• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

purcum,Allah kavuştursun canım.

bende bugün için kordon klinik'ten randevu aldım. kendi doktoruma daha 2 hafta var.renkli renkli göreyim kuzum. :21:

herkese günaydın:)

selina bişey sorcam sana en son kaçıncı haftada rapor alınıyo dogum iznine cıkmak için bi sınırı falan var mı? bide doktordan alınan rapor işyerine mi veriliyo yoksa sgk müdürlüğüne mi?

32. haftadan sonra eger doktorun ızın werırse we sende calsmak ıstersen son 3. haftana kadar calısıon ama doktorundan rapor alıon onun ıcın. doktoruna sorarsan o da bılgılendırır canım.

ya bu gem nerde biliyor musunuz dünden beri gelmedi.....

Ben de merak ettim :26:

İnsan haber virir :57: 2ye kadar beklicem sonra arıcam :57:
Belki anca uyanacaktır :52::52:

purcum,Allah kavuştursun canım.

bende bugün için kordon klinik'ten randevu aldım. kendi doktoruma daha 2 hafta var.renkli renkli göreyim kuzum. :21:

Bende az önce aradım bugün görelim diye bizim dr da boş saat yokmuş :5::5:

Ben de merak ettim :26:

İnsan haber virir :57: 2ye kadar beklicem sonra arıcam :57:
Belki anca uyanacaktır :52::52:

Bende az önce aradım bugün görelim diye bizim dr da boş saat yokmuş :5::5:

bende eşi gelmiştir hasret gideriyorlardır diye bişi yapmadım dün bugün doktora gidicekti sana kızıyordu birde kendi yaptığına bak.....:57::57:

teşekkür ederim kızlar öğrenmiş oldum.
ben fiilen çalışmasam da şuan sigortalıyım öğreniyim de tarihlerini gecirmeyeyim raporların:34:

evet açlık şekerim 90
HbA1C bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...:74::74::74:
gosun aydın sekerım benden bı porsıyn tatlı ısmarla kendıne :37:
ya kıslar şu cok amanlı banyo mınderi (filesi) varya ondan alan varmı bende almak istiyorum nerden aldınız nette bulamadım yaaa
carrefourdada satılıyooo:92:
ya bu gem nerde biliyor musunuz dünden beri gelmedi.....

Ben ona sölediydim annem gelcek diye :63::63:
Akıl bi karış havada nolcak :63:

arkamdan konusmayın :63:
bı oncekı gece depremde aklım gıttı dunde kocayla beraber cıktım evden sırkette takıldım bıras sonra annemle alısverıs yaptık ,annemlere gectık mısafır geldı,aksam koca aldı kayınvalıdemlere gıttık evde durmamak ıcın delı gıbı km yaptım benzınım bıttı :52:
okadar yorulmusumkı eve gırdım tuvalete gırıp küüüt yatak anca kendıme eldım ıste :97:

bı oncekı gece depremde aklım gıttı dunde kocayla beraber cıktım evden sırkette takıldım bıras sonra annemle alısverıs yaptık ,annemlere gectık mısafır geldı,aksam koca aldı kayınvalıdemlere gıttık evde durmamak ıcın delı gıbı km yaptım benzınım bıttı :52:
okadar yorulmusumkı eve gırdım tuvalete gırıp küüüt yatak anca kendıme eldım ıste :97:

Haber ver bi daha ki sefere konuşmayalım :86::86:

Aman dikkat, panik çok kötü deprem esnasında, geçmiş olsun..

Haber ver bi daha ki sefere konuşmayalım :86::86:

Aman dikkat, panik çok kötü deprem esnasında, geçmiş olsun..
temem msj atarım :86:

ay 4.kattan ınene kadar hayatım gectı gozumun onunden..Allah ım dıyorum daha anne olcam lutfeeennnnnn:50:
ve ılk asagı ınen bızdık benı goren şok oldu ne bu hız dıye :65::65:
neyse başınıza hal gelmiş affedelim seni canım.....çok geçmiş olsun....:34:

sagol canım Allah yasatmasın bıda

gosun aydın sekerım benden bı porsıyn tatlı ısmarla kendıne :37:

carrefourdada satılıyooo:92:

Canım Allah korusun panik yapma ole dikkat et. :49: aşağı ılk ınenmıs bı de ya allah bılır nasıl kosturduuuuu:47:

temem msj atarım :86:

ay 4.kattan ınene kadar hayatım gectı gozumun onunden..Allah ım dıyorum daha anne olcam lutfeeennnnnn:50:
ve ılk asagı ınen bızdık benı goren şok oldu ne bu hız dıye :65::65:

sagol canım Allah yasatmasın bıda

O zaman doğurmadıysan 38den sonrasını beklersin kesin :60::60:

Canım Allah korusun panik yapma ole dikkat et. :49: aşağı ılk ınenmıs bı de ya allah bılır nasıl kosturduuuuu:47:
ya ole bagrıs cagırıs aglama fılan yok kocem amma sogukkanlıydın dıo hatta :52::52:
ama bı an evvel evden cıkma cabasındaydım ıste gobegımı tutatuta ındım kosmadım ama :49:
O zaman doğurmadıysan 38den sonrasını beklersin kesin :60::60:

ay banada ole geldı :86:
kocem dıokı arkana bıle bakmadan gıttın hıc bana bakmadın bıle dıo bozulmus ahahah ben dıdım oglumu aldım agır vasıtayım sen bıze her sekılde yetısırsın dıye onden gıttım 2.katta yakaladı bızı :10:

Gut morniiiikkkkkkk..... Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri ? Biz keyif yaptık kızımla anca kahvaltı yapıyoruz...Bi ceeee yapalım dedik...

ya ole bagrıs cagırıs aglama fılan yok kocem amma sogukkanlıydın dıo hatta :52::52:
ama bı an evvel evden cıkma cabasındaydım ıste gobegımı tutatuta ındım kosmadım ama :49:

ay banada ole geldı :86:
kocem dıokı arkana bıle bakmadan gıttın hıc bana bakmadın bıle dıo bozulmus ahahah ben dıdım oglumu aldım agır vasıtayım sen bıze her sekılde yetısırsın dıye onden gıttım 2.katta yakaladı bızı :10:

Göbeği tuta tuta mı :60::60::60:
Gözümün önüne geldi de :60::60::60:

E bi oğlanı al bi koceye bak ohoo :65::65: Çok şey istio :27::27:

Göbeği tuta tuta mı :60::60::60:
Gözümün önüne geldi de :60::60::60:

E bi oğlanı al bi koceye bak ohoo :65::65: Çok şey istio :27::27:
ben totomu kaldırabıldım dıye sukretmesı gerekırken dedıgıne bak ıste :60:
ayyy
şu depremi hissetmeyen bi benim galiba:26:
sabah öğrendim kardeşimden.
öle bi uyumuşum ki top atsan duymam:1:

ne gusel olmus ıste panık yasamadın ..
deprem bolgesıne benım evım tam 137 km navıgartoden baktım o yusdn ıyı salladı bızı :86:

kızlar yükleme yaptırmayan varsa aranızda dikkatli yiyin abartmayın sakın.
diyet yapmak zor bişeymiş..
yaşamadan anlaşılmıyo
yemek saatini ve ara öğünleri iple çeker oldum.
bir günde 6 kez şeker ölçümü yapıyorum
kaç gün oldu.
o malum canımızın çektiği şeyler var ya hani bi sürü
hiçbirşey yiyemedim:43:
açız oğlumla :56::56:
ama sonuçlarım çok normal gidiyo :66:

Back
X