Arkadaşlar doğum hikayemi paylaşmamı istemiş seve seve paylaşıyorum
Bir gün önce akşamdan kasıklarıma ara ara giren ağrılar vardı ama ben yalancı sancılardır deyip pek oralı olmadım ama gece sabaha karşı bu ağrılar biraz daha sıklaşınca tedirgin olmaya başladım çünkü daha öncede dediğim gibi bende plesanta aşağıda olduğu için normal sancı çekersem kanama olur ve bu bebeğe zarar verirdi tuvalete giripte nişan gördüğümde anladım ki sancı çekiyorum hemen kalkıp duşa girdim banyomu yaptım son temizlik kontrollerimi yapıp giyindim, bu arada eşim yeni tayin yerimizde benim adıma katılış yapmaya gitmişti annemlerde kalıyorum bende annemi uyandırdım hadi kalk gidiyoruz dedim annem şaşkın tabi nereye diyince doğuma dedim, o da bi telaş çantaları aldı , doktorumu arayıp bilgi verdim hemen hastaneye geç dedi, hastane eve yakın arabaya binip gittik beni acilden hemen kapıda karşıladılar doktorum haber vermiş,hemen ebeler beni ameliyat kıyafetleri giydirip sonta taktılar ve ameliyathaneye aldılar,anestezi uzmanı nefes al ver narkoz vereceğim dediğinde saat 7:15 di bebeği çıkardıklarında 07:30, beni de 8:00 gibi uyandırdılar, çabuk uyanabildim gözlerimi açar açmaz dilim dolana dolana oğlum nasıl dedim,iyi dediler odada seni bekliyor hadi bakalım deyip beni odaya aldıklarında oğlumun sesini duydum, bunu şu anda yazarkende ağlıyorum o anda da gözyaşlarına boğuldum annem yatağını yanıma çekerek bak oğlun dedi o an acıyan dikiş yerlerim bile umurumda değildi..En güzeli onun yüzüydü...Ve çok şükür sağlıklı olmasıydı, tekrar Allah hepinizi kurtarsın...