• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

hamileliğin zorlukları son aylarda çıkıyor hepimizde. Benimde belim de ayağımda ağrı var. Kasılma falan oluyor mu ben anlamıyorum :44: Sizin bebişler de gayet hareketliler mi? Son aylarda büyüdüklerinden dolayı hareketleri az olur diyorlar bizimki halay çekiyor ya:nazar: Havalar geçen seneki kadar sıcak değil fakat ben gene de sıcaktan terlemekten uyuyamıyorum bu da çok sinir bozucu olmaya başlıyor sabah sinirden ağladım uyuyamıyorum diye:59: yemek yapasım yok yiyesim de yok karpuz yiyip duruyorum. Yarın kontrol var bakalım neler diyecek doktorumuz:53:

canım bende hareketleri yavaşlar dediler diye saymaya başlıyorum her sabah
hani 10-12-15 hareket olmalıymış ya bi günde
bizimki açılışı 15-20 ile yapınca saymayı bırakıyorum:52:

Benimkide öyle purcum öyle kıpır kıpırki :nazar:..birde günde 3-4 kez hıçkırık tutuyo, içimde resmen hopluyo bebişim :9::9:
Rabbim yardım ediyor bizlere. Gerçekten serin geçiyor bu yaz..
3 akşamdan beri bende uyuyamıyorum..Sinirden ağlıyorum bile..geceleri işkence gibi..Ayaklarımda kasılmalarım çok oluyo..Hayırlısıyla bi kurtulsak..

buralar da yanıyor. günde3-5 kes duşa girip yağlanmaktan böööö geldi:37:
hıçkırık tutan bebekler doğuncada öyle oluyormuş!!!

bende uyku problemi için çözümler:
kocam yatak odasında cam acınca uyuyamıyor üşüyor... bende ilk uykumu salonda yapıyorum.
yatağa gittiğim zaman saat 1-2 gibi. saçları ıslatmadan bi duş...
bu da sabaha kadar yetiyor. 5-6 gibi camı acıyorum...

ayrıca uykum gelmeyince kitap okuyorum... uykum geldin diye...
dün 400 syflık 1 kitap bitirdim ama misss gibi uyudum:69:

hayırlı olsun ne güzel annein yanına atanmışsın benim memleketimde konya gerçi merkez değil ilçesi ama iş sebebiyle ankaradayız kesinlikle bebekler kısmeti ile geliyorlar ben inanıyorum buna

bebelerin şansı:emir_bebek:

kmhtp hayırlı olsun canım:46:

yarın annem gelliiiiioooooo:46:
ve kontrolümüz varrrr:46:

babamız betylena nın süt arttırıcı gaz cıkarmaya yardımcı cay formulünü gördü...
yarın bunları alalım hazır olsun evde dioooo:52:
hatta cayı doğumdan önce içmeye başla dioooo:52:

bu arada komsum gaz için bebeğine kimyon içirmiş ama kar etmemiş zinco die bitkisel bi ilaç var o ii gelmiş...

başka bi komsumun 4aylık oğluna 5 yaşındaki akraba kısss fındık vermişşşş:53:
çocukla bebek hiçççç yalnız bırakılmamalııı

böyle durumlarda bebeğin ağzının açık olduğundan emin olcas
bebeği baş asağı tutup kürek kemiklerinin ortasına avuç içiyle vurcakmısız

etrafta ne problem gördüysem arastırıyorum...
bide gaz için msj nasıl yapılır ona bakcam

kimi karnını ovunca kimi sırtını pıtpıtlayınca kimi ayaklarını hareket ettirince gaz çıkartıyor...

iyi akşamlar arkdaşlar....

gidip gelip yzıyorum arkadaşlar. iyi haberlerinizi alıyorum girdikçe.

arkadaşlar ben atandım. hem de en çok istrediğim yere annemin babamın yanına konyaya atandım. 2. tercihim geldi. bebeğim kısmetiyle geliyor Allahın izniyle... çok mutlu oldum. Allah hepinizin gönlünüze göre versin. bugün çok mutluyum

Canım çok sevindim senin adına, mutluluğunu paylaşıyorum

mehtap atanmana çok sevindim. Gözün aydın bende Konyada okudum güzel şehirdir. Eşimle arada gidelim diyoruz ama bir türlü olmuyor. Keramos kendini iyice adapte etmeye başlamışsın anne olmaya. Ben birşey okumuyorum vallahi henüz. Eskiden çok kitap okurdum 3 senedir aldığım tüm kitaplar sıralarını bekliyorlar okunmak için. Ama içimden gelmiyor:37: Bugün bizim de kontrolümüz var babamız 1 de almaya gelecek bizi. Her zaman olduğu gibi gene heyecanlanmaya başladım:52: Doktora gideceğimiz zaman tansiyonum falan düşüyor benim yaa. Bakalım iyi haberler geliriz inşallah:emir_bebek:

arkadaşlar ben atandım. hem de en çok istrediğim yere annemin babamın yanına konyaya atandım. 2. tercihim geldi. bebeğim kısmetiyle geliyor Allahın izniyle... çok mutlu oldum. Allah hepinizin gönlünüze göre versin. bugün çok mutluyum

ayyy cok sevindim valla senin adına ne güsel:) herkesin bebeği kısmetlerini getiriyo beraberinde valla ne hoş darısı bize artık :)

mehtap atanmana çok sevindim. Gözün aydın bende Konyada okudum güzel şehirdir. Eşimle arada gidelim diyoruz ama bir türlü olmuyor. Keramos kendini iyice adapte etmeye başlamışsın anne olmaya. Ben birşey okumuyorum vallahi henüz. Eskiden çok kitap okurdum 3 senedir aldığım tüm kitaplar sıralarını bekliyorlar okunmak için. Ama içimden gelmiyor:37: Bugün bizim de kontrolümüz var babamız 1 de almaya gelecek bizi. Her zaman olduğu gibi gene heyecanlanmaya başladım:52: Doktora gideceğimiz zaman tansiyonum falan düşüyor benim yaa. Bakalım iyi haberler geliriz inşallah:emir_bebek:

napalım canımmmm
listeye göre bana bi kişi var...
hafta olarakta 38 oldu
doktor 15inden sonra bekliyoruz dedi
yani bi hafta var...:53:

bekliyoruz bebeğimizi... ben adapte olmayayımda kim olsun:9:

bu arada ben de kitap okumayı bırakmıştım. geri dönüş için en sevdiğim kitabı yeniden okumaya başladım ki şevk gelsin diye. sonra yeniden okumaya başladım. ama eskiye göre daha seciciyim. eskiden hep best seller ları okurdum...

napıyonuz evdeeee???

ben sıkılıyorum vallaaa!!!

evde yapılcak iş yok!!! tv de bişi yok!!! anca kitap okuyorum!!!
ve sıcakkkk!!!

slm herkese ben emir feyyaz bugün doktor teyzemize gittik beni muayene etti tam 37+1 haftalık olmuşum ağırlığım 2860 gram gelişimim herşeyim normal olduğunu söyledi annem ve babama ve allah nasip ederse en geç 3 hafta aranızda olacakmışım çok seviçliyim :)))
facede emir feyyazın duvarında paylaştım bu yazının aynısını buraya ekleyeyim dedim nasıl olmuş

Koca adam olmuş Emir Feyyaz! :nazar::nazar:

hhahah :69: accık daha bekle pur teysem ya acelen ne :32:

hadi aldığın herşeyi güle güle kullanmak nasip olsun inş :76:

Mersii cicim :54:
Acele ettiğimden değil, hani erken gelmeye kalkarsa şu eksik bu eksik diye panik olmucam :86::86:

günaydın kıslarrrr!!!

daha doğurmadım merak etmeyin:52:
dün net bağlantı problemi vardı...

geçmişi okuyayım neler olmuş!!!

Evet böyle rapor verin :46::46::46:
Valla merak ediyorum artık niye girmedi, noldu, bişi mi var, benden iyi kaynana olur :1::1:

zuhaaaaaaa :D seni kaynana olarak hayal ettim de kafam da :60::60::60::60:

bnde iyi hızlanmıştım bu alışveriş konusunda da birden kal geldi :31:

tekrar atağa geçsem iyi oalcak :76:

tüm kk anneleriiii herkes akşam bi dvdciye gidip "Başımıza Gelenler " Adlı filmi alıp kocişiyle izlesinnnn çok sefdim bennn :69:

Dolaplar gelcek , çamaşırlar yıkanıp ütülencek , ana kucağı ,halı , perde, bi nevresim takımı daha :17: dolapların içine uygun kutular alıncak ,askımız yok , küvet alıncak daha aklıma gelmeyende vardır :78:

Dolaplar gelcek , çamaşırlar yıkanıp ütülencek , ana kucağı ,halı , perde, bi nevresim takımı daha :17: dolapların içine uygun kutular alıncak ,askımız yok , küvet alıncak daha aklıma gelmeyende vardır :78:

Ooo iyi az kalmış :65::65:

benimde sabahları ayaklarım çok acıyor artık gece yatınca şişi inmiyo geceleri artık bi felaket dün gece 2.30 a kadar ayaktaydım sabahın köründe de ayaktaydım
park yatak konusunda da kararsızım bugün bir arkadaş kesin al çok kullanışlı dedi kafam karıştı iyice
bugün turkuazm in hiç sesi çıkmadı inşallah güzel haberlerini alırız
ankara bugün aşırı sıcaktı yazın geldiği bugün belli oldu allahtan şimdiye kadar havalar iyi serindi
yataktan kalkıorum basamıyorum hıc odamızda banyo var hemen oraya gırıp soguk su tutuyorum bıras rahatlatıyor
ben park yatak alıcam kesınlestı artık :9:
canım bende gerçekten birkaç gün önce ishal gibi çıktım tuvalete hatta ben doğuma gideceğimi bilmiyordum gece sabaha karşı ishal şeklinde çıktım tuvalete..İyi oldu işte lavmana gerek kalmadı :)
Allahın kusursuz duzenı ıste :69:
bende sımdı ona dıkkat edıyorum ıshal olursam uyuyamam kesın :37:
ben bugün kontrolr gittim kızlar
2500 gr olmuş bebiş
ama ben bu ay 4 kilo almışım
aşırı da ödemim var
tabi dr hemen diyet dedi
bir ay sıkıcakmışım dişimi artık
ekmek yok,tuz turşu zeytin yok
sancılardan bahsettim
normal dedi
zaten bu saatten sonra doğum başlasa da durdurmayız
doğum gerçekleşir dedi
bebeğin hareketlerine çok dikkat et,

yavaşlama hissedersen gün içinde hemen beni ara dedi
bizden bu kadar
masallaah :nazar:
benımkı gece sapıtıo gun ıcınde cok hareketlı degıl sorunmu buda :26:

coooooooooooooook sevındımm atamam olcakmı derken bıde Konya oldu :119::119:
bak yavrunun sansı hep once eşın sımdı sen hep yuzunuzu guldurdu paşa :69:
sansı bahtı bol olsun bı omur

bız dun gece oglumla kınaya gıttık acık havada pufurr pufuur pek ıyıdı yedıgım tekmeler cok mutluyum demekmıydı acaba yoksa kesın su muzıgımı anlayamadı bı turlu :37:
yarın taaam 3 dugun var ve hepsınde gorunmek zorundayız nası olcak bılemıyoum :50:

Back