• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

maşallah ve bravo sana..
öyle güzel anlatıyosun ki
biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum
senin yazdıklarını okurken yaşıyorum sanki herşeyi
Allah bozmasın huzurunu ve ATA ya sağlık versin canımmm
taze anne seni tebrik ediyorum inşallah ben de başarabilirim.
bir ebe olarak yapamazsam çok ayıp olur herhalde..:9:

Sağol canım başarırsın dedim ya Allahın vermiş olduğu içgüdüsel bir yetenek annelik,çok da güzel yapacaksın hatta sende benim gibi şaşıracaksın bunları ben nasıl yapıyorum diye...Yeter ki sağlıklıca kucağınıza alın..

iyi akşamlar arkadaşlar....

doğum yapanlar artmış...betylena gözün aydın diyorum... çok sevindim.

bizde bekliyoruz bakalım. 3 kilo etmişim bebeği ama kendim çok kilo aldığım için diyete başladım. ama ne diyet gözüm yemekte içmekte :) 17 kilo toplamda, 1 kilo daha alıp doğuma gitmek idealim bakalım mümkün olacak mı?

kendinize ve bebeklerinize ii bakın.:3:

çok teşekkür ederim, allah sağlıklıca sizleride nasip etsin...

Bi sag taraf agrio bi sol geciyo gelio sonra ben burda uc bucuk atiom korkudan uyku tutmuo kocam olcak herif fosur fosur bide buna sinir ol
senin sikinti daha zor allahim kuvvet versin canim ne etcez

Bu arada betylena yazinin sonunu okuyunca duygular selale oldu kiz

offf benim kasiklarda agriyo cok korkuyorum ben yaaa

Sende benim gibi normal doğum sancıları çekip de anlamadın mı acaba ?..Umarım doktora gitmişsindir.

bugün doktora gittik çok moralimiz bozuldu doktorumuz bebekte kalp büyümesi olduğunu söyledi içime taş oturdu sanki detaylı araştırma için üniv.hastanesine sevketti orda daha detaylı bakılıyomş inş. bişey yoktur lütfen dualarınızı bekliyoruz ....

inşallah detaylı araştırmada birşey çıkmaz.Allah'a emanet canım.

Ata bebek uyuyor,uyanıyor ben ona emzik alıştırdım,bu eczanede satılan damaklı emzikleri tutmuyorlar denemeyin bile,kullanmayı düşünenler orta boy silikon uçlu alsın inanın çok işe yarıyor emzik stop düğmesi gibi..Emzirmek bebeğe bağlı eğer tutuyorsa sana kalan sadece bebeğin kolunun şeklini ayarlamak ama bazen ellerim uyuşuyor her yanıma minder dolduruyorum, bebek de bende rahat edelim diye.Uyku düzeni yok acıkınca, kakasını yapınca, gazı olunca ağlıyor.Bebek işte ona göre hareket ediyoruz, patron o.. :)) Biz eve gelir gelmez banyosunu yaptırdık hergün de yıkıyoruz banyodan sonra müthiş rahatlıyor..

Annelik insana Allah tarafından verilmiş muhteşem bir iç güdü ve yetenek..Dün gece annem bebeğin sesini hiç duymadı,daha 2.gecede ben kalktım her seferinde tek başıma emzirdim sabaha karşı kaka yapmıştı altını temizledim, uyandıkça sağını solunu değiştir gazını çıkarmaya çalış ve sabah oldu..Muhteşem bir sevgi ve sabır..Sürekli onu seyretmek istiyorum hele o kokusu herşeye bedel...

canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün. ilk bebekti dimi cnm. maşallah çok çabuk adapte olmuşsun :nazar:

slm kıslar bız evımıze geldık salı akşam en son sancılarımdan bahsetmıstımm daha sonra devam ettı gece 12de artık 5 dakıkada bır gelmeye başaldı doktorumu aradım hastaneye gıt dedı gıttım 1 deyatısss sonra muayene oldum 3 cm acılma oldu ama sancılarım coook arttı artık dayanamaz hale geldım en son 4te hala 3 cm de kalınca acılma ben daha fazla katlanamadım agrılara sezeryan ıstedım gozunuzu korkutmak ıstemem sadece benım basıma gelen bu sız korkmayın neyse 4te sezeryana gırdım 4 bucukda oglum dogmuş bende 5 te ayıldım sonrası masal gıbıydı cektıgım tum agrılara deger oglumun kokusu guzellıgı bu duygularrr neler nelerrrr allah hepınız sag salım yavrunuza kavustursun aretık bı anneyım 5 yıllık ozlemıme kavustumm cok sukur mevlam herkese yasatsınnnn

Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah :nazar:

canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün. ilk bebekti dimi cnm. maşallah çok çabuk adapte olmuşsun :nazar:

sağol canım darısı başınıza, evet ilk bebek..Öyle bir duygu ki sen istemesen de o sana herşeyi yaptırıyor,pırt yapıyor seviniyorum kokusu bile güzel geliyor:1:

tunaydın annecıkler :3:
ayaklarıa basamıyorum sabahları cok acıo yaa :50:

Taamdır :23::23:

Ha bu arada benim karambole aldığım park yatak geldi.. Ali marka olan :60::60:
Valla beğendim epey hiç öyle naylonumsu falan değil gayet güzel kumaşı :65::65:
:46::46::46:begendıysen suppperrrrrrr guzel gunlerde kullanın artık ıs kısımıza ısım bulmakta :111:
Yaa bi dakka..

Sen hani park yatak almıcaktın :9::9::9:
begendıgım besık 600 tl park yatak 300 nıye almıyım park yatak :60::60::60:
iyi akşamlar arkadaşlar....

doğum yapanlar artmış...betylena gözün aydın diyorum... çok sevindim.

bizde bekliyoruz bakalım. 3 kilo etmişim bebeği ama kendim çok kilo aldığım için diyete başladım. ama ne diyet gözüm yemekte içmekte :) 17 kilo toplamda, 1 kilo daha alıp doğuma gitmek idealim bakalım mümkün olacak mı?

kendinize ve bebeklerinize ii bakın.:3:
masallah tosuna ıyı bakıo annesı :69:
sıcaklarda yenmıyor bısı bende almıyorum kılo bayadır
slm kıslar bız evımıze geldık salı akşam en son sancılarımdan bahsetmıstımm daha sonra devam ettı gece 12de artık 5 dakıkada bır gelmeye başaldı doktorumu aradım hastaneye gıt dedı gıttım 1 deyatısss sonra muayene oldum 3 cm acılma oldu ama sancılarım coook arttı artık dayanamaz hale geldım en son 4te hala 3 cm de kalınca acılma ben daha fazla katlanamadım agrılara sezeryan ıstedım gozunuzu korkutmak ıstemem sadece benım basıma gelen bu sız korkmayın neyse 4te sezeryana gırdım 4 bucukda oglum dogmuş bende 5 te ayıldım sonrası masal gıbıydı cektıgım tum agrılara deger oglumun kokusu guzellıgı bu duygularrr neler nelerrrr allah hepınız sag salım yavrunuza kavustursun aretık bı anneyım 5 yıllık ozlemıme kavustumm cok sukur mevlam herkese yasatsınnnn
aaaaaa normal oldu dıye dusundum ben neyse onemlı degıl o..ıkınızde saglıklısınız ya cok sukur..op bızım ıcın totosunu cok tatlı masallah bayıldım Allah nazarlardan korusun sızı :nazar: emıyormu sutun geldımı
suyun gelmısmıydı bu arada bıde sey sorcam dogumdan bıkac gun once ıshal olunuyormus dogrumu :17:
hoşgeldiniz
kızlar gece gece aklıma bişey takıldı ilk bebekde evimiz küçüktü oğlumun karyolaını yatak odasına koymuştuk şimdi ev büyük olunca bebek içinde oda yaptık karyolasını da odasına koyduk ama ilk zamanlar için siz ne kullanacaksınız? park yatak mı aldınız sepet mi? kafam karıştı ne yapacağım bilmiyorum
:111::111: benı gıbı kararsız bırı cvp vermesın bu soruya

8 ay boyunca park yataktan baska bısı olmaz dıdım 15 gun once basladım sepet alcam demeye 4 gundur yıne park yatak dıyorum :52:

tunaydın annecıkler :3:
ayaklarıa basamıyorum sabahları cok acıo yaa :50:

:46::46::46:begendıysen suppperrrrrrr guzel gunlerde kullanın artık ıs kısımıza ısım bulmakta :111:

begendıgım besık 600 tl park yatak 300 nıye almıyım park yatak :60::60::60:

Ben de regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sabah :111:
Bu zamana kadar hamiş değilmişiz sanki :37::37:

İsim konusu.. off damarıma bastın :27::27:

Graco için bebefix e de bak bi :23::23:

Ayy şimdi doğurasım geldi :69::69:
daha durrrrrrr olmaz sımdı :45:
Ben de regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sabah :111:
Bu zamana kadar hamiş değilmişiz sanki :37::37:

İsim konusu.. off damarıma bastın :27::27:

Graco için bebefix e de bak bi :23::23:

valla 33.haftada basladım hamıle oldugumu anlamaya jeton gec dusuo bende sanırım :111:

bakıyım cıcım orayada bakıyım ama benım koce almıs bıle olabılır neyse ben maıl atıyım hemen ona :86:

daha durrrrrrr olmaz sımdı :45:

valla 33.haftada basladım hamıle oldugumu anlamaya jeton gec dusuo bende sanırım :111:

bakıyım cıcım orayada bakıyım ama benım koce almıs bıle olabılır neyse ben maıl atıyım hemen ona :86:

E çok güsel anlatıyo betylena :78:

hamileliğin zorlukları son aylarda çıkıyor hepimizde. Benimde belim de ayağımda ağrı var. Kasılma falan oluyor mu ben anlamıyorum :44: Sizin bebişler de gayet hareketliler mi? Son aylarda büyüdüklerinden dolayı hareketleri az olur diyorlar bizimki halay çekiyor ya:nazar: Havalar geçen seneki kadar sıcak değil fakat ben gene de sıcaktan terlemekten uyuyamıyorum bu da çok sinir bozucu olmaya başlıyor sabah sinirden ağladım uyuyamıyorum diye:59: yemek yapasım yok yiyesim de yok karpuz yiyip duruyorum. Yarın kontrol var bakalım neler diyecek doktorumuz:53:

hamileliğin zorlukları son aylarda çıkıyor hepimizde. Benimde belim de ayağımda ağrı var. Kasılma falan oluyor mu ben anlamıyorum :44: Sizin bebişler de gayet hareketliler mi? Son aylarda büyüdüklerinden dolayı hareketleri az olur diyorlar bizimki halay çekiyor ya:nazar: Havalar geçen seneki kadar sıcak değil fakat ben gene de sıcaktan terlemekten uyuyamıyorum bu da çok sinir bozucu olmaya başlıyor sabah sinirden ağladım uyuyamıyorum diye:59: yemek yapasım yok yiyesim de yok karpuz yiyip duruyorum. Yarın kontrol var bakalım neler diyecek doktorumuz:53:

Bizimkinde de yer darlığı falan sorun değil, artık anasını sağlam zıplatıyor o kadar :9::9::nazar:

Off puff derken sabah oluyor :37::37: Geçen yıllarki gibi sıcaklar olsa napcaktık bilmiyorum :50::50:

Ay kızlar okudum okudum ağladım..Zaten pek bi duygusalım.. :( Doğuranlar olmuş,maşallah
Allah analı-babalı büyütsün.Darısı bizim başımıza.Biz de haftaya kontrole gidicez,ondan sonra her hafta çağıracakmış
doktorumuz.
Gem cim...Doktora bi gidelim,sonra bilgileri veririm,bizi de eklersin olur mu?
Ne çabuk geldi doğum vakti,ne çabuk geçti zaman...Neler atlattık neler...
Fasulyeler kocaman oldu...Ben azcık daha ağlayım...Hadi görüşürüz.

Bizimkinde de yer darlığı falan sorun değil, artık anasını sağlam zıplatıyor o kadar :9::9::nazar:

Off puff derken sabah oluyor :37::37: Geçen yıllarki gibi sıcaklar olsa napcaktık bilmiyorum :50::50:

Benimkide öyle purcum öyle kıpır kıpırki :nazar:..birde günde 3-4 kez hıçkırık tutuyo, içimde resmen hopluyo bebişim :9::9:

Rabbim yardım ediyor bizlere. Gerçekten serin geçiyor bu yaz..

3 akşamdan beri bende uyuyamıyorum..Sinirden ağlıyorum bile..geceleri işkence gibi..Ayaklarımda kasılmalarım çok oluyo..Hayırlısıyla bi kurtulsak..

Arkadaşlar doğum hikayemi paylaşmamı istemiş seve seve paylaşıyorum:34:

Bir gün önce akşamdan kasıklarıma ara ara giren ağrılar vardı ama ben yalancı sancılardır deyip pek oralı olmadım ama gece sabaha karşı bu ağrılar biraz daha sıklaşınca tedirgin olmaya başladım çünkü daha öncede dediğim gibi bende plesanta aşağıda olduğu için normal sancı çekersem kanama olur ve bu bebeğe zarar verirdi tuvalete giripte nişan gördüğümde anladım ki sancı çekiyorum hemen kalkıp duşa girdim banyomu yaptım son temizlik kontrollerimi yapıp giyindim, bu arada eşim yeni tayin yerimizde benim adıma katılış yapmaya gitmişti annemlerde kalıyorum bende annemi uyandırdım hadi kalk gidiyoruz dedim annem şaşkın tabi nereye diyince doğuma dedim, o da bi telaş çantaları aldı , doktorumu arayıp bilgi verdim hemen hastaneye geç dedi, hastane eve yakın arabaya binip gittik beni acilden hemen kapıda karşıladılar doktorum haber vermiş,hemen ebeler beni ameliyat kıyafetleri giydirip sonta taktılar ve ameliyathaneye aldılar,anestezi uzmanı nefes al ver narkoz vereceğim dediğinde saat 7:15 di bebeği çıkardıklarında 07:30, beni de 8:00 gibi uyandırdılar, çabuk uyanabildim gözlerimi açar açmaz dilim dolana dolana oğlum nasıl dedim,iyi dediler odada seni bekliyor hadi bakalım deyip beni odaya aldıklarında oğlumun sesini duydum, bunu şu anda yazarkende ağlıyorum o anda da gözyaşlarına boğuldum annem yatağını yanıma çekerek bak oğlun dedi o an acıyan dikiş yerlerim bile umurumda değildi..En güzeli onun yüzüydü...Ve çok şükür sağlıklı olmasıydı, tekrar Allah hepinizi kurtarsın...

Puff benide ağlattın kuzum yaa:5: ..Rabbim bizlerede o duyguları nasip etsin inşallah..Allah analı babalı büyütsün bebeğini..Öp onu bizim için..:54:

Back