hamileliğin zorlukları son aylarda çıkıyor hepimizde. Benimde belim de ayağımda ağrı var. Kasılma falan oluyor mu ben anlamıyorum :44: Sizin bebişler de gayet hareketliler mi? Son aylarda büyüdüklerinden dolayı hareketleri az olur diyorlar bizimki halay çekiyor ya Havalar geçen seneki kadar sıcak değil fakat ben gene de sıcaktan terlemekten uyuyamıyorum bu da çok sinir bozucu olmaya başlıyor sabah sinirden ağladım uyuyamıyorum diye yemek yapasım yok yiyesim de yok karpuz yiyip duruyorum. Yarın kontrol var bakalım neler diyecek doktorumuz
canım bende hareketleri yavaşlar dediler diye saymaya başlıyorum her sabah
hani 10-12-15 hareket olmalıymış ya bi günde
bizimki açılışı 15-20 ile yapınca saymayı bırakıyorum
Benimkide öyle purcum öyle kıpır kıpırki ..birde günde 3-4 kez hıçkırık tutuyo, içimde resmen hopluyo bebişim
Rabbim yardım ediyor bizlere. Gerçekten serin geçiyor bu yaz..
3 akşamdan beri bende uyuyamıyorum..Sinirden ağlıyorum bile..geceleri işkence gibi..Ayaklarımda kasılmalarım çok oluyo..Hayırlısıyla bi kurtulsak..
buralar da yanıyor. günde3-5 kes duşa girip yağlanmaktan böööö geldi
hıçkırık tutan bebekler doğuncada öyle oluyormuş!!!
bende uyku problemi için çözümler:
kocam yatak odasında cam acınca uyuyamıyor üşüyor... bende ilk uykumu salonda yapıyorum.
yatağa gittiğim zaman saat 1-2 gibi. saçları ıslatmadan bi duş...
bu da sabaha kadar yetiyor. 5-6 gibi camı acıyorum...
ayrıca uykum gelmeyince kitap okuyorum... uykum geldin diye...
dün 400 syflık 1 kitap bitirdim ama misss gibi uyudum
hayırlı olsun ne güzel annein yanına atanmışsın benim memleketimde konya gerçi merkez değil ilçesi ama iş sebebiyle ankaradayız kesinlikle bebekler kısmeti ile geliyorlar ben inanıyorum buna
bebelerin şansı
kmhtp hayırlı olsun canım