• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

canim valla bu hamilelik sayesinde evrim geciriyoruz resmen bebisler gelince nolcaz bakalim benim oglum asiri hareketli surekli ziplatiyo beni herkes cok fena olcak cok hareketli olcak yandin sen diyollar korku sardi beni

sımdıkı hareketlerı dogduktan sonra ne olacaklarına ısaretse bende kokrkuorum gercekten lamburlumbur neler yapıosa ıcerde hergece deprem oluyo dıye uyanıyorum :18:

ılk gunden berı park yatak alıcam dıyen ben sanırım besık almaya karar verdım :26:
amacım 4-5 aydan sonra park olarak kullanmaktı o yusden cok mantıklı gelıodu ama konustugum kımse park larak kullanamamıs ..sımdı nası besık alsam derdı sardı :37:

ozencch hıc bugaboo bee lerın fıyatını bılıyormusun orada ??

yok canim o ne ki ben bilmiyorum
bebik arabası canım ..alternatıfler ıcınde o varda cok fıyat farkı varmı onu merak ettım
bence park yatak al benim kullaanan arkadaslarim var cok memnun hem dedigin gibi sonra icinde oynar

oyun oynıcak donemdekı cocugu onun ıcınde tutamıyorsun dıyor hepsı ..hanı bole kendı kendıne yuvarlanıp kalkabılen oturabılen bebıkler cıkmak ıcın ıcınden yırtıyorlrmıs kendılerını gayette mantıklı geldı cevredekı canavarlaı dusununce hıc bırı dumuo ıcınde :26:

hıc bos durmadıgın halde sıkılıosun :53:
benım dolap ortulerım bıtmıs,lohusa takımı ıcın mlzmelerde geldı yarıdan ııbaren benımde cooook ısım olcak :52:
buarada dun bebıs gezdırdık botanık parkta halka acık ..agladıkca arkadas taktı emzırme onlugunu emzırdı hıcc gerek yok dedıgım bısıdı ama cok ıse yarıyooooo:46::46::46::46:

lohusa şerbeti için şeker aradım dün... d.bakır ve batman merkezde bi kaç dükkana girdim
o ne dediler???:53:
biz hiç duymadık dediler!!!
ahhhh!!!:31:

dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36 :9::9:
bugun kalktım erkenden degsıtırmeye gıttım ıkısınıde 38 aldım cıktım :51:
ama uyus oldum bı tane terlık almaya gırdım 36 gıyen ben 38 nomerooo terlık aldım hatta o bıle kucuk :59:bu ayaklar eskı halıne donecekmı donmezse yatırım olarak saydıgım okadar aykkabım nolcaaak :84:
buarada Elija marka ıkı tane sutyen aldım emzırmek ıcın kalıpları coook buyuk tısortumun uustunden denemeıstım eve geldım gıydım memıkler yuzuyo ıcınde denemeden almayın benım gıbı :49:
bıde jokerden bebeconfort marka kullan at lohusa kulotlarından aldım hastanede cok ıse yarıcak gıbı dusunuyorum

bazı ark.lar emzirme döneminde daha da kilo aldı... doğumdan sonra süt olsun diye herbişiyi hapur hupur yememek lazım.
ama genelde hepsinin şişleri normale döndü...
sütyeni bende 5.ayda almıştım çüçük gelioooo:52:

canim valla bu hamilelik sayesinde evrim geciriyoruz resmen bebisler gelince nolcaz bakalim benim oglum asiri hareketli surekli ziplatiyo beni herkes cok fena olcak cok hareketli olcak yandin sen diyollar korku sardi beni

benim arklarda hareketli bebik sağlıklı olur.enerjisini boşaltmak için kıprar.
doğunca tersi olur diyorlar...

bakalım kim haklı çıkacak!!!:26:

bebik arabası canım ..alternatıfler ıcınde o varda cok fıyat farkı varmı onu merak ettım

oyun oynıcak donemdekı cocugu onun ıcınde tutamıyorsun dıyor hepsı ..hanı bole kendı kendıne yuvarlanıp kalkabılen oturabılen bebıkler cıkmak ıcın ıcınden yırtıyorlrmıs kendılerını gayette mantıklı geldı cevredekı canavarlaı dusununce hıc bırı dumuo ıcınde :26:

kızlar cuma günü bim e çocuk havuzu gelmişti aldım. malum burası denize uzak. deniz eşy.satılmıyor.
peki neden aldım???
eltimin bebesini içine oturtup oyuncakları da içine döküyorduk evde sabit yerde oynuyordu. park beşik misali:52:
bi de ek besine geçince eline mamalarını verip havuzun içinde oturtuyorduk...
döktüğü yer belli temizlemesi kolay oluyordu.
bu arada eşimin tarafı hiç emeklemediği için bence bizim bebekte emeklemicek 11-12.aya kadar havuzda otursun...
:52::52::52:

dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36 :9::9:
ama uyus oldum bı tane terlık almaya gırdım 36 gıyen ben 38 nomerooo terlık aldım hatta o bıle kucuk :59:bu ayaklar eskı halıne donecekmı donmezse yatırım olarak saydıgım okadar aykkabım nolcaaak :84:
buarada Elija marka ıkı tane sutyen aldım emzırmek ıcın kalıpları coook buyuk tısortumun uustunden denemeıstım eve geldım gıydım memıkler yuzuyo ıcınde denemeden almayın benım gıbı :49:
bıde jokerden bebeconfort marka kullan at lohusa kulotlarından aldım hastanede cok ıse yarıcak gıbı dusunuyorum

Benim ayaklar hala 36 :21: Dün sandalet aldım, satıcı kadın bu şişmiş haliniz mi dedi :9::9:
Ben de ödem olmadı dedim şaşırdı ne var ki şaşacak allaallaa :19:

Ben elija almıştım 80den başlıomuş diye 80 aldım, e benim memikler de büyümedi, evde denedim çok bol geldi, dün başka bitane aldım o güzel, bakayım onun markası neymiş..

Bebeconfortlardan da almıştım, çok iyi olacak onlar :21::21:

kızlar cuma günü bim e çocuk havuzu gelmişti aldım. malum burası denize uzak. deniz eşy.satılmıyor.
peki neden aldım???
eltimin bebesini içine oturtup oyuncakları da içine döküyorduk evde sabit yerde oynuyordu. park beşik misali:52:
bi de ek besine geçince eline mamalarını verip havuzun içinde oturtuyorduk...
döktüğü yer belli temizlemesi kolay oluyordu.
bu arada eşimin tarafı hiç emeklemediği için bence bizim bebekte emeklemicek 11-12.aya kadar havuzda otursun...
:52::52::52:

Ben de alıcam o havuzlardan, top havuzu yapmak için :52::52::52:

benim arklarda hareketli bebik sağlıklı olur.enerjisini boşaltmak için kıprar.
doğunca tersi olur diyorlar...

bakalım kim haklı çıkacak!!!:26:[/QUOTE]

ayyy insallah senin arkadaslarin hakli cikar ya yoksa yandim:26:

ben bi arastiriyim

orasida dogru valla karari sen ver canim

canim burda bugaboolar 2 set olarak 1500franktan basliyo yani 3000tl civari turkiyede nasil teklileride 900fr 1800tl

Son düzenleme:
İyi aksamlar kizlar guzel dilekleriniz icin tesk ederim

keramos masallah gobusune bian cok buyuk geldi gozume seninkide top gibi

purcum masallah kizina.... Donmesine takilma basimiza ne gelcek belli degil benim oglumunda kafasi en son asagidaydi ama son zamanlarda gobegimin orda hickiriyor yan duruyor sanirim
sol tarafima hic yatamiyorum ayaklari orda duruyor ve batiyor bana sag tarafada korkarak yatiyorum

bu arada birsey sorcam size ben gunduz is yapsam gezsem o an degilde gece yatarken sisiyorum sizde de boyle birsey oluyor mu gece yatarken ellerim ayaklarim sismis oluyor

Bizim de randevu günümüzdü bugün..
Bu seferden hiçbişey anlamadım :37: Çünkü tam ultrasona bakarken tansiyonum düştü :37:
Monitörü göremedim heryer karardı sanki bi an :37:
Dr hemen yan yatırdı beni ölçümleri o şekilde yaptı.. Neyse ki videomuz var :61:
Bebişim bu sefer az kilo almış, 2240gr olmuş.. Sağlıklı, suyumuz iyi..
Asıl bomba şu: yanılmamışım!
Doğum pozisyonunda değil yine, tam ters değil, yan duruyor, belli zaten karnım beşgen gibi duruyor :50::50:
Dönmezse 1 Ağustos sezercik tarihimiz olacak :44:

Ve şunu anladım ki, illa birşey de takıntılı olmamalıymışım.
Ben özel hastanede doğum istemiyordum.
Ama maalesef ki dr umun hastanesinde doğuma girmesi yasal olarak mümkün değilmiş, başka bir dr da olmaz.. Kaldık özele :50::50:

Günaydıınnnnnnnnnn :27:

Pur teysemmmm belli olmaz son gün bile dönebilir diolar :34:kilosuda gayet iyi :10: maşallah pıtıra :69:

nevinimmmm cnm tuz oranına dikat diolar hep şişenlereee :61:

gem teyse seni seviyom ya :81:

keramos maşallah ege ye adıyla yaşasın inş ...

Günaydıınnnnnnnnnn :27:

Pur teysemmmm belli olmaz son gün bile dönebilir diolar :34:kilosuda gayet iyi :10: maşallah pıtıra :69:

nevinimmmm cnm tuz oranına dikat diolar hep şişenlereee :61:

gem teyse seni seviyom ya :81:

keramos maşallah ege ye adıyla yaşasın inş ...

oohooo şişmek ne demek gelınde bende gorun ayaklarım koca ayak oldu resmen ınanmıyorum ya doktorum bile şaşırıyor bugun catı muayenesı var ınsallah bı sorun cıkmaz bıde buyuk temızlık var bugun kaynanam eltım komşular yardım etcekler saolsun ben iş yapabılecegımı sanmkıyorum ayaklarım ızın vermıyor sadece yemek hazırlarım herhalde onlara cogu gıttı azı kaldı bakalım sona yaklaşıyoz gecen gece bı uyandım eyvah dedım doguruyom sancılar gelıp gıdıyor sonra hafıfledı etrafımdakı cok bılenlere gore normalmış arada yoklarmış dogumdan once bakalım doktorum ne dıycek

ılk gunden berı park yatak alıcam dıyen ben sanırım besık almaya karar verdım :26:
amacım 4-5 aydan sonra park olarak kullanmaktı o yusden cok mantıklı gelıodu ama konustugum kımse park larak kullanamamıs ..sımdı nası besık alsam derdı sardı :37:

bende bende :37::37: zaten park yatakların renklerini sevmiyorum :37:

ayrıca geçen gün tvde bi uzman konuşuyordu renklerle ilgili ...

çocuk odasına sarı pembe mor doldurmayın dio ... elinizden geldiğince herşey yeşil olsun dio ... en basiti duvarları yeşile boyayın dio :82:

bizde kocişle karar verdik yeşil yapcez herşeyi mobilyalarıda almıcam , yaptırtcam çizcem istediğim gibi yapılcak :49: evde bütün mobilyalar beyaz çocukumun mobilyalarınıda lake beyaz yapcam :82: soraaaaaa aksesuarlar da yeşil olcak :90::69: hiç heveslenmiyodumda soradan bi coştum bn :81::81::81:

Son düzenleme:
yaaa sanki arada karnımdan su damlaması gibi bi ses geliyo :53:

bi kaç kere oldu paronoyak oldum :47:

gem cim doğum sonrası süt dolunca tam olur merak etme.. bana herkes küçük almışsın bile dedi..
yengem emzirme örtüsü dikmişti... onu elde yıkadım...

malatyadan da iki tane tişört almıştım onu da elde yıkadım...

evde yapcak iş aranıyorum. mutfaka girdim buzdolabı fırın ocak misss

yemekte pişiyor...

ev hanımı olmak bana göre diil... evde çok sıkılıyorum...
bu hafta okul son... sora evdeyim... bebem gelsinde oyalasın beni:27:
ooo hamarat hatun maşallah
benimki de aynı canım ya 1 dk durmuyo fırlıcak sanki karnımdan
bende bende :37::37: zaten park yatakların renklerini sevmiyorum :37:

ayrıca geçen gün tvde bi uzman konuşuyordu renklerle ilgili ...

çocuk odasına sarı pembe mor doldurmayın dio ... elinizden geldiğince herşey yeşil olsun dio ... en basiti duvarları yeşile boyayın dio :82:

bizde kocişle karar verdik yeşil yapcez herşeyi mobilyalarıda almıcam , yaptırtcam çizcem istediğim gibi yapılcak :49: evde bütün mobilyalar beyaz çocukumun mobilyalarınıda lake beyaz yapcam :82: soraaaaaa aksesuarlar da yeşil olcak :90::69: hiç heveslenmiyodumda soradan bi coştum bn :81::81::81:

benim oğlumun odası mavi renk..

Back