• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

haftaya kontrole gittikten sonra geri dönmeyi düşünüyorum zonguldağa muhtemelen bi dahaki randevuyuda doğuma yakın verirler o zamanada zonguldaktaki doktorumuz izninden dönmüş olur bende kendi memelektimte kendi gönül rahatlığı içinde doğum yapmış olurum bebeğe müdahele edilmesi gerekirsede çaresine bakarız nts de kalp atışları normal çıkıyo hep birazda ondan rahat davrandılar herhaldebi anormallik görmediler

Eğer ters gördükleri birşey olsaydı emin ol ki müdahale ederlerdi. Sen içini ferah tut inşallah miniğin doğduğunda sapasağlam olur da sen de bu günlere güler geçersin...

ya bu sıcaklardan dolayı kapı pencere açık yatıyoruz cereyan yaptı galiba ayıptır söylemesi gaz sancısı var akşamdan beri. Oğlumu da sıkıştırıyor galiba vuruyor sürekli. Oofff çok da sıcak sıcak su torbası falan koysam geçer mi ki? Süt bisküvi yedim lavaboya daha rahat çıkabileyim diye ama maalesef. Karnım çatlayacak yawwww:43:

anaaa bana catı kontrolu yapılcak yarın ..agda yasak ama yapsam nolur kııııı:50:

ben sözde geçen ağda yapmıycaktım jiletle halledecektim.ama kaşıntı olayı daha çok rahatsız ettiği için ağda yaptım.bir sorun olmadı çok şükür.doğuma bi kaç gün kala tekrar ağda düşünüyorum.

tıckerına bak gobus kızın nasıl duruyo oleeeeeeeee:52::52:

evet canım ya ters dönmüş yavrucak :52:
ama kızım öyle değil sanırım başı aşağıda ama tekmeleri sağ kaburgalarımı kırıcak,nasıl bi şekilde anlamadım :emir_bebek:

ya bu sıcaklardan dolayı kapı pencere açık yatıyoruz cereyan yaptı galiba ayıptır söylemesi gaz sancısı var akşamdan beri. Oğlumu da sıkıştırıyor galiba vuruyor sürekli. Oofff çok da sıcak sıcak su torbası falan koysam geçer mi ki? Süt bisküvi yedim lavaboya daha rahat çıkabileyim diye ama maalesef. Karnım çatlayacak yawwww:43:

geçmiş olsun cnm. kuru kayısı,kuru incir de iyi gelir.
sebze olarakta barbunya,bamya ve semiz otu tavsiye ederim.

Saf zeytinyağına biraz kekik koyup yersen oda lavaboya çıkmaya yardımcı olur. Eğer ağır gelirse biraz da beyaz peynir ye yanında. Karpuz da sulu olduğu için metabolizmanı hızlandırır.

Pamuklu uzun kollu bir badi ve altına pijama yada tulum tarzı giydiriyorum.Üstüne battaniye vs.örtmüyorum..Kısa kollu giydirmiyorum, daha çok küçük hassastır vücudu henüz..
ayyy ne dadludur o yaaa :69: kıme benzıyor sence
ben sözde geçen ağda yapmıycaktım jiletle halledecektim.ama kaşıntı olayı daha çok rahatsız ettiği için ağda yaptım.bir sorun olmadı çok şükür.doğuma bi kaç gün kala tekrar ağda düşünüyorum.

evet canım ya ters dönmüş yavrucak :52:
ama kızım öyle değil sanırım başı aşağıda ama tekmeleri sağ kaburgalarımı kırıcak,nasıl bi şekilde anlamadım :emir_bebek:

walla bende kararttım gozu yaptırcam agdayı yavas yavas ...

taam ıste aynı tıckerdakı gıbı durunca totoları ve sırtı kaburgamızı sıkıstırıo yanı bız baktıgımızda oleydı bızımkısı :26:

ayyy ne dadludur o yaaa :69: kıme benzıyor sence

walla bende kararttım gozu yaptırcam agdayı yavas yavas ...

taam ıste aynı tıckerdakı gıbı durunca totoları ve sırtı kaburgamızı sıkıstırıo yanı bız baktıgımızda oleydı bızımkısı :26:

ben forum ve gebe ile ilgili siteleri çok okudum herhangi bir zararını görene rastlamadım. doktora danışmakta fayda var tabi ama kişiden kişye değişir. benim acı eşiğim yüksek sayılır çokta kasmam kendimi bu yüzden rahatım bu konuda.

tek hanelere düşmüşsün heyecan dorukta. sağlıkla sıhhatle gelsin serkan bebek :emir_bebek::nazar:

ben forum ve gebe ile ilgili siteleri çok okudum herhangi bir zararını görene rastlamadım. doktora danışmakta fayda var tabi ama kişiden kişye değişir. benim acı eşiğim yüksek sayılır çokta kasmam kendimi bu yüzden rahatım bu konuda.

tek hanelere düşmüşsün heyecan dorukta. sağlıkla sıhhatle gelsin serkan bebek :emir_bebek::nazar:

aminnnn canımmm....

yanlız gün belli olduktan sonra, daha erken gelir mi gibi korkular başladı bende :26:

hadı canımmmmmmmm :18::18::18::18:
bende kasmam ..zaten agdacım klınıge 3 dk uzaklıkta ondanda rahatım :37:
SEKER83 ye semızotunu ıc ustune suyu bagırsaklarında ne gaz kalır ne bısee :62:

kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda

Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışım :35: boyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın :59:

Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışım :35: boyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın :59:

Canım inşallah erken gelmez... ama erken gelirsede yapacak bişey yok...

Merak etme, akciğer gelişimi tamamlandı artık, morelini yüksek tut, olasılıklara hazırla kendini...

Kızının kilosuda maşallah gayet iyi :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Canım inşallah erken gelmez... ama erken gelirsede yapacak bişey yok...

Merak etme, akciğer gelişimi tamamlandı artık, morelini yüksek tut, olasılıklara hazırla kendini...

Kızının kilosuda maşallah gayet iyi :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Sağol canım inşallah bakalım..Gelme diye telkinler veriyorum cadımıza ama, doktorda dedi pek gününü bekliycek gibi durmuyo diye:10:..hayırlısı olsun artık.bekliyoruz..:31::31:

kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda

Kalça kemiğim de ağrıyor, belimde ağrıyor, karnım ağrıyor ara sıra sert hareketlerinde.... asıl hamileliği şimdi yaşıyoruz işte :65::65::65:

ayyyyy diye bi bağırıyorum gece, kocenin gözleri de böyle oluyor :53:

hele wc ihtiyacı olduğunda, oğlum geliyor sanıyorum :52::52::52:

bı serum alsaydın keske ...bak turkuazM arkadasımızda dun gıttı nst ye gırıyım dıye ole 1cm acılmıs onunda hemen serum taktılar ılac fılan verdıler sancıları gectı ama bugunde hastanede ..gercı sen ondan ılerıdesın..bence gecmezse sancıların gıt ..1 gun 1 gundur

Benim de ağrıyor yatarken de sızım sızım sızlıyor. Cuma randevum var doktorumla ona sorucam ama sanırım normaldir bu ağrılar doğumlarımız yaklaştı bebekler leğen kemiklerine inmeye başlamışlardır (:

Sağol canım inşallah bakalım..Gelme diye telkinler veriyorum cadımıza ama, doktorda dedi pek gününü bekliycek gibi durmuyo diye:10:..hayırlısı olsun artık.bekliyoruz..:31::31:

Kızlar pek gününü beklemezmiş...

Erkekler genelde 9 ay 10 günü tamamlarmış...

Sağlıklı gelsinler, bizde hazırlıklı olalım :49::49::49:

Back