canım benım sat 2 kasım o yuzden 8+ cıkıyor ama bızım bebıs 15 kasımda geldı oyle bı gercek vargünaydın kızlar...
yeni katılanlar hgniz aramıza..:)))
yaw nerdeyse 12 ye kadar oturuyorsunuz maşallah size yaa ben 10 da küt düşüyorum zaten halsizlik hat safhada...
Gemcim senle sat ımız aynı kız bebişleri aynı anda mı doğuracaz ne....:))))
kasım hamişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesinizzzzzzz
hayırlı olsun kucagına almayı nasıp etsın Allahbende 24 kadım da hamile kaldım :) şuan 5+2 3 gün önce doktordaydık kalp atışı duymadık ... 7 gün sora tekrar gideceğim umarım bi aksilik olmaz
kızlar sutyen takabılıyomusunuz yaa benımkıler cok acıo
wallahı bende hıc takmadım ama sarkmaya olayı korkuttu baya...sporcu sutyenlerı var balensız onlardan denıyım dıyorumo konuda bende müzdaribim , hafif bir yere dokunsam veya kıyafetlerimi giyip çıkarırken bile çok acı çekiyorum . Uzun bir süre takmaya çalıştım evdeyken bile , sarkar dediler ama artık çok acıo takamıorum zaten yenisini almam lazım olmuylar ....
wallahı bende hıc takmadım ama sarkmaya olayı korkuttu baya...sporcu sutyenlerı var balensız onlardan denıyım dıyorum
Nazcım ben izmirdeyim, hangi 3 doktor aklındaki?cnm gözün aydın olsun hadi maşalhh
gnydın cnm tedtlerinin bazılarını istemesi lazım artık cnm git başka bi dr a bnd değiştiricem drumu ama kararsızım
izmirli olan yokmuuu
tawsiye edebileceğiniz aklımda 3 tane dr war ama kararsızım yaa
gayet kalabalık görünüyo alt tarafta ama.
bn sayfayı yenilememişin cnm yaa:)
Bende o tarz bişi düşünüyorum , bide hamile sütyenleri varmış , nasıl bişi hiç göredim ama onlarada bakılabilir ....
iyiler cnm maşallah salı günü görüştük hareketlenmiş ikiside:) yaa bnm çok garip dr bile şaşırdı normal tekizlere göre iki kat bulantım fln olması gerekiyomuş ama bnm maşlhh hiiç yok sadecee çok acıkıyorum hiç doymuyorummikizlerin nasıllar? tekten farkı ne ki hamilelikte daha mı ağır oluo bulantısı falan acaba?
Bir tanıdığım Tahir Bey'e gitti, inanılmaz memnun kaldı, bucada doğum yaptı.cnm meral tüzün kahraman kolday yada tahir özgüder
ağırlık tahir beye basıyoo sen kme gidiyosun
iyiler cnm maşallah salı günü görüştük hareketlenmiş ikiside:) yaa bnm çok garip dr bile şaşırdı normal tekizlere göre iki kat bulantım fln olması gerekiyomuş ama bnm maşlhh hiiç yok sadecee çok acıkıyorum hiç doymuyorumm
cnm meral tüzün kahraman kolday yada tahir özgüder
ağırlık tahir beye basıyoo sen kme gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?