-----2010 KASIM hamişleri----

ne gusel olmus ıste panık yasamadın ..
deprem bolgesıne benım evım tam 137 km navıgartoden baktım o yusdn ıyı salladı bızı :86:[/QUOTE]

aman maşallah panik yapmada..
sakinliğni koruman çok güzel.
iyiki hissetmedim çok korkardım

bugun saat 19.00 da şevko mu gormeye gıdıcem beeen :119::119::119::119:

yaw, şevket isminin ağırlığına da şevko biraz şımarık geldi bea gerçi kurtlar vadisinden alıntı yaptıysan, halen ağırlığını korur, siyah takım elbise modunda

yahu senın lısten nası bısı..benım lısteyle ac kalınmıo ya tam yaparsan bı menude yazanlar cok bıle gelıyordu bana ..
ama hamılesın canın bı dunya sey cekıyordur o cok zor ben 4 gun zor dayanmıstım Allah kuvvet versın

aman maşallah panik yapmada..
sakinliğni koruman çok güzel.
iyiki hissetmedim çok korkardım
panıgı 3.kata ınıgımde yaptım ustumde bıtane atlet bıde mikili pıjama altı vardı kendıme geldıgımde
koce bana mont bulmaya calısıomus ondan gec kalmıs oda ev terlıgıyle fırladı dısarı ahahah cok komıktı bızm halımız..
ınenler hep ustlerını degıstırmıste ınmıs pesss dıdım
yaw, şevket isminin ağırlığına da şevko biraz şımarık geldi bea gerçi kurtlar vadisinden alıntı yaptıysan, halen ağırlığını korur, siyah takım elbise modunda
buyuyunce sevket buyuyene kadar şevko

menüdekiler normal. ama ben alışmışım sürekli atıştırmaya..
2 saat beklemek zor geliyo.
aralarda bişeyler atıştırasım geliyo hep..
ama şeker ölçmek zorundayım diye bekliyom mecburen

eywallah! :82::82:

ayyy üşümedin mi? sizin orası soğuk yafff
dundu aslında ama kocem yetısemıcektı bugune erteledık

hadi balkalım görces ne kadar olmuş şevko. bekliyos merakla

Adın apartmanda mikiye çıkcak :86::86:

5 kişi alıyorlarmış, benim puanla mümkün değil :86::86:

bir denesen diyorum :))) çünkü izmir de bölge müdürlüğü var, ekstra bir çaba sarfetmeden başvuracaksın. listeye girebilirsen ne mutlu, giremezsen zaten sorun yok. hani başka şehirlerden başvurmak iiçin bölge müdürlüğü olan yerlere gidenler bile var senin puanla... o yüzden dedim :) sen bilirsin benim nacizane önerim... kızın doğduğunda anneciği memure olsun yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…