• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ne bilim yawf!!! hep karnımda kalcak gibiydi... çıkışa mı gidiyo oğluşum:53:

şafak:27 bekliyoruz ailenin küççük misafirini:emir_bebek:

Ayy çok heyecanlııı :52::52:

O kadar birlikte geçirdik bu süreci, fotoları ekleyince falan süper olacak :92::92:

kıslar bugün bende bi gariplik var...

karnım sanki aşağı inmiş gibiiiii

yarın kontrol var bakalım nolcek??? :53:

:26::26:gobek asagımı ıncek bıde

ne dıcek bakalım dr merak ettım guzel haberler getır bızeeeee

ben hep bole kalcak sanıyodum :9:

keramos senle ikimizinde 33 günü kalmış aynı haftadayız (36.hafta :53:) artık inmesi normal çıkışa doğru gidiyorlar doğrusu benimki daha bulamamıştı çıkışa popoyu dayamıştı ama bakalım haftaya cuma görcez bu arada kk da baktım bir bayanın 32.hafta ters 34.düz 36 ters ve 38de tekrar düz ve nihayet orda kalmışta 40 da normal doğum yapmış bakalım bizimkinede daha var doktorda bekleyeceğiz diyor

haklısın valla bişi kalmadı haftaya başlıyor doğumlar yaşaşın bebişler geliyo artık bebişleirmizin fotolarını eklemeye başlarız ay ne güzel kızlar yaa 8 aydır birlikteydik ve nihayet sonuna geldik allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin neler yaşamadıkki başta bebişlerini kaybedenler oldu 5.5 aylıkken topiğimizin tek ikizi nazın kızlarını kaybettik dawn sendromlu bebişimiz oldu ona destek olduk. benim problemli bebişim için beraber dua ettik neler yaşadık beraber bu yazdıklarım kötüleriydi ama 30 bayanla beraber bu duyguları yaşamak paylaşmak çok güzeldi veda konuşması gibi oldu ama burdayım biryere gitmiyorum. ama hepinize herşey için çok teşekkür ederim. :71:

aglarım ben :5:

ne gusel ıfade etmııssın :71::71:

keramos senle ikimizinde 33 günü kalmış aynı haftadayız (36.hafta :53:) artık inmesi normal çıkışa doğru gidiyorlar doğrusu benimki daha bulamamıştı çıkışa popoyu dayamıştı ama bakalım haftaya cuma görcez bu arada kk da baktım bir bayanın 32.hafta ters 34.düz 36 ters ve 38de tekrar düz ve nihayet orda kalmışta 40 da normal doğum yapmış bakalım bizimkinede daha var doktorda bekleyeceğiz diyor

Ayy bende sanki tekrar döndü diye hissediyorum yaa :44::44:
İnş yanılıyorumdur :18::18:

evt aynı haftadayız ama benim gün 27... doktor yarın günü değiştirmez ise:27:
benim oğlusum 4 aydır doğum pozisyonundaydı ama ayakları sağdaydı
gecen hafta döndü gibi ama ayaklar göbek deliğinin üstünde çıkıyor...
gıdıklıyorum... kaçıyor...
arada göbekimin altına sağ ya da sola da sırtını dayıyor... karnım yamuk oluyor çok komik...

dün akşamda karnım kare olmuştu. sağdan sola uzanmıştı... komik yawf!!!
bugünleri hatırlıcas mı???

yarın gidelim de bakalım beyimiz nasıl duruyor???:9:

çok güsel olmuş yeni mekanımız gem cim ellerine sağlık:9:

bizim tahmini dogum tarihimiz 13 agustos, adımız da deniz olcak, bide antalyadayız :49 bi

bi de bişe sorcam size benm göbekimin tam alt kısmı acıyo sanki içinden bişeyleri çekiyolar gibi iç karnım büyüdüğü için olabilirmiş öle okudum ama emin olamadım dünden beri acıyo yarın doktora gidicez bakalım sorarız artık.

oh oh oh masallah masallah ben topigi fark edene kadar siz 11.sayfaya gelmissiniz bile.cokta iyi olmus.
hayirli ugurlu olsun yeni topigimiz.topik anamizda cuk oturmus cok sevindim.

çok güsel olmuş yeni mekanımız gem cim ellerine sağlık:9:

bizim tahmini dogum tarihimiz 13 agustos, adımız da deniz olcak, bide antalyadayız :49 bi

bi de bişe sorcam size benm göbekimin tam alt kısmı acıyo sanki içinden bişeyleri çekiyolar gibi iç karnım büyüdüğü için olabilirmiş öle okudum ama emin olamadım dünden beri acıyo yarın doktora gidicez bakalım sorarız artık.

Benimde göbek deliğime yakın bir yer aynı şekilde acıyordu bi ara, dr bebek pozisyonundan kaynaklandığını söylediydi..

:nazar::nazar:
2010 Kasım Hamişleri olarak hamilelik surecımızde cok sey paylaştık,paylaşıyoruz.
Kese goruldumu derken sımdılerde son haftalarımızı yasıyoruz..
Emınımkı her doguma bırlıkte gıdecegız sonrasında guzel bebıslerımızı bırlıkte buyutecegız..
Doğumdan sonrada guzel sohbetlerımıze devam edebılecegımız,bebeklerımızın buyume sureclerını beraber takıp edebılecegımız yenı topığımız hayırlı ugurlu olsunnnn:66::66:

________Listeye eklenmesini istediginiz bilgiler icin özelden msj atabilirsiniz______

:nazar::nazar:
:nazar :|NICK | TAHMINI D.T |GERCEKLESEN D.T| BEBİŞİN İSMİ| KİLO| BOY| DOĞUM ŞEKLİ |ŞEHİR|BURÇ|
1|Gem|9 Agustos|| Şevket ||||BURSA|
2|Pur |7 Agustos||||||İZMİR|
3|TurkuazM|9 Agustos|| Berkay ||||RİZE|
4|Selina|9 Agustos|| Kaan ||||MERSİN|
5|Ozencch
6|Morguller||| Serkan |||Sezeryan|İSTANBUL
7|Keramos|21 Temmuz||||||DIYARBAKIR
8|Knmhtp||| Göktuğ Bera ||||YOZGAT
9|Aysegulcin|1 Eylül ||||||ANKARA
10|Togi_Eylul|12 Agustos|| Berke ||||İSTANBUL
11|gobus|15 Agustos|| Gülin |||Sezeryan|İZMİR
12|Gnl84|27 Temmuz|| Emir Feyyaz ||||İSTANBUL|
13|cigtanem|
14|İlknuroz |19 Agustos|| Emir
15|seker83|3 Agustos|| Metehan ||||BURSA
16|serapbilbey|6 Temmuz || Berkay |||Sezeryan|BURSA
17|smallangel|25 Agustos|
18|ilknaz |
19|lalezar_84|
20| mavibahar |
21|ege1281|
22|melisax|29 Temmuz|| Semih
23|Betylena|
24|seckin38|

bizide eklermisin teyzesi tahmini dogum tarihi 15 agsts kızımız olcek ama ismi henüz belli deil ve izmir

Bi ceee yapiyim didim uyku tutmadi cepten giriyorum zor oluomus bole:)herkese iyi geceleeeer

Günaydıııınnn günaydın günaydınnn :64::64::64:

Nasıldı düğün çüçükcüüm :3:

pur teysem düğün muhteşemdi :74::74: harika bi kanuncu vardı havuz başı havusda kaplumbağalar :69: hiç kalabalık değildi çocuklar ortada yoktu palyaço toplamış hepsini :81::81::81:

ayy harikaydı ya :37::37:

Bi ceee yapiyim didim uyku tutmadi cepten giriyorum zor oluomus bole:)herkese iyi geceleeeer

:76::76::76:

günaydın kızlar...

uyandık...offf!!! sıcaklardan ne kadar uyunursa:27:
ütü yaptık... babamız acıcık daha uyusun die bekliyoruz.
sonra kvaltı ve doktor amcayı ziyaret...

bebem iki aydır yüzünü göstermiyordu bakalım bugün ne yapacak???
evde kıpır kıpır doktorda çıtı çıkmıyor.
neden acaba:9:
artık aklı eriyor galiba, doktorun onu çıkaracağını biliyor. uslu duruyor:9:

kızlar;
bişi söyleyeceğim benim kendi görüşüm, alınmaca darılmaca olmasın da...

ilk sayfadaki listeyi alıntı yapmayalım.
gereksiz bi sayfa doluluğu yaratıyor.

eklemeler için gem e özel mjs atarız yada burdan yazarız. gem zaten geçmişi hep okur...

kızlar bu arada babamız dün kararını vermiş
oğlumuzun adı kesinleşti:46:

ege koyuyoruz.:nazar::emir_bebek::nazar:

hem egeliyiz hem egeyi severiz hemmmm deee
e eşimin baş harfi
g benim ismimin baş harfi
e oğlanın baş harfi

soyadımızla da uyumlu bi isim...

hatta başka bebek istemeyen babamız dün ilk defa ne dediiiii???
ikinci oğlanın adını da efe koyarız dedi...:52:

tek çocuk istemiyordum bi kaç yıl sonra ikna ederim herhalde:52:

kızlar bu arada babamız dün kararını vermiş
oğlumuzun adı kesinleşti:46:

ege koyuyoruz.:nazar::emir_bebek::nazar:

hem egeliyiz hem egeyi severiz hemmmm deee
e eşimin baş harfi
g benim ismimin baş harfi
e oğlanın baş harfi

soyadımızla da uyumlu bi isim...

hatta başka bebek istemeyen babamız dün ilk defa ne dediiiii???
ikinci oğlanın adını da efe koyarız dedi...:52:

tek çocuk istemiyordum bi kaç yıl sonra ikna ederim herhalde:52:

canım ege ısmı cok guzel ben de bızmkının adını ege koycaktık sonra ege kaan yaptık en son kaan da karar kıldık :9:

Back