Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın:)
selina bişey sorcam sana en son kaçıncı haftada rapor alınıyo dogum iznine cıkmak için bi sınırı falan var mı? bide doktordan alınan rapor işyerine mi veriliyo yoksa sgk müdürlüğüne mi?
ya bu gem nerde biliyor musunuz dünden beri gelmedi.....
purcum,Allah kavuştursun canım.
bende bugün için kordon klinik'ten randevu aldım. kendi doktoruma daha 2 hafta var.renkli renkli göreyim kuzum.![]()
Ben de merak ettim :26:
İnsan haber virir2ye kadar beklicem sonra arıcam
Belki anca uyanacaktır
Bende az önce aradım bugün görelim diye bizim dr da boş saat yokmuş![]()
bende eşi gelmiştir hasret gideriyorlardır diye bişi yapmadım dün bugün doktora gidicekti sana kızıyordu birde kendi yaptığına bak.....![]()
gosun aydın sekerım benden bı porsıyn tatlı ısmarla kendıneevet açlık şekerim 90
HbA1C bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...![]()
carrefourdada satılıyooo:92:ya kıslar şu cok amanlı banyo mınderi (filesi) varya ondan alan varmı bende almak istiyorum nerden aldınız nette bulamadım yaaa
ya bu gem nerde biliyor musunuz dünden beri gelmedi.....
Ben ona sölediydim annem gelcek diye
Akıl bi karış havada nolcak![]()
arkamdan konusmayın
bı oncekı gece depremde aklım gıttı dunde kocayla beraber cıktım evden sırkette takıldım bıras sonra annemle alısverıs yaptık ,annemlere gectık mısafır geldı,aksam koca aldı kayınvalıdemlere gıttık evde durmamak ıcın delı gıbı km yaptım benzınım bıttı
okadar yorulmusumkı eve gırdım tuvalete gırıp küüüt yatak anca kendıme eldım ıste :97:
temem msj atarım :86:Haber ver bi daha ki sefere konuşmayalım :86::86:
Aman dikkat, panik çok kötü deprem esnasında, geçmiş olsun..
neyse başınıza hal gelmiş affedelim seni canım.....çok geçmiş olsun....![]()
gosun aydın sekerım benden bı porsıyn tatlı ısmarla kendıne
carrefourdada satılıyooo:92:
arkamdan konusmayın
bı oncekı gece depremde aklım gıttı dunde kocayla beraber cıktım evden sırkette takıldım bıras sonra annemle alısverıs yaptık ,annemlere gectık mısafır geldı,aksam koca aldı kayınvalıdemlere gıttık evde durmamak ıcın delı gıbı km yaptım benzınım bıttı
okadar yorulmusumkı eve gırdım tuvalete gırıp küüüt yatak anca kendıme eldım ıste :97:
temem msj atarım :86:
ay 4.kattan ınene kadar hayatım gectı gozumun onunden..Allah ım dıyorum daha anne olcam lutfeeennnnnn
ve ılk asagı ınen bızdık benı goren şok oldu ne bu hız dıye
sagol canım Allah yasatmasın bıda
ya ole bagrıs cagırıs aglama fılan yok kocem amma sogukkanlıydın dıo hattaCanım Allah korusun panik yapma ole dikkat et.aşağı ılk ınenmıs bı de ya allah bılır nasıl kosturduuuuu
![]()
O zaman doğurmadıysan 38den sonrasını beklersin kesin![]()
ya ole bagrıs cagırıs aglama fılan yok kocem amma sogukkanlıydın dıo hatta
ama bı an evvel evden cıkma cabasındaydım ıste gobegımı tutatuta ındım kosmadım ama
ay banada ole geldı :86:
kocem dıokı arkana bıle bakmadan gıttın hıc bana bakmadın bıle dıo bozulmus ahahah ben dıdım oglumu aldım agır vasıtayım sen bıze her sekılde yetısırsın dıye onden gıttım 2.katta yakaladı bızı![]()
Gut morniiiikkkkkkk..... Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri ? Biz keyif yaptık kızımla anca kahvaltı yapıyoruz...Bi ceeee yapalım dedik...
ben totomu kaldırabıldım dıye sukretmesı gerekırken dedıgıne bak ısteGöbeği tuta tuta mı
Gözümün önüne geldi de
E bi oğlanı al bi koceye bak ohooÇok şey istio
![]()
ayyy
şu depremi hissetmeyen bi benim galiba:26:
sabah öğrendim kardeşimden.
öle bi uyumuşum ki top atsan duymam![]()