• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

sağol canım teşekkürler bizimki dönmez daha yan dururken dönme ihtimali tam ters duruştan daha zor oluyormuş olsun dediğin gibi sağlıkla gelsinde dünyaya haberdar etmez olurmuyum annemi aramayı unutup direk burayı açtığım bile oluyo :1:

:1::1::1: benimde aklım burda kalıyo valla..napıyo kızlar diye düşünüp duruyorum hep..eşimde, ooo ortamı kurmuşsunuz siz iyice yaa diyo :66::66: e kurduk napalım :34::34:

tatlim bende aynen oyleydim dr gider ilac verir geri goderirlerdi ama ne fayda en son drum bana
cocuk yaptikdan sonra bunu atlata bilirsin demisti ve aynen oyle oldu cok sukur
bu durumu kizimin sayesinde atlattim:69:darisi sana..
yanliz sunu eklemek isterim korkutmak gibi bir amacim yok elbette ama tecrubemden biliyorum,ki
regl,le dogum sancisi ayni degil :24:allah hepimize saglikli ve rahat dogumlar nasip etsin:54:

Canım banada dr evlendikten sonra azalır, doğumdan sonra daha da azalır dediydi :97::97:
Ben acıya dayanıklıyım diye düşünüyorum, böbrek ağrısı, diş ağrısı, regl ağrısı hep aşırı dozdu bende, bakalım görcez doğumu da :52::52:

Bu arada herkeste sancılar baslamıs bende hiç öle bişi yok benim oğlanın çıkmaya niyeti yokmu ne memnun gibi yerinden:9: bende sadece kasıklarda ağrı oluyor.
ama karın ağrısı yok hiçççççççç normalmıkı bu durum _?:44:

Bende de yok..

Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim

Berkay aceleci çıktı :1::1:

slm emir feyyazın teyzeleri ve kayın valide adayları :1:

biz bugün doktordan geldik biliyorsunuz kendi doktorumuz yoktu başka doktora göründük ve güzel haberler getirdik nts miz iyi sancı felanda yok oğluşumda 3 kg olmuş dedi doktor çok sevindirik olduk yaşasın bu arada kendi doktoruma çarşamba gidicem dedim hayır p.tesi gelir gelmez git çarşambaya sezeryan için gün bile verebilir dedi en geç cuma dedi benim gözler aynen böyle oldu :53: sezeryan diyoruz çünkü oğlum hala yan duruyor artık dönmez dedi bu doktorda inanın sevindim
hey emir geliyo haftaya bakalım p.tesi hangi günü vercek bize

Ayy çok az kaldııı :52::52::52:

biz bugün doktordan geldik biliyorsunuz kendi doktorumuz yoktu başka doktora göründük ve güzel haberler getirdik nts miz iyi sancı felanda yok oğluşumda 3 kg olmuş dedi doktor çok sevindirik olduk yaşasın bu arada kendi doktoruma çarşamba gidicem dedim hayır p.tesi gelir gelmez git çarşambaya sezeryan için gün bile verebilir dedi en geç cuma dedi benim gözler aynen böyle oldu :53: sezeryan diyoruz çünkü oğlum hala yan duruyor artık dönmez dedi bu doktorda inanın sevindim

maşallah canım emir feyyaz'a :nazar:

seninde çok az kalmış,sağlıkla sıhhatle inşallah

ay o bıçaklama gibi şey bana da oluyo arada
hoplatıyo yerimden
sancı adet sancısının şiddetlisi diyolar
ama benim adet sancım çok fazla olmazdı zaten regl dönemimde ince bi sızı olurdu
şimdi de öle oluyo
kanımca dğum sıraında bunun çok daha fazlasını hissedicez
tabi norml gelirse bebikler
boşver sancıyı sen sımdı :111:
doguuummmmmmmmm gununnnnnnnnn kutlu olsun arkadasımmmmmmm seneye oğlusunla kutlarsın ınsallaahhhhhhhhh hersey gonlunce olsunnnnnnn:119::119:
Hala ara ara kasılmalarım var. Eğer yarın da devam ederse doktoru arayıp geleyim serum taksınlar diycem artık yapcak başka bişiyim yok..
Canım sancılar geldiğinde zaten farketmemek mümkün değil. Karnın geriliyo iyice, Benimki sancı sırasında çok hareketli, o hareket ettikçe sanki daha çok sancı geliyor. Ama şimdilik hissettiklerim öyle çok feci çekilmeyecek türden sancı değildi.Hafifti..Tabii doğum sırasında nasıl olur orası Allah kerim.:26:.Bakalım yarında devam ederse doktora giderim serum versin..
Valla bende:18:
İnşallah canım hayırlısıyla gelsinlerde başka bişey istemiyoruz..:87:
Gemm, bendede oluyor öyle işte..Sanırım bebişlerimiz aşağıya baskı yapıyor iyice..Aman dikkatli ol. Birde benden çok az su gibi bişey geldi. Hem 3 gün önce hem bugün..Bazı kişilerde oluyormuş böyle az az suyun gelmesi. Ama doktor özellikle sordu bir bakdak kadar su geldi mi diye? Bende yok dedim..Ama bu az az gelmesi de doğuma işaretmiş..Ayrıca çatı muayenesinde açılma tespit edildikten sonra 2 hafta sonra bile doğuranlar varmış..Yani bu açılma oldu diye hemen doğum olucak diye birşey yok..Paniklememek gerekiyor..:21:

Bu arada benide ekleyin face grubuna yaw..Yada ben sizi ekleyim..Nasıl ulaşıcam sizlere bakimm??:97::97:
buaksam 9 da dra gıdıcem bakalım ne alemdeyız merak edıyorum
canım bende gittim çapaya ama hizmetten çok memnun kalmıştım perinatoloji uzmanına sevketmişti doktorum prof dr. lemi ibrahimoğlu baktı çokta iyi bir doktordu asistanları öğrenciler oğlumu görmeyen kalmamıştı memnun kalmıştım ama ben.

ağda niye yasak ya ben yaptırıyorum her ay bana kimse bişi demedi bende sezeryan günüm belli olsun 2 gün kala yaptırcam 40 ımı temiz geçireyim çok acil bişi olursada vurarım jilete napayım sende aynısını yaparsın bir çatı için temizlenmeye gerek yok onlar neler görüyorlar.

maşallah kızına koca kız olmuş bu arada 1 haftada 600 grammı alacak kızın niye illa bu hafta demişki doktorun 3500 daha var

ben 2 gün kala yapcam
erken dogumu tetıklıomus ama ben yaptırdım bugun agdamı aksamda dr var dogurmam heralde :111:
Offff sabah ki nstde sancim cikti yine alttan baktilar aciklik ayni azmis parmak ucu kadar ama doktor cikarmadi 5.serumu yemeye basladim aksama belli olcak durumum dua edin kizlar sancilarim gitsinde cikim
dualarımız duyulmus bak sımdı evındesın yaat sureklı hıcbısı yapma lutfeen

anaaammm 4. bebemıs gelıo demeeek cok helecanlıııııııııı

merhabalar herkese,
uzun zamandır birşeyler yazmasam da mutlaka herkesin yazdıklarını takip ediyorum ve çok yararlı deneyimler paylaştığınız için de herkese teşekkür ediyorum..ben de 37 haftalık hamileyim..bebeğimi ayın sonunda bekliyorduk ama doktorumuz erkenci olacağını söyledi..sezeryan olacağım..haftaya oğluşum aramıza katılıyor..ben de doğumdan sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim..ama sizlerde var mı bilmiyorum ama ben biraz korkuyorum galiba..inşallah herşey yolunda gider..buarada ben de face grubunuza dahil olmak istiyorum..
allah herkesin bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin..
:61:

buarada face grubuna dahil olmak için pur yada geme özel mesaj yazın demişsiniz ama fazla iletim olmadığı için özel mesaj göndermeme izin verilmiyor..eğer beni dahil ederseniz çok sevinirim..

herkese selam:)
biz de bugün doktora gittik bebişimiz 2300 gr olmuş boyuda 48 cm.10 günde yaklaşık 400 gr almış boyuda baya fark etmiş ama bende 10 gündür deli gibi zorla yiyorum büyüsün minnoşum die.herşeyimiz normal sadece kilo olarak gerideyiz onuda bi sonraki 10 güne kapatır dedi doktor.artık 10 günde bir gidiyoruz kontrole.bu sefer alttan elle muayene de olduk biraz canım acıdı:26: her seferinde normal doguma kendini şartlandırma diyip duruyo kesip biçecek heralde beni bu doktor:52: riske girmem dio sürekli sizin doktorlarda da böle bi yaklaşım var mı mertak ettim?

biz de bugün doktora gittik bebişimiz 2300 gr olmuş boyuda 48 cm.10 günde yaklaşık 400 gr almış boyuda baya fark etmiş ama bende 10 gündür deli gibi zorla yiyorum büyüsün minnoşum die.herşeyimiz normal sadece kilo olarak gerideyiz onuda bi sonraki 10 güne kapatır dedi doktor.artık 10 günde bir gidiyoruz kontrole.bu sefer alttan elle muayene de olduk biraz canım acıdı:26: her seferinde normal doguma kendini şartlandırma diyip duruyo kesip biçecek heralde beni bu doktor:52: riske girmem dio sürekli sizin doktorlarda da böle bi yaklaşım var mı mertak ettim?

benim doktorum ısrarla normal doğum diyor ama benim eşim doktor olduğu için o nöbette iken sancım falan gelebilir diye biz ısrarla sezeryan istiyoruz...ama çoğu doktorun işine geliyor açıkçası sezeryan..kim ister gece yarısı çağırılmak...

Son düzenleme:

İNşallah kiloyu da kapatırsınız yeter ki sağlıklı olsun da. Allah allah genelde doktorlar normali tavsiye eder bayanlar kaçınır sizde tam tersiymiş. Benim doktorum zaten normal doğumu destekleyen biri benim de normali çok istediğimi bildiği için her gidişimizde beni ve eşimi rahatlatıp herşeyin çok iyi olacağını söylüyor. Ki şartlar da el veriyorsa normal en sağlıklısı bunu hep anlatıyor. Kendine güvenmeyen bir doktor böyle bir yaklaşımda bulunur bence...

merhabalar herkese,
uzun zamandır birşeyler yazmasam da mutlaka herkesin yazdıklarını takip ediyorum ve çok yararlı deneyimler paylaştığınız için de herkese teşekkür ediyorum..ben de 37 haftalık hamileyim..bebeğimi ayın sonunda bekliyorduk ama doktorumuz erkenci olacağını söyledi..sezeryan olacağım..haftaya oğluşum aramıza katılıyor..ben de doğumdan sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim..ama sizlerde var mı bilmiyorum ama ben biraz korkuyorum galiba..inşallah herşey yolunda gider..buarada ben de face grubunuza dahil olmak istiyorum..

SELAM :3:

bende biraz korku,biraz heyecan,panik vs. hepsinden var. aklıma geldikçe o an ağlamaya başlıyorum,duygu karmaşası yaşıyorum.sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ve bence çok normal.
doğumuna az kalmış canım Allah sağlıkla kurtarsın.

canım maşallah oğluşuna :nazar:
benim doktorum 5.aydan beri sezeryan diyor çünkü benim daha önce geçirdiğim laporoskopi ameliyatı ve tüp bebek tedavim var. ve senelerdir özlemini çektiğimiz için kıymetli bebek gurubuna dahil ediyor. bu yüzden normal doğumu bekleyerek riske girmeye gerek yok diyor.ben ne kadar normal doğum istesemde sezeryan olacak mecburen. yeterki sağlıkla gelsinler . ama bazı doktorlarda paragöz olduğu için direk sezeryan diyor ayırt iyisini insaflısını ayırt etmek zor.Allah iyilerle karşılaştırsın,sağlıkla kurtarsın

merhabalar herkese,
hosgeldınız oğlusunla beraber daha once katılsaydınız keske :49:
korku çoğuuumuzda var sanırım 2. bebeklkerını bekleyenlerde bıle var ..hele bırımızın sancısı tutsun gorme ozaman korkuyu hepımız dogurcaz sanıyoruz :52::52:
..saglıcakla alalım bebıslerımızı hepımız
buarada sana msj attım :40:
aldıgı gr gayet ıyı benımkı 15 gunde 400 gr almıstı dert etme gayet guzel...benıde alttan mıncıklıcak bugun :23:
ıkınızde saglıkla atlatında sezeryan normal dusunme artık onu ben dusunmuyorum artık hayırlısı olsun hepımız ıcın
SELAM :3:

bende biraz korku,biraz heyecan,panik vs. hepsinden var. aklıma geldikçe o an ağlamaya başlıyorum,duygu karmaşası yaşıyorum.sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ve bence çok normal.
doğumuna az kalmış canım Allah sağlıkla kurtarsın.

benim doktorum 5.aydan beri sezeryan diyor çünkü benim daha önce geçirdiğim laporoskopi ameliyatı ve tüp bebek tedavim var. ve senelerdir özlemini çektiğimiz için kıymetli bebek gurubuna dahil ediyor. bu yüzden normal doğumu bekleyerek riske girmeye gerek yok diyor.ben ne kadar normal doğum istesemde sezeryan olacak mecburen. yeterki sağlıkla gelsinler . ama bazı doktorlarda paragöz olduğu için direk sezeryan diyor ayırt iyisini insaflısını ayırt etmek zor.Allah iyilerle karşılaştırsın,sağlıkla kurtarsın

kıymetlı bebıkımız olcak Gülin :69: saglıkla gelsın ınsallaahhhh

korku çoğuuumuzda var sanırım 2. bebeklkerını bekleyenlerde bıle var ..hele bırımızın sancısı tutsun gorme ozaman korkuyu hepımız dogurcaz sanıyoruz :52::52:

gem çok teşekkür ederim, mesajını aldım ama sanırım seni eklemeyi beceremedim..verdiğin adrese tıklayınca face hesabım açılıyor, sonra ne yapmam gerekiyor....kusura bakma acemiyim de biraz...

gem çok teşekkür ederim, mesajını aldım ama sanırım seni eklemeyi beceremedim..verdiğin adrese tıklayınca face hesabım açılıyor, sonra ne yapmam gerekiyor....kusura bakma acemiyim de biraz...

estafurullah olurmu benım sayfamın acılması lasım alla allaa neden ole olmuskı yenıden msj attım

doguuummmmmmmmm gununnnnnnnnn kutlu olsun arkadasımmmmmmm seneye oğlusunla kutlarsın ınsallaahhhhhhhhh hersey gonlunce olsunnnnnnn:119::119:

buaksam 9 da dra gıdıcem bakalım ne alemdeyız merak edıyorum

erken dogumu tetıklıomus ama ben yaptırdım bugun agdamı aksamda dr var dogurmam heralde :111:

dualarımız duyulmus bak sımdı evındesın yaat sureklı hıcbısı yapma lutfeen

anaaammm 4. bebemıs gelıo demeeek cok helecanlıııııııııı

Senin aracılığınla Mavibaharın doğum günü kutlu olmuş olsun, nice mutlu huzurlu yıllara :16::16:

Ağdacı da sorsaydın açılma var mı diye :52::52::52:

Maşallah bebişine :nazar::46::46:

arasıra okuyabiliyorum ancak internet yok,bebişlerine kavuşanlara hem özeniyorum hem korkuyorum doğumdan...Gerçi bizimkinin çıkmaya niyeti yok sankim:19::19::19:...

Ağdacı da sorsaydın açılma var mı diye :52::52::52:
hıc bukadar nazık davranmamıstı bana cok korktu o da :9::9:
arasıra okuyabiliyorum ancak internet yok,bebişlerine kavuşanlara hem özeniyorum hem korkuyorum doğumdan...Gerçi bizimkinin çıkmaya niyeti yok sankim:19::19::19:...

sen nerelerdesın yahu ?? yolundamı hersey

benim doktorum ısrarla normal doğum diyor ama benim eşim doktor olduğu için o nöbette iken sancım falan gelebilir diye biz ısrarla sezeryan istiyoruz...ama çoğu doktorun işine geliyor açıkçası sezeryan..kim ister gece yarısı çağırılmak...

İNşallah kiloyu da kapatırsınız yeter ki sağlıklı olsun da. Allah allah genelde doktorlar normali tavsiye eder bayanlar kaçınır sizde tam tersiymiş. Benim doktorum zaten normal doğumu destekleyen biri benim de normali çok istediğimi bildiği için her gidişimizde beni ve eşimi rahatlatıp herşeyin çok iyi olacağını söylüyor. Ki şartlar da el veriyorsa normal en sağlıklısı bunu hep anlatıyor. Kendine güvenmeyen bir doktor böyle bir yaklaşımda bulunur bence...

SELAM

teşekkür ederiz teyseleri:16:benim doktorum aslında tüp bebek ve sorunlu dogumlarla ilgileniyo tüp bebek uzmanı o yüzden cok ince eleyip sık dokuyo acayip didkliyo.söle bi risk olursa böle bi durum olursa ben normal dogumu beklemem dedi.benm hamileliğim normal oldu tedavi deil ama ne bilim belkide ondandır belkide dediğiniz gibi gece falan gelmek işine gelmiyodur.valla annem sıkıştırdı normal dogum için zaten dr u baya bi:) adam da gülüyo yazık ne desin:)

PUR hanımcım benım face sorunlu yıneee gozdeeeeeeee ye senın lınkını attım eklersın :71:

teşekkür ederiz teyseleri:16:benim doktorum aslında tüp bebek ve sorunlu dogumlarla ilgileniyo tüp bebek uzmanı o yüzden cok ince eleyip sık dokuyo acayip didkliyo.söle bi risk olursa böle bi durum olursa ben normal dogumu beklemem dedi.benm hamileliğim normal oldu tedavi deil ama ne bilim belkide ondandır belkide dediğiniz gibi gece falan gelmek işine gelmiyodur.valla annem sıkıştırdı normal dogum için zaten dr u baya bi:) adam da gülüyo yazık ne desin:)

nasıl doğarsa doğsun, önemli olan allah sağlıklı bebekler nasip etsin..

Back