kızlar 10+1 olmuş bebişim bu ne demek 1/4 bitti demek
gemmm
bu arinanın yazısı
onun 9 temmuz ben değilim yanii
eet bı karısıklık olduda nasıl yaptım anlamadım henuz
tmm ozaman... artık yanılmalrı da göreceğiz... hiç bir önemi yok kesinlikle ama gene de insan doğru olanı merak edio yaa...
yanlıs solemek ıstemem ama bırı daha var 9 agustos tahıc bellı olmas gercı bu ısler...gonlune gore olsun saglıklı sıhatlı
evt cnm bakalım
kaç kişi tutturucak
tam 29 anne adayı oldukk
hadiyin kızlarr kasım hamişleriii 30 a tamamlayalım şunu
evet 9 temmuzda bırı daha vardı lıstede gormustum demek ıstedım ama karıstırdım herseyı ahahah9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:
Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah
9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:
Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah
evet 9 temmuzda bırı daha vardı lıstede gormustum demek ıstedım ama karıstırdım herseyı ahahah
gozun aydın buarada cok sevındım ..hepımızınkıler ıyı cıksın ınsallah
Gözün aydın canım, darısı başımıza
normal istemiyor musun? hemde şimdiden! bana da sezeryan korkunç gelio ya..hastanede tanıdık olunca iş biraz değişiyor canım....ki ben zaten normal düşünmüyorum...
9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:
normal istemiyor musun? hemde şimdiden! bana da sezeryan korkunç gelio ya..
aaaaaaa bı aksılık olmazsa ramazan ayıda dogurcam ben :26:
ne yapim çok korkuyorum normalden...
hayırlı olsun canım gözünaydın....darısı başımıza inş...
Bende korkuyorum normal doğumdan ya :96:
wallahı benım kadar korkuyomusunuz bılmıyorum ama EPIDURAL NORMAL dogum yaptı 3 arkadasım acayıp memnunlar bıdaha olsun yıne boyle yaparım dıyolar aklıma fena yattı
benim yavaş yavaş başladı. ama şuan gerçekten bebek değil de göbek gibi duruyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?