• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda

geliyoooo geliyoooo
ama sadece sabah yataktan ilk kalkısımda...

çatımız mı genişliyor bebemiz mi yerleşiyor
ne oluyor yawww aşağılarda!!!!:53:

kıslarrrr,,,
facedeki grupta sayı yazmışız kalan gün sayımız mı???
yoksa benim bilmediğim başka bi durum mu var???

gruptan olmayan başka arkadaslarda profiline sayı eklemiş
ne oluyoooo!!!!:27:

Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışım :35: boyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın :59:

yaw bu sancı nası bişi yaaa!!!

bende oluyor da benmi fark etmiyorum yoksa oğlum yerinde rahatta gelesimi yok:26:

normal düşünüyorsan doğurcan.
sezeryan olacaksan bence serum al, bekleyebildiğin kadar bekle.
içinde büyüsün bebeğin azcık daha:49:

kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda

Yok bende ağrı mağrı 40 haftayı görecem mi ne :52::52:

Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışım :35: boyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın :59:

Anamm sende mi :18::18:
Açılıp saçılmayın durun durduğunuz yerde yauu :8::8:

Maşallah bebişine kocaman olmuş, gelse de sorun olmaz bu saattten sonra:69::nazar:

Kalça kemiğim de ağrıyor, belimde ağrıyor, karnım ağrıyor ara sıra sert hareketlerinde.... asıl hamileliği şimdi yaşıyoruz işte :65::65::65:

ayyyyy diye bi bağırıyorum gece, kocenin gözleri de böyle oluyor :53:

hele wc ihtiyacı olduğunda, oğlum geliyor sanıyorum :52::52::52:

Benim de ağrıyor yatarken de sızım sızım sızlıyor. Cuma randevum var doktorumla ona sorucam ama sanırım normaldir bu ağrılar doğumlarımız yaklaştı bebekler leğen kemiklerine inmeye başlamışlardır (:

geliyoooo geliyoooo
ama sadece sabah yataktan ilk kalkısımda...

çatımız mı genişliyor bebemiz mi yerleşiyor
ne oluyor yawww aşağılarda!!!!:53:
o genısleyen catılar daralcak sora dımııııııı :37::37:

ay ne agrıyo benıımm aah uhhla gecıo gunum :50:
kıslarrrr,,,
facedeki grupta sayı yazmışız kalan gün sayımız mı???
yoksa benim bilmediğim başka bi durum mu var???

gruptan olmayan başka arkadaslarda profiline sayı eklemiş
ne oluyoooo!!!!:27:
grupta şafak yazıyoruz face de yazanlar ayakkabı numaralarını yazıo yenı bı oyun bıseeye destek ıcın dı ama unuttum :111:

Yok bende ağrı mağrı 40 haftayı görecem mi ne :52::52:

Anamm sende mi :18::18:
Açılıp saçılmayın durun durduğunuz yerde yauu :8::8:

Maşallah bebişine kocaman olmuş, gelse de sorun olmaz bu saattten sonra:69::nazar:
olurmu olur benden sonra dogurusun sen kesın :86:

Slm kizlar
benim sancilanmamda ki asil neden pazartesi taktigim tuller ve yaptigim temizlikti kendimi cok iyi goruyordum cunku
ama suan iyiyim cok sukur sancim kasilmam yok ama yinede ikinci ciger gelistirici igneyi yemem lazim oldugu icin bu gecede hastanedeyim yarina cikicam ins bir aksilik olmazsa
siz siz olun ben gibi aptAllik etmeyin :))))) bundan sonra elimi ne sicak nede soguk suya sokcam :)))))

Slm kizlar
benim sancilanmamda ki asil neden pazartesi taktigim tuller ve yaptigim temizlikti kendimi cok iyi goruyordum cunku
ama suan iyiyim cok sukur sancim kasilmam yok ama yinede ikinci ciger gelistirici igneyi yemem lazim oldugu icin bu gecede hastanedeyim yarina cikicam ins bir aksilik olmazsa
siz siz olun ben gibi aptAllik etmeyin :))))) bundan sonra elimi ne sicak nede soguk suya sokcam :)))))

Taktığın tüller mi :53:

Kızım o işleri kocana yaptır yaniiii ilahi Turkuaz.... dikkatttt et son aydayızzzz:36::36::36:

Ağda yapanlara hitafen:52::52::52::52::52:

5 gün önceden yapılsa çıkmaz tekrar değil mi????

Son düzenleme:
olurmu olur benden sonra dogurusun sen kesın :86:

Sanki hep hamile kalacakmışım gibi abuk bir his var :37:

Çıkmaz çıkmaz, kızarıklık da geçer pamık gibin olur :27::27:

Slm kizlar

Ehh yani Nevin :57:
Şu aralar yapılacak iş mi onlar :57:

mrb arkadaşlar....

bugün hastaneye gittik, haftalık kontrol için. kan değerlerim çok daha düşmüş. reçeteme anemi yazdı doktor. bir sürü talimat verdim. suyumuz azalmış. cuma günü gene bekliyorum dedi. o kadar da su içiyorum ama benim oğluş da ben gibi suyu seviyor sanırım yetişmiyor. haricinde kendimi ii hissediyorum aslında. geceleri zor oluyor artık uyku konusunda o kadar da olacak değil mi, hepimiz yaşıyoruz? çok az kaldı çok! Allah kolaylık versin hepimize, yardımcımız olsun inş.

Slm kizlar

canım benim çok geçmiş olsun!!!
bir müsibet bin nasihattan iyidir derler-böyle bi şey olsa gerek!!!

bana bişi olmaz dememek lazım!!!

benim kalçamda ağrıma yok ta
bugün akşamüstü işten gelince uyumuştum
2 saat sonra kasıklarıımda adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım,
geçenlerde de olmuştu
dr normal demişti
doğum başlarsa da durdurmam demişti geçen hafta
ama geçti :))

Slm kizlar
geçmiş olsun canım
dikkat et bundan sonra
bende izne çıkınca kendim işimi yaparım diyodum
her gün bi odayı temizlerim diyodum ama ellememek lazım demekki(büyük temzilik harici yani)

mrb arkadaşlar....

bugün hastaneye gittik, haftalık kontrol için. kan değerlerim çok daha düşmüş. reçeteme anemi yazdı doktor. bir sürü talimat verdim. suyumuz azalmış. cuma günü gene bekliyorum dedi. o kadar da su içiyorum ama benim oğluş da ben gibi suyu seviyor sanırım yetişmiyor. haricinde kendimi ii hissediyorum aslında. geceleri zor oluyor artık uyku konusunda o kadar da olacak değil mi, hepimiz yaşıyoruz? çok az kaldı çok! Allah kolaylık versin hepimize, yardımcımız olsun inş.

sana da geçmiş olsum mehtap
sabahları aç karnına pekmez iç
anemi için baya ii geiyo

Slm kizlar
tam sopalıksın ama hamılesın dıye bısı yapmıyorum senın tullerın yuzunden bende doguruyordum burda :88:

yok canımmmmm kaymak gıbın olur :23:
benim kalçamda ağrıma yok ta
bugün akşamüstü işten gelince uyumuştum
2 saat sonra kasıklarıımda adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım,
geçenlerde de olmuştu
dr normal demişti
doğum başlarsa da durdurmam demişti geçen hafta
ama geçti :))

benım kalca garım dısında sankı bırı seyımden bıcaklıo bu sıralar daha fasla oluyo sancı denen sey bumu acaba :26:

Back