Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
goguslerde cok fena onun 15 gun geride dimi senden
Karnı yamuk olan varmı![]()
benım su an yamuk totosunu havay dıktı bızım oğlan galıba sağıma dogru kabarık sol taraf basık ama sabah bı teptı resmen karnım dalgalandı hıc bu kıadar kuvvetlı vurmamıştı topcu olcak bu bebe başıma![]()
kalplerımız bırmıs canım
hıc gelmedı bugun merak ettım bende
evet canım birmiş :13:
bende merak ettim bu saate ses verirdi. geziyor sanırım
arada benim de yamuluyor canım,sabit poposunu yada başını dayadığında göbeğimin bir tarafı şişiyor,yamuluyor![]()
tesekkur ederıs canımaman oda birşey mi yaaa......
güle güle kullan canım....
evet rekor bendebu gidişle 14 de görcem tansiyon düşüyor diye yemeye çok yüklendim az ara vermem lazım.....
ohh ohhh yalnız değilmişim iyi yaa......![]()
allah razı olsun canım benim mevla cümlemizinkini saglıklı etsin
anaam esra erol cıddı sısmıs bayadır gormemıstım![]()
ya pembe maskeyle ılgılı bı sey sorduk hıc sallayan olmadı benı esra erolun orasına burasına bakıyonuz amma dedıkoduc cıktınız sız haaa60:
![]()
ee seckın38 leymıs o buyuk bısden normal yanısen deyince bende baktım şimdi :82:
lömbür lçöbür olmuş hakkaten
halbuki akşama kadar hop hop kadın :81:
ben bu akdar yatmaya onun kadar alamadım:86:
ya pembe maskeyle ılgılı bı sey sorduk hıc sallayan olmadı benı esra erolun orasına burasına bakıyonuz amma dedıkoduc cıktınız sız haaa60:
![]()
Kıssslar ben kaçarrrr :) Herkese iyi akşamlar iyi tatiller...(Gençlik ve Spor Bayramınızıı da kutluyorum) Pazartesi günü görüşmek üzere..Hepiniz allah emanet olunn.. Kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn... :80: :80: