How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

-----2010 KASIM hamişleri----

Canım için rahatlasın... bence başka doktora da git :34:

Ablama sen de çift rahim var, sezercik olacaksın dedi.... inanamadık... bunca sence nasıl anlaşılmadı filan derken.... başka doktora gittik, yok öle bişey ne alaka dedi...

artık doktorlarda bile şansa kaldı işimiz onlarada sağlık konusunda güvenemezsek napıcazbilemiyorum tam iyi diyoruz buldukbişi çıkıyorr hakkkımızda hayırlısı gerçekten

Allah bilir ama çok kilolu olmaz heralde canım...

Gerçi son ay daha çok alıyo diyolar :44:
hayırlısı olsun bakalım hızla buyumeye basladılar artık
kesinlikle vardır ama başka bir doktora sordum muane oldum suyun korkulacak kadar fazla değil ayrıca eğer sezeryan olacak 38den önce alınmazmıs tıbben yanlış dedi... Bakalım bu hafta başka bir doktor deniycem hayırlısı artıkk ....Allah herkesi bir nefeste kurtarsın....
yanı benımde bebek donmesse dıye sezeryan konusunu konusmustuk 39 da yapıyorus artık sezeryanları acıııııııl durum yoksa dedı dr um ..banada 36 erken gıbı geldı..37 den once doganlar premature sayılıyor yanı sacmaa olur ama senın ve bebegın saglıgı acısından sorun yoksa gercekten

buarada kıslar yengemın dun oglen kanaması oldu hala hastanede yatıor..serumlar ıgneler dusuk rıskı cok fasla :14:oğlumu gordugume bıle sevınemedım cok zor bı urum Allah kımseye yasatmasın...
yarrın oglen 12 de test yapılacak hcg nın yukselıyo olması lasım dualarınıza bızıde katın lutfen

buarada kıslar yengemın dun oglen kanaması oldu hala hastanede yatıor..serumlar ıgneler dusuk rıskı cok fasla :14:oğlumu gordugume bıle sevınemedım cok zor bı urum Allah kımseye yasatmasın...
yarrın oglen 12 de test yapılacak hcg nın yukselıyo olması lasım dualarınıza bızıde katın lutfen

Canım aynı süreçleri yaşadım...

Çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah....

Benim kanamam 5 ay sürdü...

İnşallah Allah size bağışlar minik yavruyu....

Canım aynı süreçleri yaşadım...

Çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah....

Benim kanamam 5 ay sürdü...

İnşallah Allah size bağışlar minik yavruyu....

wallahı senı anlattım zaten bende bozma moralını dıdım ,ama onun 1 dusugu daha var o yusden ınanmıyor hıc :50:

wallahı senı anlattım zaten bende bozma moralını dıdım ,ama onun 1 dusugu daha var o yusden ınanmıyor hıc :50:

Bu durumda etrafındaki herkes pozitif olabiliyor ama sen hep karamsar oluyorsun... doktor %80 düşecek dedi bana, o an etrafımdaki herkes en büyük yalancıydı benim için....ama binlerce şükür oğlum bırakmadı annesini...

Yengende şeker, tansiyon kadın hastalıkları sorunu var mıydı?

Bu durumda etrafındaki herkes pozitif olabiliyor ama sen hep karamsar oluyorsun... doktor %80 düşecek dedi bana, o an etrafımdaki herkes en büyük yalancıydı benim için....ama binlerce şükür oğlum bırakmadı annesini...

Yengende şeker, tansiyon kadın hastalıkları sorunu var mıydı?

serkanın bu dunyada yıcek lokması varmıs bırakmadı senı cok sukur :49:

var var yumurtlma sayısı cok dusuk o yusden ıkı kere tup bebek denedıler olmadı onlarda..bu dogal oldu ona cok sevınırken bole bısı cıktı ıste

serkanın bu dunyada yıcek lokması varmıs bırakmadı senı cok sukur :49:

var var yumurtlma sayısı cok dusuk o yusden ıkı kere tup bebek denedıler olmadı onlarda..bu dogal oldu ona cok sevınırken bole bısı cıktı ıste

İnşallah melek yengene tutunur canım... Amin...

bız bugun dr daydık...hersey yolunda bı sıkıntımız yok cok sukur ..
15 gunde 557 gr almıs paşa meyve geeeeercekten ıse yarıyor :23:
pek gusel pozlar verdı bugun masallaahh.
cok guldum cocugumun seylerı kocaman ahahahhaha dr teysemızde bı maşaalllaaah cektı bu boyutta bebee bunlar buyuk dedı babamıs pek mutlu oldu ama erkek psıkolojısı ıste :9:

ve oğlum benı usmedı gercekten ..gecenlerde bu cocuk sapıttı dedıgımde cıkıs yoluna gıdıyomus bebeeeim:69:

kafamıs asagıda cıkısa dogru ılerlıyorusssssssss cok sukur :10::10::10:

buarada 2057 gr olmusuz şaşırdım kaldım beklemıyordum 2 kıloyu :69:

çok sevindim maaşallah oğluşuna kilosuda normal fazla değil korkma öyle çok kilolu felan olur diye

bu arada kızlar bizim odamızın kokusu çıkmış ne zaman eşyaları yıkayıp yerleştirmek gerek ben temmuz başında yapayım diyorum ama geç mi olur erkenmi

inşallah hayırlısıyla düzelir durumu Allah kimsenin başına vermesin...

çok sevindim maaşallah oğluşuna kilosuda normal fazla değil korkma öyle çok kilolu felan olur diye

bu arada kızlar bizim odamızın kokusu çıkmış ne zaman eşyaları yıkayıp yerleştirmek gerek ben temmuz başında yapayım diyorum ama geç mi olur erkenmi
sagol teysesı benıde mutlu etti yavrucuk :16:
artık hıc bısı ıcın erken degıl valla gnl bence yıka utule basla artık ..annemle baslıcaktık bızde bu hafta ama yenge bole olunca yegenıme bakıo annem sımdı yattı bızım ıs
inşallah hayırlısıyla düzelir durumu Allah kimsenin başına vermesin...

gem geçmiş olsun canım inş. yengenin bebişide sağlıcakla tutunur yaşama

ınsallah kıslar eksık olmayın

bız bugun dr daydık...hersey yolunda bı sıkıntımız yok cok sukur ..
15 gunde 557 gr almıs paşa meyve geeeeercekten ıse yarıyor :23:
pek gusel pozlar verdı bugun masallaahh.
cok guldum cocugumun seylerı kocaman ahahahhaha dr teysemızde bı maşaalllaaah cektı bu boyutta bebee bunlar buyuk dedı babamıs pek mutlu oldu ama erkek psıkolojısı ıste :9:

ve oğlum benı usmedı gercekten ..gecenlerde bu cocuk sapıttı dedıgımde cıkıs yoluna gıdıyomus bebeeeim:69:

kafamıs asagıda cıkısa dogru ılerlıyorusssssssss cok sukur :10::10::10:

buarada 2057 gr olmusuz şaşırdım kaldım beklemıyordum 2 kıloyu :69:

Ben dimiştim Şevko yolu bulmuştur diye :82::82:
Maşallah sıpaya herbiryanı ayrı büyümüş :27::27:

İnş hayırlısıyla tutunur meleği annesine..

Back