o 21 mm kesenin boyutu olmasın turkuazm... sanki bana aşırı uzun gibi geldi... basketçi yapabilirsiniz bu azimle doğarsa...
bugün mide bulantımı unuttum yoklamadı beni kesilecek mi nedir?
günaydın herkese, ya bişey söylücem burda herkes 10-12 haftalık hamiş ben 7 +5 teyim acaba kasım hamilesi değil de aralık hamilesi felan mıyım ? yaw ben burdan ayrılmak istemiyorum ki
bizimlesin uykucu panda hiç gitmeye falan kalkma sakın!günaydın herkese, ya bişey söylücem burda herkes 10-12 haftalık hamiş ben 7 +5 teyim acaba kasım hamilesi değil de aralık hamilesi felan mıyım ? yaw ben burdan ayrılmak istemiyorum ki
o zaman öyledir... babası da uzunsa tamamdır bu iş!anası uzun şekerim ona benzicekte....
yok gördüm ekranda bebeği ölçtü orda ki arkadaşta dedi boyu burda yazıyor diye....artık daha doktor moktor yok zaten ocağın sonunu beklicem sabırla....:)))
inş. canım... bugün de yok gibi bulantım... geçiyor işte bir şekilde.çok sevindimmm Bide Benim ki Kesilsinnn :44: bugün çok kötüydüm gece
canım 11 kasımda hamile kalmışım , aslında sat ım 27 ekim ama doktor geç döllenmiş dedi
kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım. Kaç gündür yoktum ama bir sorunum yok allaha şükür doktor kontrolümüze 2li testimizede 1 hafta kaldı bebişimi görmek için çok sabırsızlanıyorum
MaşallahBende Yarın Gidiyorum Doktora bakalım inş kalp ataşı duyarız artık 6. haftası bugün...
inş. ama 6. haftada biraz zor duyulur alttan anca muayene ederse duyulur.
inş. ama 6. haftada biraz zor duyulur alttan anca muayene ederse duyulur.
ikili tarama hemen sonuçlanıyor mu bazıları 2 hafta falan diyorlar da sonucu bekliyorlarmış.
günaydın kızlar
yoo burdan okuduğum ve diğer arkadaşlardan aldığım bilgiye sabah yaptıran akşama yada ertesi gün 1-2 gün öyle okudum hiç bir hafta duymadım
ikili tarama hemen sonuçlanıyor mu bazıları 2 hafta falan diyorlar da sonucu bekliyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?