• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Gunaydin kizlar bu sabah topigi ben aciom
ne kadar azarlasaniz haklisiniz iste olcagi varmis
bu sanci olayi soyle oldu bende karin kasiliyor sertlesiyor assgiya dogru sanci baski yapiyor bu kasilma duzenli geliyorsa dakika tutcaksiniz dogru doktoru arayin ben duzenli kasildigini farkettigim icin ucuz kurtardik :)))))
ayrica adet sancisi olayida hikaye...:))))))))

eybu aksatma ara doktorunu yada git nolcagi belli olmaz
mavibahar bosver temizligi yapma hicbisi ornek al benden baskasina yaptir
bugun ins cikicam dua edin kizlar sabah gelip nstye baglicaklar bakalim ne cikacak dunden beri sancim yok olmazda ins hastanede kalmak cok igrenc

Nevincim geçmiş olsunnnnn.. Anam sen doğuma yaklaşınca benı heycan basıo sat larımız aynıydı cunkuuuuu :1:

Bu arada herkeste sancılar baslamıs bende hiç öle bişi yok benim oğlanın çıkmaya niyeti yokmu ne memnun gibi yerinden:9: bende sadece kasıklarda ağrı oluyor.
ama karın ağrısı yok hiçççççççç normalmıkı bu durum _?:44:

aminnnn canımmm....

yanlız gün belli olduktan sonra, daha erken gelir mi gibi korkular başladı bende :26:

yalnız değilmişim,o korku bende de oluyor ara ara :18::26:

kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda

benim ağrıyor canım ah uh diye diye oturup kalkıyorum :5:

Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışım :35: boyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın :59:

geçmiş olsun canım. sağlıkla sıhhatle gelsin kızın.

Slm kizlar
benim sancilanmamda ki asil neden pazartesi taktigim tuller ve yaptigim temizlikti kendimi cok iyi goruyordum cunku
ama suan iyiyim cok sukur sancim kasilmam yok ama yinede ikinci ciger gelistirici igneyi yemem lazim oldugu icin bu gecede hastanedeyim yarina cikicam ins bir aksilik olmazsa
siz siz olun ben gibi aptAllik etmeyin :))))) bundan sonra elimi ne sicak nede soguk suya sokcam :)))))

canım çok geçmiş olsun. aklımız sende kaldı. daha iyi olmanıza sevindim. dikkat et cnm

Ağda yapanlara hitafen:52::52::52::52::52:

5 gün önceden yapılsa çıkmaz tekrar değil mi????

çıkmaz canım. bende 4-5 gün kala yapıcam nasipse :34:

Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim

Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim

Allah yardımcın olsun inşallah. Doktor mu doğumun başlamasına izin vermiyor sen mi şuan olsun istemiyorsun? Kaç gündür serum yemekten bir hal oldun. Allah hakkına hayırlısını nasip etsin canım içini ferah tut...

benim dr bana geçen hafta demiştiki sancı olursa doğum başlarsa durdurmam
bu saatten sonra önemli değil dedi
başlasa da sorun yok dedi
siz niye durduruyosunuz turkuaz

Allah yardımcın olsun cnm,inşallah bir an önce sancıların geçer eve geçersin. ve berkay sağlıkla zamanında gelir.

Gunaydin kizlar bu sabah topigi ben aciom
ne kadar azarlasaniz haklisiniz iste olcagi varmis
bu sanci olayi soyle oldu bende karin kasiliyor sertlesiyor assgiya dogru sanci baski yapiyor bu kasilma duzenli geliyorsa dakika tutcaksiniz dogru doktoru arayin ben duzenli kasildigini farkettigim icin ucuz kurtardik :)))))
ayrica adet sancisi olayida hikaye...:))))))))

mavibahar bosver temizligi yapma hicbisi ornek al benden baskasina yaptir
bugun ins cikicam dua edin kizlar sabah gelip nstye baglicaklar bakalim ne cikacak dunden beri sancim yok olmazda ins hastanede kalmak cok igrenc

canım çok geçmiş olsun... Allah bu uğraşını görsün de bi ahhhh!!!la kurtarsın seni ve bebeğini!!!

Bu arada herkeste sancılar baslamıs bende hiç öle bişi yok benim oğlanın çıkmaya niyeti yokmu ne memnun gibi yerinden:9: bende sadece kasıklarda ağrı oluyor.
ama karın ağrısı yok hiçççççççç normalmıkı bu durum _?:44:

yawww bi durun sıramızı kapmayın.
bu ne aceleee!!!
tutun bebeklerinizi içerde :)

ayyy işteki son 5 günüm
haftaya cuma dr a gitcem sonra özgürümmmmmm
bi de 23 gün kaldı oğlumla kavuşmamıza

bende çarşamba günü gidiyorum dr.a
ondan sonra bende özgürüm
off yaa
ama son anlar iyce çekilmez oldu uyku gözümden akıyo

Doktoru aradım canım, az az su gibi bir akıntı geliyor dedim. Su gelmesi öyle bianda ve çok fazla olur, gelmene gerek yok dedi. Telaş yapma haftaya zaten kontrolün var o zaman bakarız dedi. Korkuyorum ama bekliycez napalım:25:

1cm acilmami:52: allah bir sesle kurtansin zamninda gelsin ben kizimi 38 haftada aldim kucagima normal dogum
4kg,di evet cok zor 1 dogumdu ama sonunda kucagimda 1 melek harika bir duygu guclu ol canim..:54:

Bir yerde okudum canım, çatı muayenesinde açılma olduktan sonra 2 hafta sonra bile doğum yapanlar varmış. Telaş etmek istemiyorum ama bekliyorum artık..Hayırlısıyla gelsin kızım başka bişey istemiyorum :26:

slm emir feyyazın teyzeleri ve kayın valide adayları :1:

biz bugün doktordan geldik biliyorsunuz kendi doktorumuz yoktu başka doktora göründük ve güzel haberler getirdik nts miz iyi sancı felanda yok oğluşumda 3 kg olmuş dedi doktor çok sevindirik olduk yaşasın bu arada kendi doktoruma çarşamba gidicem dedim hayır p.tesi gelir gelmez git çarşambaya sezeryan için gün bile verebilir dedi en geç cuma dedi benim gözler aynen böyle oldu :53: sezeryan diyoruz çünkü oğlum hala yan duruyor artık dönmez dedi bu doktorda inanın sevindim
hey emir geliyo haftaya bakalım p.tesi hangi günü vercek bize

slm emir feyyazın teyzeleri ve kayın valide adayları :1:

biz bugün doktordan geldik biliyorsunuz kendi doktorumuz yoktu başka doktora göründük ve güzel haberler getirdik nts miz iyi sancı felanda yok oğluşumda 3 kg olmuş dedi doktor çok sevindirik olduk yaşasın bu arada kendi doktoruma çarşamba gidicem dedim hayır p.tesi gelir gelmez git çarşambaya sezeryan için gün bile verebilir dedi en geç cuma dedi benim gözler aynen böyle oldu :53: sezeryan diyoruz çünkü oğlum hala yan duruyor artık dönmez dedi bu doktorda inanın sevindim
hey emir geliyo haftaya bakalım p.tesi hangi günü vercek bize

Hayırlısı olsun canım, benim kızımda ters duruyordu ama çok şükür dönmüş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bizi haberdar et emi...:16:

Hayırlısı olsun canım, benim kızımda ters duruyordu ama çok şükür dönmüş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bizi haberdar et emi...:16:

sağol canım teşekkürler bizimki dönmez daha yan dururken dönme ihtimali tam ters duruştan daha zor oluyormuş olsun dediğin gibi sağlıkla gelsinde dünyaya haberdar etmez olurmuyum annemi aramayı unutup direk burayı açtığım bile oluyo :1:

Back