-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın herkese, ya bişey söylücem burda herkes 10-12 haftalık hamiş ben 7 +5 teyim acaba kasım hamilesi değil de aralık hamilesi felan mıyım ? yaw ben burdan ayrılmak istemiyorum ki

o 21 mm kesenin boyutu olmasın turkuazm... sanki bana aşırı uzun gibi geldi... basketçi yapabilirsiniz bu azimle doğarsa...

anası uzun şekerim ona benzicekte....
yok gördüm ekranda bebeği ölçtü orda ki arkadaşta dedi boyu burda yazıyor diye....artık daha doktor moktor yok zaten ocağın sonunu beklicem sabırla....:)))

günaydın herkese, ya bişey söylücem burda herkes 10-12 haftalık hamiş ben 7 +5 teyim acaba kasım hamilesi değil de aralık hamilesi felan mıyım ? yaw ben burdan ayrılmak istemiyorum ki

gnydn :) kasım 30 gün :) bende 5+7 y,m :) ama kasım hamilesiyim :) kaç kasımda hamile kaldın

aaa yazarken farkettim 6 haftalık olmuşlşşş

Son düzenleme:
bizimlesin uykucu panda hiç gitmeye falan kalkma sakın!
anası uzun şekerim ona benzicekte....
yok gördüm ekranda bebeği ölçtü orda ki arkadaşta dedi boyu burda yazıyor diye....artık daha doktor moktor yok zaten ocağın sonunu beklicem sabırla....:)))
o zaman öyledir... babası da uzunsa tamamdır bu iş!
çok sevindimmm Bide Benim ki Kesilsinnn :44: bugün çok kötüydüm gece
inş. canım... bugün de yok gibi bulantım... geçiyor işte bir şekilde.

kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım. Kaç gündür yoktum ama bir sorunum yok allaha şükür doktor kontrolümüze 2li testimizede 1 hafta kaldı bebişimi görmek için çok sabırsızlanıyorum

Maşallah Bende Yarın Gidiyorum Doktora bakalım inş kalp ataşı duyarız artık 6. haftası bugün...

inş. ama 6. haftada biraz zor duyulur alttan anca muayene ederse duyulur.

Geçen Hafta İlk Muayenemide Alttan oldum ben çok çabuk idrara çıkıyorum bende sıkışma die bişi yok ... hep böle devam edecek bi zararıda yok diyorlar ama...

Yok hayır bende ilk gittiğimde alttan muayene yaptılar hurafelere inanma eğer bir zararı olsa bakmazlardı

ikili tarama hemen sonuçlanıyor mu bazıları 2 hafta falan diyorlar da sonucu bekliyorlarmış.

yoo burdan okuduğum ve diğer arkadaşlardan aldığım bilgiye sabah yaptıran akşama yada ertesi gün 1-2 gün öyle okudum hiç bir hafta duymadım

yoo burdan okuduğum ve diğer arkadaşlardan aldığım bilgiye sabah yaptıran akşama yada ertesi gün 1-2 gün öyle okudum hiç bir hafta duymadım

bizim buralar gibi küçük yerlerde ank.ya falan göndermeler oluyormuş da o yüzden ya buranın kıtlığından kaynaklanan bir durum olabilir. öyle bir süreç olursa 2 hafta bekle babam bekle! neyse teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…