-----2010 KASIM hamişleri----

bugünün en erkencisi ben olayım.... günaydın herkese.

ben de haberler pek ii değil. şuan hastanenin wifisi ile bağlanıyorum. sizlere haber vermek istedim. cuma günkü kontrolden sonra ben hiç düzelmedim.
ishal şikayetim azaldı ama devam etti. beraberinde ishalle hemeroid oluştu. eskiden beridir çok küçük vardı ama hiç problem çıkarmazdı. sadece çok acılı yersem şikayet ederdim, bir krem tedavisi ile geçerdi. bu sefer büyük büyük 2 tane oluşmuş ve trombolize diolar, öyle olmuş. 3 doktor gezdim. ne o şekilde eve gönderebildiler ne de müdahale edebildiler bebekten dolayı. dün akşam 9 da en son doktor, ameliyata aldı. küçük bir ameliyattı büyüğünü doğum sonrasında yapacağını söyledi. 2 gün boyunca hastanedeyiz. bebek ve ben iyiyiz çok şükür. umarım bir terslik çıkmadan da evimize gideriz... insanın kendi canı ile karnında bebekle ile ikilemde kalması çok zor bişi. ameliyathanede ilerlerken korkudan tansiyonum düştü, dudaklarıma kadar morarmışım. doktora ben nasıl doğuracağım bundan bile çok korkuyorum die sızlandığımı hatırlıyorum. hele bunu bir atlat diordu doktor... Allah bir daha göstermesin, umarım bu operasyon doğuma kadar götürür. doktor götürür korkma dedi ama gene de korkuyorum.

Kızımla çok dua etcesss ama banada kesin bu çocuk düştü demişlerdi her gittiğimde halen duruyomu die göz ediolar maşallah sıpama

mehtapp çok geçmiş olsun umarım tez zamanda unuttum bile iyileştim die haberlerini alırız

slm hanımlarr bizde bugün dr gittik çok şükür iyiyiz biraz daha büyümüşüz,boyumuz 43 cm,kg mizde 2,40 gr olmuşuzz maşallah oğluşuma..
maşallah çok güzel..
ohhhgezin valla okul da bitti
canım ben olsam druma güvenirdim. ama ben 7 yıldır tanıyorum dr umu ve hiç yanıltmadı beni .Allah yardımcın olsun zor bi durum
41 kere maşallah süper ya bence normal kiloda doğurcan gem hiç sıkıntı yapma. baksana paşaya alıyo hızla darısı oğluma artık. 4-5 gün sonra ben de öğrencem inşallah ne kadar olmuş bakalım. ağırlaştı oğlum biliyorum çok güçlü vuruyo ama bakalım ne kadar?? ben sizler gibi çok serbest meyve yiyemiyorum. malum şeker olayı
geçmiş olsun gem Allah hayırlısını nasip etsin 2 düşük yaşadım o kadar iyi bilirim ki o duyguları.. Allah yengene güç kuvvet versin ama düşeceği varsa ne yaparsan yap gidiyo. Sağlıklı olmayan döllenmelerin büyük bölümü kayıpla sonuçlanır. İnşallah durum ciddi değilidr o da yaşar bizler gibi bu mutluluğu. senin için ne zor bi durum kendi oğlnun sevincini yaşarken bile kötü hissedersin şuan kendini. yaşayamazsın hatta. Allah beklentilerinizi boşa çıkarmaz inşallah
bence başla artık nolur nolmaz.. ben yıkadım ütüledim pakatledim odanın gelmesini bekliyorum

geçmiş olsun mehtapcımbi anda neler gelmiş başına.. zaten hemoroid olayı çok sıkıntılı bi de gebe olunca kanama riski fazla..Allah yardımcın olsun canım..

herkese günaydınnnn..
diyet yapan gebemis togi her sabah olduğu gibi 7 de ayaktaydı..
saatli kahvaltı malum
kızlar dün çok yorulmuşum
oğluma takı yastığı anı defteri ve süslü kalem
hastane odası ve ev süslemeleri için balaonlar falan aldım..
pazartesi yada salı odası gelicek
eşyalarımız yıkanmıştı ütülenmişti zaten.
kendi bavulumu ve oğlumun hastane çantasını hazırladım
oda da geldimi tamamdır..

ohhhhhh maşallah togiii her iş bitmiş gibi bişi :76::76:

saatli kahvaltıda iyidir iyidir buna bozma moralini bak ne güsel sabah muhabbeti yapıoz şurada

Çok çok geçmiş olsun, neler gelmiş başına yaa
Allah beterinden korusun acil şifalar Mehtapcım

Güle güle huzurlu günlerde kullanın cicilerinizi

çok geçmiş olsun canım inş. götürür doğuma kadar ama ameliyattan korkma bu kadar cesaretli ol ben düşün sezeryan olursam epidural istiyorum ilk doktordan sonra benim görmem lazım oğluşumu aaa 9 ay taşı en son sen gör iyi valla

kızlar eşim dün gececiydi neyse sabah geldi yattı bende uzandım yanına uyumuşum birden yataktan fırladım eşime uyan deprem oluyo dedim garibim uyku sersemi ne depremi diyo avizeye baktım bişey yok inanman kandilliye baktım internetten bişey yok sonra o depremi karnımda emir feyyazın bana ya sağlam bir vurdu yada döndü bişey yaptı içimde ama çok korktum yaaa şimdide hareketleri aşağıda hissediyorum dokunuşları felan önceden göğsümün altında hissederdim inş. o tırstırmaya dönmüştür oğluşum. ve ekteki fotolar en son halimiz ve odamız daha eşyaları ve nevresimleri yerleştirmedik ama yinede görün istedik.

Slm kizlar

Gemcim 2 saat takildim geldim keyfime gore hareket ettim artik calisani degilim

Bu arada sevkoyada masallah 2 leri gorduk sen kilolu dogurcam diye korkuyon ben ne yapim acep :))

mehtapcim canim cok gecmis olsun allahim daha byuk dert vermesin ins buda gececek

Ben dimiştim Şevko yolu bulmuştur diye :82::82:
Maşallah sıpaya herbiryanı ayrı büyümüş

gemcim valla cok sevindim haberlere,,purle demistik biz sana ama
Slm kizlar

Gemcim 2 saat takildim geldim keyfime gore hareket ettim artik calisani degilim

Bu arada sevkoyada masallah 2 leri gorduk sen kilolu dogurcam diye korkuyon ben ne yapim acep :))
tesekkur ederıs teyseler valla sevındırdı paşam benı arkadaslarını yalnız bırakmadı
turkuazcım saglıgı yerınde olsun hepsının cok merak edıyorum valla kac kılo dogcak berkaycık

aaaaaaaaaa nerden cıktı böle bu ıs :26: cooooook gecmıs olsun ..bende hamılelık oncesı amelıyat olurken cok tırsmıstım amelıyataneye gıdene kadar degısık bı psıkolojı o Allah beterlerınden korusun ınsallah sorunsuz gecer bundan sonrası .habersız bırakma bızı

aynı replıkler var bızde ama bende sallanan avıze yok maleef dırek nete bakıorum
bence donmus emır kesın ..cunku bende o donus anını hıssettım cok baska bı hareket o
veeeeeeee odanız cok cicik olmus..guzel gunlerınız olsun orda ınsallah..sende cok ıyısın cok dadlu masallah sıze

bılıyorumkı hepınız dua ettınız yengem ve bebegı ıcın ama Allah o bebegi yazmamıs kaderıne bugun ıstemedıgımız kotu sey gerceklestı
babalar gununde abım ıcın cok kotu oldu,yengem perısan zaten 2. kere yasamak cok yıprattı,6 yasındakı yegenım bılmıyor olayı ama anlamıs bısıler bana benım kardesım olmıcakmı dedı dun gece

Allah herkesın yavrusunu bagıslasın

Güle güle kullanın cicişlerinizi pek tatlılar

Ayy canım yaa, çok üzücü..
Allahtan hayırlısı, vardır bir hikmeti demekten başka ne denebilir ki..
Sabır versin allah canım, kimseye evlat acısı vermesin..

Ayy canım yaa, çok üzücü..
Allahtan hayırlısı, vardır bir hikmeti demekten başka ne denebilir ki..
Sabır versin allah canım, kimseye evlat acısı vermesin..

kesınlıkle vardır bı hayır dencek bısı yok zaten

sen nasılsın bakalım dun neler yaptın

Alışveriş çılgınlığı yaşadık kocişle, bebişe bişiler bakmaktan kendimizi unutmuşuz
Sen neler yaptın dr a gitmekten başka :)
oooh ne gusel olmustur

kuzen geldı Ordu dan 1,5 yasında kızını yedım butun gun...sonra yegenımı aldım onu gezdırdım park fılan...sonra hastane yengemın yanına deeeerken aksam oldu pıl bıtmıs zaten sızdım kaldı oolee

face deki onun resmi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…