• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın anneler...

ben malum ameliyat artı şuanki tercih dönemimden dolayı pek fazla nete giremiyorum. herkes ii gibi görünüyor. geçmişi çok az okudum. annem yanıma geldi bana bakmaya, hasta olduğum için. biraz iyileştim. hafta içi birlikte döneceğiz doğum için gidiyorum kocamı bırakıp:58:nete girebildikçe takip eder sizlere yazarım... şimdilik bir kaç gün daha evimdeyim.

Günaydın doğum günü annesiii :71:

burdanda doğum günün kutlar gözlerinden öperem :54:

mehtapcım geçmiş olsun :71: az kaldı çok yakında herşeyi unutcazzz :69:

Günaydın doğum günü annesiii :71:

burdanda doğum günün kutlar gözlerinden öperem :54:

mehtapcım geçmiş olsun :71: az kaldı çok yakında herşeyi unutcazzz :69:

teşekkür ederim aysegulcin. kimin doğum günü die bir endişe kapladı.....

selina doğum günün kutlu olsun mutlu ve huzurlu bir anne olursun inş.

herkese selam, hayırlı cumalar

selinacım, doğum günün kutlu olsun canım. bebişinle,sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere. :71::54:

gunaydıınlllllaaaaaaarrrrrrrrrr :3:
gununuz guzel gecsın ınsallah

selına
hepiiiii böötdey tu yuuuuuuuuuu:24::24::24:

son ıs gunumu bu arada :23:

Herkesee merhaba,

Selinacım nice mutlu sağlıklı yaşlara eşin ve bebişinle birlikte güzel sağlıklı bir yıl geçirmen dileği ile...

günaydın anneler...

ben malum ameliyat artı şuanki tercih dönemimden dolayı pek fazla nete giremiyorum. herkes ii gibi görünüyor. geçmişi çok az okudum. annem yanıma geldi bana bakmaya, hasta olduğum için. biraz iyileştim. hafta içi birlikte döneceğiz doğum için gidiyorum kocamı bırakıp:58:nete girebildikçe takip eder sizlere yazarım... şimdilik bir kaç gün daha evimdeyim.

Geçmiş olsun, kısa sürede daha da iyi olursun inş :71:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...leri-bebislerini-buyuturken.html#post19841186

kıslaarrrrrrrrr bılgılerı yollayın bana eklenmesı gereken seyler varsa da soyleyın bundan sonra burdayız bız :66:

Olley :62::62::62::62:

herkesler yeni topiğe gitmiş:59: kızlar en son doğum gerçekleşene kadar bu topiğimizede sahip çıkalım lütfennnn:82:

Selina doğum günün kutlu olsun. Serap tarih belli olmuş gözün aydın:52:

gunaydıınlllllaaaaaaarrrrrrrrrr :3:
gununuz guzel gecsın ınsallah

selına
hepiiiii böötdey tu yuuuuuuuuuu:24::24::24:

son ıs gunumu bu arada :23:

selina doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere :71::71:

Herkesee merhaba,

Selinacım nice mutlu sağlıklı yaşlara eşin ve bebişinle birlikte güzel sağlıklı bir yıl geçirmen dileği ile...

selinacım doğum günün kutlu olsun.. (2.baskın :))

Canlarım Anne adaylarım hepinize çok teşekkür ediyorummmmmmmm :16::16::21: :71:

Back