ayyy
şu depremi hissetmeyen bi benim galiba:26:
sabah öğrendim kardeşimden.
öle bi uyumuşum ki top atsan duymam
bugun saat 19.00 da şevko mu gormeye gıdıcem beeen :119::119::119::119:
yahu senın lısten nası bısı..benım lısteyle ac kalınmıo ya tam yaparsan bı menude yazanlar cok bıle gelıyordu bana ..kızlar yükleme yaptırmayan varsa aranızda dikkatli yiyin abartmayın sakın.
diyet yapmak zor bişeymiş..
yaşamadan anlaşılmıyo
yemek saatini ve ara öğünleri iple çeker oldum.
bir günde 6 kez şeker ölçümü yapıyorum
kaç gün oldu.
o malum canımızın çektiği şeyler var ya hani bi sürü
hiçbirşey yiyemedim
açız oğlumla
ama sonuçlarım çok normal gidiyo
ama sanki dün gitcektin ya ben mi yanlış hatırlıyorum:26:bugun saat 19.00 da şevko mu gormeye gıdıcem beeen :119::119::119::119:
bir de ben varım togi :) o saatte daha yeni uyuma moduna geçiyordum, deprem bizim buralara kadar yetişemedi.
bugun saat 19.00 da şevko mu gormeye gıdıcem beeen :119::119::119::119:
panıgı 3.kata ınıgımde yaptım ustumde bıtane atlet bıde mikili pıjama altı vardı kendıme geldıgımdeaman maşallah panik yapmada..
sakinliğni koruman çok güzel.
iyiki hissetmedim çok korkardım
buyuyunce sevket buyuyene kadar şevkoyaw, şevket isminin ağırlığına da şevko biraz şımarık geldi beagerçi kurtlar vadisinden alıntı yaptıysan, halen ağırlığını korur, siyah takım elbise modunda
dundu aslında ama kocem yetısemıcektı bugune erteledıkama sanki dün gitcektin ya ben mi yanlış hatırlıyorum:26:
uyuyalım boşverrr
yahu senın lısten nası bısı..benım lısteyle ac kalınmıo ya tam yaparsan bı menude yazanlar cok bıle gelıyordu bana ..
ama hamılesın canın bı dunya sey cekıyordur o cok zor ben 4 gun zor dayanmıstım Allah kuvvet versın
panıgı 3.kata ınıgımde yaptım ustumde bıtane atlet bıde mikili pıjama altı vardı kendıme geldıgımde
koce bana mont bulmaya calısıomus ondan gec kalmıs oda ev terlıgıyle fırladı dısarı ahahah cok komıktı bızm halımız..
ınenler hep ustlerını degıstırmıste ınmıs pesss dıdım
buyuyunce sevket buyuyene kadar şevko
ayyy üşümedin mi? sizin orası soğuk yafffpanıgı 3.kata ınıgımde yaptım ustumde bıtane atlet bıde mikili pıjama altı vardı kendıme geldıgımde
koce bana mont bulmaya calısıomus ondan gec kalmıs oda ev terlıgıyle fırladı dısarı ahahah cok komıktı bızm halımız..
hadi balkalım görces ne kadar olmuş şevko.dundu aslında ama kocem yetısemıcektı bugune erteledık
Ee ne aldınız alışverişte, anlat :86::86:
panıgı 3.kata ınıgımde yaptım ustumde bıtane atlet bıde mikili pıjama altı vardı kendıme geldıgımde
bu arada pur özeline mi yazsam bilemedim. tapu kadastro 4b li memur ilanı var. izmir de var şehirlerde, görmüşsündür belki ama gene de yazayım dedim.
rica ederim
5 kişi alıyorlarmış, benim puanla mümkün değil :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?