hahahahhahahahahofiste salak salak gülüom ya mıllet dıcek delırdımı buuuuu
![]()
iyiki varım demi :82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahhahahahahofiste salak salak gülüom ya mıllet dıcek delırdımı buuuuu
![]()
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt :84:
bacaklarımda bişiler var böle sanki siah beyaz olmuş alalanma derler ondan olmasın bu sakın :84::84::84:
maşallah çalışkan anne benden tembeli yok daha beşiğini bılem almakdık daha odası boyancak mobılyalar gelcek ev temızlencek cokk işim var cokkkk ben bornoz almadım ya ıkı tane havlusu var yeter bornozu nasıl kullansın kucucuk bebeemmm bu arad kıslar ben nıveanın bakım cantasından aldım nıeanın urunlerını hep beğenırım ben bide eniştem toptancısı onun 30 lıraya aldım toptan fıyatına yanı sızde alırsanız ona gore pazarlık edersınız
ben hepsi buradadan sipariş vericem...ya kıslar şu cok amanlı banyo mınderi (filesi) varya ondan alan varmı bende almak istiyorum nerden aldınız nette bulamadım yaaa
emin misin???imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt :84:
bacaklarımda bişiler var böle sanki siah beyaz olmuş alalanma derler ondan olmasın bu sakın :84::84::84:
hiçbir fikrim yok.......
herşeyde seni mi bulcak arkadaş yaaa........
aman dikkat et ben böle tembel annelerin sonradan iki ayağının bir pabuca girdiğine hep sahit oldum.
yada işler yetişmeyince anne kaynana işe karışmaya başlıyor...
ben herbişiyi kendim yapmak istiyorum... bi kojama izin var, karışması için...
ben de aslında 7 yıldır hep nivea ürünleri kullanıyorum. bebeme de kullanmak istedim.
ama babadan izin çıkmadı. sebamed dio. başka birşey demiyor
ben hepsi buradadan sipariş vericem...
emin misin???
tüyleri aldığın bacakla öbür bacakını karşılaştırmıyrsun demiii![]()
oğlum olacak canım teşekkür ederim sizede geçmiş olsun en yakın zamanda istediklerin olur
canım ben sebamed aldım 2013 e kadar süresi var bence indirim felan görürsen al kaçırma bişey olmaz
TURKUAZ göbişede maaşallahbenimde oldu o kadar yaaa toplamda aldığım kilo şuan itibariyle 10 bakalım daha ne kadar daha alacağız
bu arada bebişleriniz nereye vuruyor benim hemen göbek altım hele dün akşam sürekli vurdu 5 dakika boyunca bir yerde okumuştum hıçkırık tutuyor diye acaba oğluşumu hıçkırıkmı tutmuştu
su iç oğlum suuu diyip durdum:90:
evvettttt üşengeçlikte son nokta
bacağımın birini temizledim diğeri duruyorrrr:82:
akşam kocana göster, ikisi arasındaki 7 farkı bulsun;?
slm kıslar hepımıze gecmiş olsun akşam depreme duşta yakalandım yaaa cok korktum hala etkisindeyım resmen fayanslar uzerıme geldı gerı gitti kocacımın ve butun aılenın ödü koptu beni gorunce dunden berı ne kapı ne telefon duruyo nasılsın dıye mutlu oldum benımle cok ılgılenmezler normalde
selam kızlar bende bisey sorcam her aldıgımı yıkıyorum bebemin ve kendimin ilk günlerde kullancagımız esyalarımızı fakat dün uykuy seti aldım yıksammı yıkamasammı kararsız kaldım antibakteryel falan ama ne bileyim bebegım yatacak üstünde kuru temizlemeyemi versem siz ne yaptınız bu konuda
ayy hıçkırdığı da belli oluyormu kızlar yaa
ne tatlı öyle yerim yaa, bu arada geçmiş olsun canım hastalanmışsın doğru okuduysam dikkat et kendine.
geçen gün bende aynısını yapmıştım tek olmadığıma sevindimmm
insanın beli kopuyor bitene kadar dimi ayşeGÜLCAN cım
çok geçmiş olsun canım bayada korkmuşsundur yaa:26:
merhaba arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim haftalarımız birbirine yakın o yüzden size sormayı tercih etti benim çok karnım ağrıyor adet ağrısı gibi aynı 1 haftadır devam ediyor bu sizdede oluyomu ya çok korkuyorum dr.a en son 10 gün önce gtmiştim herşey normal demişti
merhaba arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim haftalarımız birbirine yakın o yüzden size sormayı tercih etti benim çok karnım ağrıyor adet ağrısı gibi aynı 1 haftadır devam ediyor bu sizdede oluyomu ya çok korkuyorum dr.a en son 10 gün önce gtmiştim herşey normal demişti
amin cnm. gece bende sarsıntıya uyandım. elbise dolabının kapakları patır-kütür ses yaptı.
Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama bütün sülalem Kütahya-Gediz'li. depremin merkez noktası ile köyümüzün arasında 45 dk. var. Babannemler geceyi köyün camiisinde geçirmiş.Birkaç evin camları kırılmış. Allah daha beterlerinden korusun.:26:
Üzerinize afiyet 59 kilocuk olmuşum, etti 11 kilo![]()