• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bence esra erolda 10 kiloyu gecik almıstır kadın incecikti resmen baoln gibi sisti bazen diyorum bu kadarzayıf diyemi onu bu kadar kilo aldı olarak görüyorum diye

ya şu pembe maskeyı araştıran varmı dogumdan hemen sonra kendımı bakıma alayım dıyom cıllenme falan olmadı cok şükür ama bı ıkı leke oldu bıde ablam dogumdan sonra sureklı yeşillik yemişti sütü olsun dıye ama resmen otluyordu her ogunde marul maydonoz ne kadar varsa yeşillik yedı garıbım hem sutu oldu hemde cok cabuk zayıfladı ole sekerdı tatlıydı yemedı sut artırsın dıye

benım su an yamuk totosunu havay dıktı bızım oğlan galıba sağıma dogru kabarık sol taraf basık ama sabah bı teptı resmen karnım dalgalandı hıc bu kıadar kuvvetlı vurmamıştı topcu olcak bu bebe başıma :emir_bebek::emir_bebek:

e bzmki kız :1: bnmde sağ taraf acayip belliii:53:

aman oda birşey mi yaaa......:33::33:

güle güle kullan canım....

evet rekor bende :65::65: bu gidişle 14 de görcem tansiyon düşüyor diye yemeye çok yüklendim az ara vermem lazım.....

ohh ohhh yalnız değilmişim iyi yaa......:52::52::52::52::52:
tesekkur ederıs canım

allah razı olsun canım benim mevla cümlemizinkini saglıklı etsin

amınnnnn amııınnnnnnnn

ya pembe maskeyle ılgılı bı sey sorduk hıc sallayan olmadı benı esra erolun orasına burasına bakıyonuz amma dedıkoduc cıktınız sız haaa:9:60::60::60:

sen deyince bende baktım şimdi :82:

lömbür lçöbür olmuş hakkaten :60::60:

halbuki akşama kadar hop hop kadın :81:

ben bu akdar yatmaya onun kadar alamadım :66::86:
ee seckın38 leymıs o buyuk bısden normal yanı :49:
ya pembe maskeyle ılgılı bı sey sorduk hıc sallayan olmadı benı esra erolun orasına burasına bakıyonuz amma dedıkoduc cıktınız sız haaa:9:60::60::60:

fıkrı olan varmı dıdın demekkı yok cvp vermedıne gore kımse :111:

Kıssslar ben kaçarrrr :) Herkese iyi akşamlar iyi tatiller...(Gençlik ve Spor Bayramınızıı da kutluyorum) Pazartesi günü görüşmek üzere..Hepiniz allah emanet olunn.. Kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn... :80: :80:

Kıssslar ben kaçarrrr :) Herkese iyi akşamlar iyi tatiller...(Gençlik ve Spor Bayramınızıı da kutluyorum) Pazartesi günü görüşmek üzere..Hepiniz allah emanet olunn.. Kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn... :80: :80:

bana hergun bayram :111:

ıyı dınlen gez tadını cıkar :80:

$IMG_0727.webp

bu otururken ki halimmmm..............:1:

$IMG_0735.webp

bu da ayakta ki şişko halim....telefonla aynasız anca bu kadar oldu...:9:

Back
X