-----2010 KASIM hamişleri----

buna koca bi yuhhh diyebilir miyim müsadenle....

de şekerım ben 10 gun sonra dıcem ocak 10 ndan sonra artıcakmıs eger prof yaparsa dogumu ozamanda 7.150 tl hahahah

bebişi altınla mı kaplayacaklarmış sonunda.

bebek kucuk kalır benı kaplamaları lazım

Hangi hastane o

Bana da 4,500 ve 4,750 TL arası dedi. Seninki iyimiş yine

bursa acıbadem canım ama artacakmıs ıste ..yarın dogurmam lazım bu fıyat olması ıcın

Gayet uygun, zaten özel muayene ücreti daha fazla..

Ne zaman artacakmış

Aman artmasın ya. Ben özel sigortamı 5,500 TL yaptırttım Valla cepten para vermek istemem. Mümkünse Temmuz'a kadar artmasın

Ne zaman artacakmış

Aman artmasın ya. Ben özel sigortamı 5,500 TL yaptırttım Valla cepten para vermek istemem. Mümkünse Temmuz'a kadar artmasın
ocak ayı ıtıbarı ıle artacakmıs canım ama su an bısı daha ogrendım bızım dogumlar temmuz-agustos olacakya ozamanda 2011 ıkıncı donem fıyatları olcakmıs dahada artacak yane

ocak ayı ıtıbarı ıle artacakmıs canım ama su an bısı daha ogrendım bızım dogumlar temmuz-agustos olacakya ozamanda 2011 ıkıncı donem fıyatları olcakmıs dahada artacak yane

Ya inanmıyorum ya Biz sanırım bu gidişle 1000 TL cebimizden vercez gibi

1. bayanlarrr
    tam 28 kasım hamişi oldukkk
    yakında cinsiyeti tutanlarıda tahmin edilen cinsiyetin yanına ekliyeceğim
    herkesin gönlünce olsunn:79:

1. bayanlarrr
    tam 28 kasım hamişi oldukkk
    yakında cinsiyeti tutanlarıda tahmin edilen cinsiyetin yanına ekliyeceğim
    herkesin gönlünce olsunn:79:

tmm ozaman... artık yanılmalrı da göreceğiz... hiç bir önemi yok kesinlikle ama gene de insan doğru olanı merak edio yaa...

oha be abartmışlar fiyata bak bende benim hastane 450 istiyor diye çok diyordum ama çok fahiş rakam bunlar yaa

oha be abartmışlar fiyata bak bende benim hastane 450 istiyor diye çok diyordum ama çok fahiş rakam bunlar yaa

ortalama senin fiyatlar gibi oluyor canım ya... ben de öyle tahmin ediyorum doğum ücretimi. 4 bin gibi paralar dolanırsa bebişimi altına sarmalarını kesinlikle beklerim.

ben devlet hastanesinde bedava olcam inş doktorumda çok iyi çok şükür....buralarda öyle uçuk rakamlar yok en fazla özelde 300-400 dür oda yatak parasıda içinde..:))

ben devlet hastanesinde bedava olcam inş doktorumda çok iyi çok şükür....buralarda öyle uçuk rakamlar yok en fazla özelde 300-400 dür oda yatak parasıda içinde..:))

ki zaten özel hastanelerde bir sorun çıktığı zaman devlete sevk ediyorlar. ben de devletin çok daha emin ellerde olduğuna inanıyorum da. işte devlette de o doğum odasına falan yalnız kalıyorsun. aileni eşini almıyorlar. o ürkütüyo beni...

*-*-*-*KASIM HAMİŞLERİ BEBEKLERİNİN ÇİZELGESİ -*-*-*-

İsim -------Tahmini Doğum Tarihi -------Tahmin Edilen Cinsiyet---------cinsiyeti tutanlar yakında bizlerle

1-----bayanseyma♥―♥―♥―♥ 21.Tem Kız

2-----35deniz ♥―♥―♥―♥22.Tem Kız

3----teacher:♥―♥―♥―♥ 22.Tem Kız

4----dt_noxeee♥―♥―♥―♥ 24.Tem Erkek

5-----nachtigall ♥―♥―♥―♥25.Tem

6-----gnl ♥―♥―♥―♥27.Tem Kız

7-----n_a_z:♥―♥―♥―♥ 30.Tem ikiz Erkek

8------maxakaya♥―♥―♥―♥ 30.Tem Kız

9------elifyok♥―♥―♥―♥ 04.Ağu Kız

10------lalezar♥―♥―♥―♥ 06.Ağu Erkek

11------esper♥―♥―♥―♥ 07.Ağu Kız

12------TurkuazM :♥―♥―♥―♥09.Ağu Kız

13-----togi_eylul♥―♥―♥―♥ 12.Ağu

14------eybu♥―♥―♥―♥ 2 ağustos erkek

15--------faya♥―♥―♥―♥ 13.Ağu Kız

16-----__gökce__ ♥―♥―♥―♥19 temmuz kız

17-------TABTA♥―♥―♥―♥1 ağustos erkek

18------seçkin38♥―♥―♥―♥9 temmuz kız

19-----osgheme♥―♥―♥―♥3 ağustos erkek

20------melisa87♥―♥―♥―♥17 temmuz erkek

21------pur♥―♥―♥―♥7 ağustos kız

22-----melisax-♥―♥―♥―♥1 ağustos erkek

23-----nuryuzlu♥―♥―♥―♥8 ağustos kız

24------keramos♥―♥―♥―♥23 temmuz ikiz

25-----oglak75♥―♥―♥―♥5 ağustos kız

26------bebeğim__01♥―♥―♥―♥10 ağustos

27------gem♥―♥―♥―♥ 9 ağustos erkek

28-----knmhtp♥―♥―♥―♥ 4 ağustos kız

29-----arina♥―♥―♥―♥9 temmuz

RABBİM HAYIRLISIYLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

AMİN

hastanede tanıdık olunca iş biraz değişiyor canım....ki ben zaten normal düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…