heee iyi madem... ağda olayı geriyor gerçi beni ama
sezeryan olcagım kesınlesmıs olsa yaptırmam agda
alt taraflar gerıo benı :111:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee iyi madem... ağda olayı geriyor gerçi beni ama
tam sopalıksın ama hamılesın dıye bısı yapmıyorum senın tullerın yuzunden bende doguruyordum burda :88:
yok canımmmmm kaymak gıbın olur
benım kalca garım dısında sankı bırı seyımden bıcaklıo bu sıralar daha fasla oluyo sancı denen sey bumu acaba :26:
hergun degısıyordur sıması ye ye doymaz ınsan
olsun tabı korktugumdan ole dıorum bakma bana :86:Yaaa olsun temiz pak olsun... :86:
Benim oğlanın fotosunu doktor verirken "al kendi vesikalık resmin gibi evine as dedi"
Cidden çok benziyor bana, annem gördü şoka girdi kadın, bu nasıl net böyle diye, aynı sen dedi
Koce yok yine
Bursa'da
Haftaya hiçbi yere gitmemek için, bu hafta her işi halledeyim dedi
olsun tabı korktugumdan ole dıorum bakma bana :86:
benımkıde aynı babası..bıde fotolar sarı ya benı kocede sarı
ee sende gelseydın ya otururduk beraber benımkıde 3 te yola cıkıcak uyuyor sımdı :86::86:
babasına benzesın ıstıyorum ben zatenbenim koce dedi ki, doktor usg'yi açtı, senin yüzün gözümün önüne geldi, işine gelmediği zaman diyor ki oğlum tipin benzedi, huyların benzemesin
yeğenimi kucağımda gören ayyyy sana ne kadar çok benziyor diyor, lakin ablamla ben zaten kopyayız
benimki de diyor ki çocuk şaşırıyordur, bu modeller hep aynı, acaba hangisi annem diye diyor
hepimis babaya benziyoruz, torunlar bile
benim çucukumunda saçları gözüküyor usg'de
ayyyyy ne güsel olurdu, koce birlikte gidelim dedi de, ben göze alamadım çucukum Bursa'ya kayıtlı olucekti belki de
babasına benzesın ıstıyorum ben zaten
ahahaha gelseydın bak ne gusel olurdu sana baka baka bende dogururdum :86::86:
ay o bıçaklama gibi şey bana da oluyo aradatam sopalıksın ama hamılesın dıye bısı yapmıyorum senın tullerın yuzunden bende doguruyordum burda :88:
yok canımmmmm kaymak gıbın olur
benım kalca garım dısında sankı bırı seyımden bıcaklıo bu sıralar daha fasla oluyo sancı denen sey bumu acaba :26:
bı serum alsaydın keske ...bak turkuazM arkadasımızda dun gıttı nst ye gırıyım dıye ole 1cm acılmıs onunda hemen serum taktılar ılac fılan verdıler sancıları gectı ama bugunde hastanede ..gercı sen ondan ılerıdesın..bence gecmezse sancıların gıt ..1 gun 1 gundur
yaw bu sancı nası bişi yaaa!!!
bende oluyor da benmi fark etmiyorum yoksa oğlum yerinde rahatta gelesimi yok:26:
normal düşünüyorsan doğurcan.
sezeryan olacaksan bence serum al, bekleyebildiğin kadar bekle.
içinde büyüsün bebeğin azcık daha
Anamm sende mi :18::
Açılıp saçılmayın durun durduğunuz yerde yauu
Maşallah bebişine kocaman olmuş, gelse de sorun olmaz bu saattten sonra
canım bende gittim çapaya ama hizmetten çok memnun kalmıştım perinatoloji uzmanına sevketmişti doktorum prof dr. lemi ibrahimoğlu baktı çokta iyi bir doktordu asistanları öğrenciler oğlumu görmeyen kalmamıştı memnun kalmıştım ama ben.vee çapa ya geldik o meşhur çapa hastanesine hay gelmez oladım adım atmaz olaydım hayatımda öyle sorumsuz öyle baştan savma bi hizmet görmedim ne bebeğe bakıldı ne başka bişey 10 gün sonraya randevu verildi bu nasıl işya benim haftda bikez pediatri kardioloğun bakması lazım ama nerde doktor dedi niye gönderdiler bende durumu anlattım tetkikleri gösterdim ne dese beklersiniz bu okadar önemli bişey değil başka bi problemi varmı? şaşırdım kaldım neyse tahliller için kan verdik ayrı ayrı dört tane yere bugün almaya gittik süpriiz tahliller geçmi kalmış bilmem ne yeniden kan ver ya arkadaşlar akıl verin napim başka bi hastaneyemi gideyim randevu günümü bekleryin bu çapa da sistem nasıl işliyo bilen varmı daha önce giden varsa akıl versin lüften bu arada kızımız 2.700 gr olmuş özel hastaneye mi gitsek diyoruz sizce gidelimmi lütfen yardımcı olurmusunuz
ağda niye yasak ya ben yaptırıyorum her ay bana kimse bişi demedi bende sezeryan günüm belli olsun 2 gün kala yaptırcam 40 ımı temiz geçireyim çok acil bişi olursada vurarım jilete napayım sende aynısını yaparsın bir çatı için temizlenmeye gerek yok onlar neler görüyorlar.anaaa bana catı kontrolu yapılcak yarın ..agda yasak ama yapsam nolur kııııı
maşallah kızına koca kız olmuş bu arada 1 haftada 600 grammı alacak kızın niye illa bu hafta demişki doktorun 3500 daha varDoktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışım boyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın
afferim sana tülmü taktın ben evde kimse yokken tabureye çıkıp bişey bile almıyorum son aylar biraz daha dikkatSlm kizlar
benim sancilanmamda ki asil neden pazartesi taktigim tuller ve yaptigim temizlikti kendimi cok iyi goruyordum cunku
ama suan iyiyim cok sukur sancim kasilmam yok ama yinede ikinci ciger gelistirici igneyi yemem lazim oldugu icin bu gecede hastanedeyim yarina cikicam ins bir aksilik olmazsa
siz siz olun ben gibi aptAllik etmeyin :))))) bundan sonra elimi ne sicak nede soguk suya sokcam :)))))
ben 2 gün kala yapcamAğda yapanlara hitafen
5 gün önceden yapılsa çıkmaz tekrar değil mi????
maşallah kızına koca kız olmuş bu arada 1 haftada 600 grammı alacak kızın niye illa bu hafta demişki doktorun 3500 daha var
doğumun başlaması, dakik bel ağrısı ve şiddetli adet sancısına benzeyen ağrı şeklindeymiş annecikler
Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışım boyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın
Slm kizlar
benim sancilanmamda ki asil neden pazartesi taktigim tuller ve yaptigim temizlikti kendimi cok iyi goruyordum cunku
ama suan iyiyim cok sukur sancim kasilmam yok ama yinede ikinci ciger gelistirici igneyi yemem lazim oldugu icin bu gecede hastanedeyim yarina cikicam ins bir aksilik olmazsa
siz siz olun ben gibi aptAllik etmeyin :))))) bundan sonra elimi ne sicak nede soguk suya sokcam :)))))
Benim regl ağrımın şiddetlisini düşünemiyorum
Hele bekarken her ay acillik oluyordum, ilaçsız geçmez benim adet dönemi..
Yandım ki ne yandım o zaman :18::18: