selina, maşallah canım size
purcum, 41 kere maşallah güzelller güzeli kızına
ayşecim geçmiş olsun güzelim,dikkat et yorma kendini. kızına koccaman maşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşecim geçmiş olsun güzelim,dikkat et yorma kendini. kızına koccaman maşallah![]()
hasta oldum bennn
gece uyku girmiyo öksürükten boğazım bademciklerim iğrenç![]()
Günaydın herkeslereeee... Haftasonu yine ne güsel haberlerle gelmişsiniz..... Maşallahh herkesler çok iyii, Çok sevindikk.. Bizde haftasonu doktordaydık Emir'imizi gördükk maşallhhhh oğluşuma 1600 gr olmuşuzz 1 ayda 600 gr almışş... parmaklarını emerken gördükk çok sevimli duruyorduuBende 1 ayda 2 kilo almışım ve 82 olmuşum doğuma kadar ne yapcam bennn bilmiyorum iyice şiştimmmm... ellerim ayaklarım,bacaklarım,yüzüm... davul gibi oldum davulllll
![]()
herkese günaydın , iyi haftalar olsun.![]()
Emirciğe maşşallahhhhh
Bebişler tosun olöaya başladı artık ele avuca geliyolar artıkkkkk..
Ben Oğluşumun yüzünü babasına benzetiyorum çenesi özellikle ona çok benziyor yanakları yüzünün yuvarlaklığı.
Ama benim kociş benle dalga geçio o görüntüden nasıl çüzüyon bu kadarını dieeee
Doğunca görürsün diom bende
ben toplamda 15 kilo aldım ve daha 2 ayım war. bu ay toplam 4 kg almışımmmmmmmmm72 olmuşum
![]()
ya ben cok hizli kilo aliyorum kafayi yicem 71 kilo oldum daha 1 bucuk ay var
Günaydın herkeslereeee... Haftasonu yine ne güsel haberlerle gelmişsiniz..... Maşallahh herkesler çok iyii, Çok sevindikk.. Bizde haftasonu doktordaydık Emir'imizi gördükk maşallhhhh oğluşuma 1600 gr olmuşuzz 1 ayda 600 gr almışş... parmaklarını emerken gördükk çok sevimli duruyorduuBende 1 ayda 2 kilo almışım ve 82 olmuşum doğuma kadar ne yapcam bennn bilmiyorum iyice şiştimmmm... ellerim ayaklarım,bacaklarım,yüzüm... davul gibi oldum davulllll
![]()
günaydın anneler...
kojam bugun evde
ama uyuyor...
biz bebemle uyuyoruz fosur fosur... :)
annem dediki bende 9 da yatıp sabaha kadar uyurmusum. babamızda uykucu... bebemizde bize çeksin...
![]()
maşallah canım oğluşuna![]()
Kızlar haftasonu arkadaşlarımıza gittik, sezeryanla doğum yapmıştı kadın 8 ay önce..
Bi kaç ay önce biraz göbeği vardı, şimdi dümdüz olmuş![]()
Ve hiç rejim, spor yapmamış.. Zaten bebiş yeterince spor yaptırıyor diyor
Sezeryanda göbek kalır diyenlere inanmıyorum artık![]()
Kişiden kişiye göre değişebilir pur cum . Bu arada senin doğumun sezeryan mı olacak?
Kızlar haftasonu arkadaşlarımıza gittik, sezeryanla doğum yapmıştı kadın 8 ay önce..
Yakın zamanda doğum yapan 6 kişi tanıyorum sadece 1sinde göbek kaldı, o da emziremedi ama emziren lohusalar gibi iştahlıydı
Valla selinacım ben akışına bıraktım, kızım nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin diyorum.
Kendimi şartlarsam tersi bir durum olduğu takdirde zorluk yaşarım diye düşünüyorum.
çözüm bulursun inşallahhhh...
daha öncede sölemiştim kızlar son haftalar dikkat edin: gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri de şişliklerdir.
ayak deil sadece. el yüz bacak her yerde şişlik. yüzüklerin olmaması vb. gözde sinek uçuşması... yüksek tansiyon...test yapıyorlar. arkadas 34.hftda sezeryana alınmıştı...
çarşamba günü doktora gittim, saolsun 3 gün rapor verdi
ödem bariz var bir bacakta
öncelikle idrada protein bakıldı, temzi çıktı çok şükür
sonra pıhtılaşma olabileceğinden şüphelendi ve renkli dopler isedi her iki bacaktanda
o da temzi çıktı çok şükür
sonuç olarak doğuma kadar bunu çekecekmişim, bebek ve uterus alt ana toplar damarıma baskı yaptığı için
kirli kan tekrar kalbe gelemiyo, o da bacaklarda birikiyo ve ödem oluşuyor
tek yapmam gereken bacaklarımı yukarı kaldırıp yatmak o zaman şişmiyo
4 gün evdeydim, çok az şişmilşti
ama bugün yine davul gibi
yapacak bişi yok artık, katlanıcaz
kesinlikle canım, ben şimidye kadar gebelikler ilgili bi sıkıntı yaşamamıştımbünye meselesi canım... benimde komsumda göbek kaldı. ama hainden memnun. çünkü hamilelik öncesi çok zayıftı:)
hayırlısı olsun. zaten surda bişi kalmadı. dayanırsın... bebelere bak sen eziyetlere ne kadar erken başladılar!!!![]()