buna koca bi yuhhh diyebilir miyim müsadenle....
bebişi altınla mı kaplayacaklarmış sonunda.
Hangi hastane o
Bana da 4,500 ve 4,750 TL arası dedi. Seninki iyimiş yine
Gayet uygun, zaten özel muayene ücreti daha fazla..
Canım bende Yapı Kredi Sigorta var. SSK geçmiyor Kent Hastanesi'nde..
Ben muayene ücreti olarak; 89,10 TL ödüyorum. Ayda 1 kez gidiyorsun zaten. Hani arada kaçamak olarak gittiğimde de almıyor ücret:)
Bugünde 2li testimizi yaptırdık. Sadece 99,90 TL ödedim. Tabii bunlar Yapı Kredi fiyatları mı bilmiyorum. Ama özel sigortan varsa daha ucuz oluyor muayene falan.
de şekerım ben 10 gun sonra dıcem ocak 10 ndan sonra artıcakmıs eger prof yaparsa dogumu ozamanda 7.150 tl hahahah
bebek kucuk kalır benı kaplamaları lazım
bursa acıbadem canım ama artacakmıs ıste ..yarın dogurmam lazım bu fıyat olması ıcın
ocak ayı ıtıbarı ıle artacakmıs canım ama su an bısı daha ogrendım bızım dogumlar temmuz-agustos olacakya ozamanda 2011 ıkıncı donem fıyatları olcakmıs dahada artacak yaneNe zaman artacakmış
Aman artmasın ya. Ben özel sigortamı 5,500 TL yaptırttımValla cepten para vermek istemem. Mümkünse Temmuz'a kadar artmasın
ozaman beni de ekle bayanseyma 4 ağustos tahmini kız herkesin tahmini erkek ama sen gene de kız yaz da ben biraz da olsa mutlu olayım.
valla kızz diyorum başkada birşey demiyorum
ama bellide olmaz tabi
LİSTEYE bızıde ekle ozaman canım..9 agustos ERKEK
ekliyorum sizi kızlarrrrrrrrrr
gem 9 ağustos erkek
knmhtp 4 ağustos kız
ekliyorum hemenn
ocak ayı ıtıbarı ıle artacakmıs canım ama su an bısı daha ogrendım bızım dogumlar temmuz-agustos olacakya ozamanda 2011 ıkıncı donem fıyatları olcakmıs dahada artacak yane
ekliyorum sizi kızlarrrrrrrrrr
gem 9 ağustos erkek
knmhtp 4 ağustos kız
ekliyorum hemenn
Bu arada bizim doğum tarihimiz 9 Temmuz gözüküyor bebeişim acele etmezse tabii
Doktorumuz geçen hafta erkek gibi demişti; ama bu hafta %50 %50 dedi
Benim içimden birşey geçmiyor maalesef:26:
bayanlarrr
tam 28 kasım hamişi oldukkk
yakında cinsiyeti tutanlarıda tahmin edilen cinsiyetin yanına ekliyeceğim
herkesin gönlünce olsunn:79:
oha be abartmışlar fiyata bak bende benim hastane 450 istiyor diye çok diyordum ama çok fahiş rakam bunlar yaa
ben devlet hastanesinde bedava olcam inş doktorumda çok iyi çok şükür....buralarda öyle uçuk rakamlar yok en fazla özelde 300-400 dür oda yatak parasıda içinde..:))
Bu arada bizim doğum tarihimiz 9 Temmuz gözüküyor bebeişim acele etmezse tabii
Doktorumuz geçen hafta erkek gibi demişti; ama bu hafta %50 %50 dedi
Benim içimden birşey geçmiyor maalesef:26:
yanlıs solemek ıstemem ama bırı daha var 9 agustos tahıc bellı olmas gercı bu ısler...gonlune gore olsun saglıklı sıhatlı
ki zaten özel hastanelerde bir sorun çıktığı zaman devlete sevk ediyorlar. ben de devletin çok daha emin ellerde olduğuna inanıyorum da. işte devlette de o doğum odasına falan yalnız kalıyorsun. aileni eşini almıyorlar. o ürkütüyo beni...
yanlıs solemek ıstemem ama bırı daha var 9 agustos tahıc bellı olmas gercı bu ısler...gonlune gore olsun saglıklı sıhatlı
gemmm
bu arinanın yazısı
onun 9 temmuz ben değilim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?