canım ege ısmı cok guzel ben de bızmkının adını ege koycaktık sonra ege kaan yaptık en son kaan da karar kıldık![]()
isimleri ile büyüsünler...
işteki son günün mü???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ege ısmı cok guzel ben de bızmkının adını ege koycaktık sonra ege kaan yaptık en son kaan da karar kıldık![]()
yerleşelim de eklicem canımmGüle güle kullanın
Foto isteriss en kısa zamandaa![]()
çok beğendim canım.. benim bi tanıdığımın 2 oğlu var o da izmirli ege ve efe diye oğlu var.kızlar bu arada babamız dün kararını vermiş
oğlumuzun adı kesinleşti
ege koyuyoruz.
hem egeliyiz hem egeyi severiz hemmmm deee
e eşimin baş harfi
g benim ismimin baş harfi
e oğlanın baş harfi
soyadımızla da uyumlu bi isim...
hatta başka bebek istemeyen babamız dün ilk defa ne dediiiii???
ikinci oğlanın adını da efe koyarız dedi...
tek çocuk istemiyordum bi kaç yıl sonra ikna ederim herhalde![]()
merhaba hamişler bugün doktordaydık. Oğluşum 2.5kg olmuş doktor teyzemiz maşallah iri bir bebek olacak dedi. Bol bol su iç, meyve sebze tüket ve yürüyüşü aksatma dedi. Herşey yolunda ve oğlum çıkışa doğru dönmüş. Suratını hiç esirgemiyor bizden hemen poz veriyor küçük kuzum benim2 hafta sonraya yeni randevumuz. Çatı muayenesini de 38. haftada yapacakmış doktorumuz. Herkesten iyi haberler bekliyoruz.
haklısın canm ama yeni oldugum için henüz tam çözemedim,alışıcam artık zamanla:)kızlar;
bişi söyleyeceğim benim kendi görüşüm, alınmaca darılmaca olmasın da...
ilk sayfadaki listeyi alıntı yapmayalım.
gereksiz bi sayfa doluluğu yaratıyor.
eklemeler için gem e özel mjs atarız yada burdan yazarız. gem zaten geçmişi hep okur...
kızlar bu arada babamız dün kararını vermiş
oğlumuzun adı kesinleşti
ege koyuyoruz.
hem egeliyiz hem egeyi severiz hemmmm deee
e eşimin baş harfi
g benim ismimin baş harfi
e oğlanın baş harfi
soyadımızla da uyumlu bi isim...
hatta başka bebek istemeyen babamız dün ilk defa ne dediiiii???
ikinci oğlanın adını da efe koyarız dedi...
tek çocuk istemiyordum bi kaç yıl sonra ikna ederim herhalde![]()
merhaba hamişler bugün doktordaydık. Oğluşum 2.5kg olmuş doktor teyzemiz maşallah iri bir bebek olacak dedi. Bol bol su iç, meyve sebze tüket ve yürüyüşü aksatma dedi. Herşey yolunda ve oğlum çıkışa doğru dönmüş. Suratını hiç esirgemiyor bizden hemen poz veriyor küçük kuzum benim2 hafta sonraya yeni randevumuz. Çatı muayenesini de 38. haftada yapacakmış doktorumuz. Herkesten iyi haberler bekliyoruz.
:119::119::119:
21 Temmuz dedi, doktor en son, ben 25 Temmuz olur diye tahmin ediyordum...![]()
doktordan geldik...
gezdik yemek yedik... evde de iş yok.
çamaşırlar yıkanıyo o sayılmaz-temziliği hiçi yapmıştım
ütü yü sabah yapmıştım...
babamız beşiki kursunda ben içini hazır edeyim...
doktor amca hiç bişi demedi çünkü hiç bişiyimis yok :)
2.868 olmusuz . gelişimimiz güzel. 15 temmuzdan sonra bekliyoruz ama gün aynı 23 temmuz.
2 hft sonra yeniden randevu aldık
gelcek haftaya nst ye ilçede bağlan dedi ama ben buraya güvenmiyorum
13 kilo aldım... bebem normal doğum pozisyonunda...
normal normal devam ediyoruz :)
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum:))31 haftalık hamileyim.23 agustos gibi kızım Elvin Nazdünyaya gelecek inşallah.beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim :))
karnım doymak bılmıyor benım artık yaaa 30 kılo alcam sanırım
saol pur cum...
yaa pur,
kocamcım foto çekti...
sadece göbek kısmını kesip buraya ekleyesim var.
büyük fotoyu nasıl kırpcam??? bilgin var mı???
Heyooo super olmus bu topik aklina getirenin ve yapanin eline emegine saglik.....
Selinacim senin dun benimde bugun dogum gunum pespese dogmusuz ogluslarimizda oyle mi olcam acep :))))))) dogum gunun kutlu olsun canim bi guncuk gecti ama olsun
bu arada artik evdesin hadi bakalim hayirlisi olsun gozun aydin
gecmisi okuyorum ama pek aklimda kalmiyor teldende zor oluyor masallah sorunsuz gidiyoruz