Benim arkadaşımın annesi ebe hemşire..
Merak edip 2 tane normal doğuma girdik stajer hemşire gibi
Biri epiduraldi 5 dk da doğurdu, 1 saat sonra kadın kalktı ayağa sanki o doğurmamış
Diğeri epiduralsiz 15 dk sürdü, o da hemen ayaklandı.
Kesinlikle aksilik olmadığı sürece normal doğum süper..
Beni de ekleyin...
19 temmuz kız
Bayağı izledim tabi,sen mi izledin doğumları yani? etkilenmedin mi aksi olmuş gibi sanki olumlu etki göstermiş sana.
wallahı benım kadar korkuyomusunuz bılmıyorum ama EPIDURAL NORMAL dogum yaptı 3 arkadasım acayıp memnunlar bıdaha olsun yıne boyle yaparım dıyolar aklıma fena yattı
Benim arkadaşımın annesi ebe hemşire..
Merak edip 2 tane normal doğuma girdik stajer hemşire gibi
Biri epiduraldi 5 dk da doğurdu, 1 saat sonra kadın kalktı ayağa sanki o doğurmamış
Diğeri epiduralsiz 15 dk sürdü, o da hemen ayaklandı.
Kesinlikle aksilik olmadığı sürece normal doğum süper..
epıdural oluncada ıkınma ısını pek beceremıyomussun yanı herkeste ole degılmıste ..Bayağı izledim tabi,
hatta korkarsın girme falan dediler ama dediğin gibi tam aksi oldu.
Büyük rahatlık, korkulacak hiçbirşey yok..
Vucut kendini öyle bir programlamış ki doğum başladıktan sonra herşey çorap söküğü gibi gerçekleşiyor.
E epidural de ağrı sızıyı hafifletince, endişe edilecek hiçbirşey kalmıyor.
Bayağı izledim tabi,
hatta korkarsın girme falan dediler ama dediğin gibi tam aksi oldu.
Büyük rahatlık, korkulacak hiçbirşey yok..
Vucut kendini öyle bir programlamış ki doğum başladıktan sonra herşey çorap söküğü gibi gerçekleşiyor.
E epidural de ağrı sızıyı hafifletince, endişe edilecek hiçbirşey kalmıyor.
şahane olmuş o zaman... ne diyeyim? ya hep bana da öyle geliyor. düşünyüorum bizim toplumumuz her şeyi çok abartıyor ya bu doğum abartıları da bana o klişelerden gibi geliyor. mutlaka bir zorluğu var ama kimsenin katlanamayacğaı kadar değildir.
belkimde öyledir ama işte can tatlılığı korku vs işin içine girince herşey değişiyor...neyse bunları 9. ayda düşünürüz şimdi keyfini çıkaralım....
belkimde öyledir ama işte can tatlılığı korku vs işin içine girince herşey değişiyor...neyse bunları 9. ayda düşünürüz şimdi keyfini çıkaralım....
bizim arzumla satlarımız aynı sanırım (12 ekim)
19 temmuz kız:90::81::80::79:
Epidural sadece dayanılmaz ağrıyı, bebek kanala girerken olan aşırı acıyı kesiyormuş,epıdural oluncada ıkınma ısını pek beceremıyomussun yanı herkeste ole degılmıste ..
hepsının bı zorlugu var ama o bebısler her sekılde cıkacaklar korksakta baska yolu yok
Epidural sadece dayanılmaz ağrıyı, bebek kanala girerken olan aşırı acıyı kesiyormuş,
doktor ıkınman gereken zamanlarda söylüyor zaten ayrıca tamamen hissizlik yokmuş,
bebeğin yaptığı baskıyı hissediyormuşsun. Ki o 5 dakkada doğurdu dediğim kadına doktor baskı hissettiğinde ıkın dedi, başka pek müdahale etmedi..
Adet sancısı gibi bir ağrıdan başka bir ağrı olmuyormuş.
normal doğumdan hiç korkmuyorum
aksine sezeryana mecbur kalmaması için dua ediyorum
herkesin gönlünce olsun inş.
Yani mutlaka..şahane olmuş o zaman... ne diyeyim? ya hep bana da öyle geliyor. düşünyüorum bizim toplumumuz her şeyi çok abartıyor ya bu doğum abartıları da bana o klişelerden gibi geliyor. mutlaka bir zorluğu var ama kimsenin katlanamayacğaı kadar değildir.
Epidural sadece dayanılmaz ağrıyı, bebek kanala girerken olan aşırı acıyı kesiyormuş,
doktor ıkınman gereken zamanlarda söylüyor zaten ayrıca tamamen hissizlik yokmuş,
bebeğin yaptığı baskıyı hissediyormuşsun. Ki o 5 dakkada doğurdu dediğim kadına doktor baskı hissettiğinde ıkın dedi, başka pek müdahale etmedi..
Adet sancısı gibi bir ağrıdan başka bir ağrı olmuyormuş.
Aynen bende öyleyim.normal doğumdan hiç korkmuyorum
aksine sezeryana mecbur kalmaması için dua ediyorum
herkesin gönlünce olsun inş.
bende normal doğum istiyorum. Inş.sezaryana gerek kalmaz.
selam kızlar:)
ben bu konuyu yeni farkettim, ben "2011 temmuz anneleri" isimli konu başlığını biliyodum ama burdakiler de temmuz annesi, benim de muhtemel doğum tarihi 19 temmuz ama ben Ocak'ın ilk haftası gidicem doktora, cinsiyet o zaman belli olursa yazarım buraya da:)
Allah hepimize kolay doğumlar, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)
tabi yavaş yavaş beynimizi de buna alıştırmak lazım.... ben hiç keyif çıkaramıorum ben ben deilim. tembellikte ölcem.:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?