14. haftalar arasında yapılıyormus benıde doktorum 11+2 de cagırıyor haftaya gıtcem doktoruna gore degısıyor senınkı ne zaman der bakalım

heyoooo ozaman kızımmı olacak hem çirkinim hemde çin takvimciyimm :92::92::92:
hayırlısı neyse o olsun ama allah gönlümden geçenide biliyo
gönlünden de kız geçiyor sanırım!
Canım ben de dün gittim doktoruma kan verdim 2li test için ve 2 hafta sonra sonuç çıkacak dedi. Çünkü Ankara'ya gönderecekmiş kanı..Buradaki hastanede de yapılıyor ama her 3 sonuçtan biri hatalı çıkıyor deyince, tamam Ankara'ya gönderelim dedik..

Canım ben de 81'liyim :) çok da yaşlı değiliz be :) benim arkadaşlarımın çoğu bekar daha :)

Canım 2li test 11-14. haftalar arası yapılıyor. Bu arada uyutmuyor derken? Bulantıdan mı uyutmuyor?Yoksa hareketlerini mi hissediyorsun daha 8. haftada :53: :53: benim 12 hafta bitti hala hareket filan hissetmiyorum,doktora sordum normal dedi ama..

Canım ben alttan muayene olmadım ama ilk gittiğim doktor demişti ki "alttan muayenenin hiç bir sakıncası yok, sakıncası olsa cinsel ilişkiyi yasaklardık" dedi..o zaman 6 haftalıktım ben, normal ultrasonda göremeseydi bakacaktı alttan ama gerek kalmadı..

Bu arada bana da herkes kızın olacak dedi (kızkardeşim ve annem hariç) ama dün doktor büyük ihtimal erkek dedi. Hayırlısı artık:)
12. haftada cinsiyet mi söyledi?

tünaydın kızlar, geçmişi okudum, baya kaynamış :32: ben de 28 yaşındayım. pendik - kaynarca da medicine asya hastanesine gidiyorum.oraya giden varsa sölesin lütfen.
ya şimdiden kilo aldım ben kalçalarım büyüdü ve göğüslerimi solladı :52: yüzüm ergenlik dönemi gibi oldu. aynalarla eskisi gibi değilim artık :19:
bi de sinirlerim çok bozuk ama bu duygusallıktan değil heralde, eşimle bi gerginlik var. ben böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. hamile kalınca herşey vız gelip tırıs gider diyodum. şimdi çok yorgun hissediyorum ama bebeğim için hep şükür ediyorum tabii ki.
allah'ım bütün güzellikleri birarada vermiyo, napalım kısmetimizde ne varsa. öptüm sizi. iyi ki varsınız

tünaydın kızlar, geçmişi okudum, baya kaynamış :32: ben de 28 yaşındayım. pendik - kaynarca da medicine asya hastanesine gidiyorum.oraya giden varsa sölesin lütfen.
ya şimdiden kilo aldım ben kalçalarım büyüdü ve göğüslerimi solladı :52: yüzüm ergenlik dönemi gibi oldu. aynalarla eskisi gibi değilim artık :19:
bi de sinirlerim çok bozuk ama bu duygusallıktan değil heralde, eşimle bi gerginlik var. ben böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. hamile kalınca herşey vız gelip tırıs gider diyodum. şimdi çok yorgun hissediyorum ama bebeğim için hep şükür ediyorum tabii ki.
allah'ım bütün güzellikleri birarada vermiyo, napalım kısmetimizde ne varsa. öptüm sizi. iyi ki varsınız

tünaydınnn ... umarım eşinle aran düzeliirr bizde çok kavga ettik yeni yeni düzeliyoruz çok şükür ... ben sürekli burtada okuduklarımı anlatıyorum ona bak gerginlik olduğunda hamilelik zorlaşıyormuş vs diyorum artık beni daha iyi anlıyo .. sende böle bi yol izleyebilirsin ... tüm güzellikler bütün anne adaylarıyla olsun canını sıkma lütfen bebişimize dikkat et sen :) :49:

tünaydınnn ... umarım eşinle aran düzeliirr bizde çok kavga ettik yeni yeni düzeliyoruz çok şükür ... ben sürekli burada okuduklarımı anlatıyorum ona bak gerginlik olduğunda hamilelik zorlaşıyormuş vs diyorum artık beni daha iyi anlıyo .. sende böle bi yol izleyebilirsin ... tüm güzellikler bütün anne adaylarıyla olsun canını sıkma lütfen bebişimize dikkat et sen :) :49:

kızlar bu cın takvımı cevremde 10 kısıden 8inde tuttu benım gecen sene bende sızler gıbıyım son adet tarıhım 30 ekım ama kasımda hamıle kaldım ben hatta yumurtlama gunumde 8-9 kasımdı cunku test yapmıstım ekıme gore kız kasıma gore erkek bende neye bakacagıma sasırdım. buarada banada herkes erkek dıyor nerden anlıyorlarsa yuzume bakınca, bıde benım mıdem hıc bulanmadı o yuzden erkek dıyolar cok bulanannın kusanın kızı olurmus yok guzellesenın oglu ooo daha neler var allah hayırlısını versın.millet ultrason aletı gıbı olmus bakınca anlıyor nasıl oluyorsa

Son düzenleme:
kızlar bu cın takvımı cevremde 10 kısıden 8inde tuttu benım gecen sene bende sızler gıbıyım son adet tarıhım 30 ekım ama kasımda hamıle kaldım ben hatta yumurtlama gunumde 8-9 kasımdı cunku test yapmıstım ekıme gore kız kasıma gore erkek bende neye bakacagıma sasırdım. buarada banada herkes erkek dıyor nerden anlıyorlarsa yuzume bakınca, bıde benım mıdem hıc bulanmadı o yuzden erkek dıyolar cok bulanannın kusanın kızı olurmus yok guzellesenın oglu ooo daha neler var allah hayırlısını versın

aminnnn hepimize hayırlısını versin inşşş :) bide şey var kime bakarsan ona benzer :D aynaya bak , kocana bak vs :D

ben bu aralar oturup kalkarken hamile olduğumu hissetmeye başladım.ani kalkışlarımda kasıklarım acıyo.ufak bir göbişim var ama ne yazık ki o hep vardı :93:

ben istanbuldayım ve medical parka gidiyorum.faha önceleri de o hastaneye gitmişliğim vardı.dolayısıyla dr.um eski kayıtlarımdan daha önce gidiş sebeplerimi ve sıkıntılarımı biliyor.bu da bence güzel bir şey.

birrr deee çok tembelleştim yaa.işe gitmek zaten işkence de banyo yapmak inanılmaz zor geliyor.hatta o kadar ki geçen gün eşime masum kedi bakışı atıp 'noolur çok yorgunum beni yıkar mısın' bile dedim :61: hatta yine banyo yapıcam ve elimden geldiğince geciktiriyorum.yanlış anlamayın üşene üşene yapıyorum yine de :)

şimdi benim midem çok bulanıyo ama kusmuyorum çenemde de muhteşem bi sivilce çıktı :1:
çin takvimi erkek diyor , söyleyin kıslar benim bebişimin cinsiyeti ne :62:

Back