Eki Görüntüle 196589
bu otururken ki halimmmm..............
Eki Görüntüle 196590
bu da ayakta ki şişko halim....telefonla aynasız anca bu kadar oldu...
amannn çok güzel be turkuazmmm valla maşallah!
bu arada göbeklerimizi yarıştırırız... 13 kg eşitliğinde boşa birleşmemişiz
sen beni geçemezsin ben yakında 14 olcam....bu topiğin en çok kilo alan annesi ben olcam görün bakın demedi demeyin...
Eki Görüntüle 196589
bu otururken ki halimmmm..............
Eki Görüntüle 196590
bu da ayakta ki şişko halim....telefonla aynasız anca bu kadar oldu...
boyun kaçtı senin turkuazm?
1,77 canım
sağolasın ozenchim boyum olmasaydı yanmıştım zaten yusyuvarlak birşey olurdum herhalde....
avatarın tam sana gore1,77 canım
sağolasın ozenchim boyum olmasaydı yanmıştım zaten yusyuvarlak birşey olurdum herhalde....
kilo senin hakkın turkuazmmm.... aramızda nerdeyse 10 cm var... ben 168 im... rekoru verdim gitti sana, al hayrını gör
benımde toto ıyı buyudusen birde totoyu görsen oda göbem kadar nerdeyse...
ya purun nosu felan yok mu msj çeksen....
yarin doktorumuz vaaar
herşeyin normali en iisiben çekirge doruğa gidiyorum. Doğum fiyatları biraz yüksek gibi bursada. Normal doğuma 950 dediler epidural istersen +250 tl daha veriyorsun. Sezeryan 1250 ona da epidural istersen fark veriyorsun. Pembe mavi de ne kadar acaba? Bir de doruk hakkında bilgin var mı?
Kızlar siz doğum nasıl olsun istiyorsunuz ben bir problem olmazsa normal istiyorum fakat epidural olsun mu olmasın mı kararsızım. Sizin bu konuda fikirleriniz neler?
ben dedim sizeeeeselam kislar bende tam kilo konusunu konuscaktim bende 9 kilo aldim aama son 3 haftada 2-5kilo aldim cok hizli almaya basladim sinirlerim bozuldu boyle gidersem nolcak cokta yemiyorum aslinda
bebenin duruşuna göre yamuluyor...Karnı yamuk olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?