-----2010 KASIM hamişleri----

tmm ozaman... artık yanılmalrı da göreceğiz... hiç bir önemi yok kesinlikle ama gene de insan doğru olanı merak edio yaa...

evt cnm bakalım
kaç kişi tutturucak
tam 29 anne adayı oldukk
hadiyin kızlarr kasım hamişleriii 30 a tamamlayalım şunu

yanlıs solemek ıstemem ama bırı daha var 9 agustos ta hıc bellı olmas gercı bu ısler...gonlune gore olsun saglıklı sıhatlı

9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:

Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah

Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah
evet 9 temmuzda bırı daha vardı lıstede gormustum demek ıstedım ama karıstırdım herseyı ahahah

gozun aydın buarada cok sevındım ..hepımızınkıler ıyı cıksın ınsallah

Son düzenleme:
evet 9 temmuzda bırı daha vardı lıstede gormustum demek ıstedım ama karıstırdım herseyı ahahah

gozun aydın buarada cok sevındım ..hepımızınkıler ıyı cıksın ınsallah

Anladım canım

Sağol canım. İnşallah.

Gözün aydın canım, darısı başımıza

Sağol, inşallah canım

hayırlı olsun canım gözünaydın....darısı başımıza inş...

doğum hikayelerini okuyanınız var mı? bzıları ne kadar güzel yazmışlar normal doğumu. öyle cesaret verici öyle güzel hikayeler ki. her kadın doğumu tadmalı bence. he sezeryan zorunluluğu ayrı bişi sağlığımızı riske atmanın bir anlamı asla yok ama normal doğumun getirilerini göz ardı etmeyelim bence.:92:

wallahı benım kadar korkuyomusunuz bılmıyorum ama EPIDURAL NORMAL dogum yaptı 3 arkadasım acayıp memnunlar bıdaha olsun yıne boyle yaparım dıyolar aklıma fena yattı

bende epidüral isterim mutlaka! çok gelişti artık ülkemizde ama bazı doktorlar epidürale yanaşmıo işte. bunu sürekli yapan ve başarıyla kullanann doktorlar tercih etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…