merhaba hamişler bugün doktordaydık. Oğluşum 2.5kg olmuş doktor teyzemiz maşallah iri bir bebek olacak dedi. Bol bol su iç, meyve sebze tüket ve yürüyüşü aksatma dedi. Herşey yolunda ve oğlum çıkışa doğru dönmüş. Suratını hiç esirgemiyor bizden hemen poz veriyor küçük kuzum benim 2 hafta sonraya yeni randevumuz. Çatı muayenesini de 38. haftada yapacakmış doktorumuz. Herkesten iyi haberler bekliyoruz.
masallah 41 keredoktordan geldik...
gezdik yemek yedik... evde de iş yok.
çamaşırlar yıkanıyo o sayılmaz-temziliği hiçi yapmıştım
ütü yü sabah yapmıştım...
babamız beşiki kursunda ben içini hazır edeyim...
doktor amca hiç bişi demedi çünkü hiç bişiyimis yok :)
2.868 olmusuz . gelişimimiz güzel. 15 temmuzdan sonra bekliyoruz ama gün aynı 23 temmuz.
2 hft sonra yeniden randevu aldık
gelcek haftaya nst ye ilçede bağlan dedi ama ben buraya güvenmiyorum
13 kilo aldım... bebem normal doğum pozisyonunda...
normal normal devam ediyoruz :)
masallah kocaman olmusar sonuna kadar hep guzel haberlerle gelın
hosegeldın yavrucun hayırlı bı evlat olsun ınsallahmerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum:))31 haftalık hamileyim.23 agustos gibi kızım Elvin Naz dünyaya gelecek inşallah.beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim :))şu an erzurum dayım ama yakında kayseride olacam tayinimiz cıktı :))
maşallah canım ya bayaaa almıssın dıkkat et barı bundan sonra zorlanma sonra dogumda :26:seni bilmem ama ben 2 hafta öncesine kadar 23 kilo aldım 2 haftadr daha fazla moralim bozulmasın diye tartılmıyorum doguma kadarda tartılmıcam evrim geçerdim resme aynaya küstüm artık üstelik daha 32+6 hamileyim daha çok var yani ((
az kılo almıs dıyosunda gayet ıyı canım masallahBizim de randevu günümüzdü bugün..
Bu seferden hiçbişey anlamadım Çünkü tam ultrasona bakarken tansiyonum düştü
Monitörü göremedim heryer karardı sanki bi an
Dr hemen yan yatırdı beni ölçümleri o şekilde yaptı.. Neyse ki videomuz var
Bebişim bu sefer az kilo almış, 2240gr olmuş.. Sağlıklı, suyumuz iyi..
Asıl bomba şu: yanılmamışım!
Doğum pozisyonunda değil yine, tam ters değil, yan duruyor, belli zaten karnım beşgen gibi duruyor
Dönmezse 1 Ağustos sezercik tarihimiz olacak :44:
Ve şunu anladım ki, illa birşey de takıntılı olmamalıymışım.
Ben özel hastanede doğum istemiyordum.
Ama maalesef ki dr umun hastanesinde doğuma girmesi yasal olarak mümkün değilmiş, başka bir dr da olmaz.. Kaldık özele
dönmusmu gercekten yıne doner ozmn :111:endıselenme doneer duyduk bole durumları