yarın 100 lük yüklememis varrr
ama korkuyos biss:26:
kızlar dua edin bişey çıkmasın yaa![]()
güzel olcak herşey pozitif düşünce pozitif yaşam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın anneler ve onların minnak bebeleriiii:92:
herkescikler ii haftalar dilemiş...
tabiysiki ii bi hafta olcakkkk
çünkü perşembe cuma tatilllll
19 mayıs sebebiyle...
ohhh tatillll 4 gün...
3 gün çalışcas bu hafta...![]()
Eki Görüntüle 195060 kislar buda son halimiz 28+5iz nasiliz£??(popoya hic bakmayin her zamanki hali)![]()
Eki Görüntüle 195118 Eki Görüntüle 195117
Odamız
4lü gardolap...
Yatağı...
Şifonyeri...
Oyuncak dolabı...
Cibinliği filan da var, onları çekmemişim...
usluyum usluyum dura dura yavaş yavaş tek tek sakin sakin çikolatalım napıon nassın :82:
günaydın kızlar....
dünü çok güzel geçirdim oğlumun kıyafetlerinden bir dolu beyaz yıkadım bu akşam ütü ve yerleştirme yapıcam inş.....sonrada renkliler yıkancak....hacışakirle yıkadım ama hiçte kokmadı çamaşırlar....çok mu durulama yaptım ne.....![]()
günaydın anneler ve onların minnak bebeleriiii:92:
herkescikler ii haftalar dilemiş...
tabiysiki ii bi hafta olcakkkk
çünkü perşembe cuma tatilllll
19 mayıs sebebiyle...
ohhh tatillll 4 gün...
3 gün çalışcas bu hafta...![]()
Eki Görüntüle 195118 Eki Görüntüle 195117
Odamız
4lü gardolap...
Yatağı...
Şifonyeri...
Oyuncak dolabı...
Cibinliği filan da var, onları çekmemişim...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-44.html#post19204494
kizlar bakarsiniz bi suru seyler ekledim![]()
günaydınnnn
hadi bugün iyi günümdeyim keramos hava ondan güzel ve yürüyüşe gidebilirsin![]()
Herkeseee günaydınnn, iyi haftalarrr
Ohh bu hafta 3 gün çalışcazz... Havada güselll inşallhh da tatile kadar bosmazzz da bol bol gezeriz...
Morgüller oda takımınız hayırlı olsun canımmm iyi güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahhhh..
Bizde Cuma günü oğluşumun part yatağı ile anakucağını aldık chicconun indiriminden resimlerini eklenmeye çalışırım...
C.tesi günü de oğluşumu görmeye gittik ve ilk vesikalık fotoğrafını aldıkk inanılmaz bişeyyyy buuuOğluşum 985 gr 38 cm olmuşşş teyselerii
maşallahh herşeyimiz gayet iyi gidiyor inşallahda böyle devam eder....
Keramoss canım kendine dikkatt ett.. Bu gün nasılsın baş dönmelerin devam ediyormuu ??
günaydın kızlar....
dünü çok güzel geçirdim oğlumun kıyafetlerinden bir dolu beyaz yıkadım bu akşam ütü ve yerleştirme yapıcam inş.....sonrada renkliler yıkancak....hacışakirle yıkadım ama hiçte kokmadı çamaşırlar....çok mu durulama yaptım ne.....![]()
Günaydın keramoscumm. ohh ne guzel tatıl yapıyorsunuzzz
Bizde oyle bısı yokkk full bu haftaaaaaa
keramoscum senın meslek neydıkııı _?![]()
yok canım almayayım... grip oldum... evdeyim... sabahları yürüyorum terliyorum soğuyorum olmuyor...
pers cuma ctesi pazar akşam yürüyüşü deneyeceğim...
slm canım... ama benim baş dönmem yokkkiiii:44: kimle karıştırdın???
oğlusuna maşallahhhh...
bizimki son gidişimizde yüzünü kapatmıştı. göremedim... çok özledim oğlumu...
taaa 28inde gitcesss
senin ölçümlerine göreeee; bizde 40 cmi geçmişizdir. boşuna tepik yemiyorum ben yani
yavaş yavaş yap... yorma kendini... ben makine dolusu yıkamadım hiç... azar azar yıkadım heppp...
örtmenim canım...bize tatilllll![]()
dün eşimin tlfonu elimde hastane ve doktorun numaralarını kaydediyorum.
eşim napıon dedi.
napim doktorun num ve hast num kaydediyorum dedim.
sancılandığımda o telaşla doktorun adı aklına gelirmi dedim.
yok dedi
bende kojama özel kısaltma ile kaydettim ikisinide...
Günaydın Nevincimmm
ohh ne guzel sen de yıkadın ben mı kaldım bı yaww daha deterjanını bıle almadım.. ben işten cıkınca yıkarım dıyorum cok mu gec olur yosa ufaktan bslasam mı kı _?
Kızlar mesela doğum zamanı bizim sancımız tuttur gecenin bi yarısı. e o saatte doktorumuz hastanede olmaz. nasıl olcak baska bı doktor mu gırcek dogumumuza yada kendı dokorumuzumu cagırıcaklar
Kızlar mesela doğum zamanı bizim sancımız tuttur gecenin bi yarısı. e o saatte doktorumuz hastanede olmaz. nasıl olcak baska bı doktor mu gırcek dogumumuza yada kendı dokorumuzumu cagırıcaklar