• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

slm arkadaşlar doğum yapan arkadaşlarımız var ne güzel darısı bizim başımıza
sizin elinizde uyuşmalarınız nasıl arkadaşlar ben özellikle sabahları elimi kullanamıyorum
iyice ağırlaştım bu hafta işyerinde olsam mümkün değil bişey yapamazdım ne gece uykusu kaldı
ne de gündüz doğru dürüst uyuyabiliyorum halsizlik var
size komik bişey anlatayım sabahleyin hastane çantasını gözden geçireyim dedim baktım benim koyduğum gecelik pijamaların yanında 3 tane oyun hamuru var allah allah ne işi var burda dedim meğer oğlum ( 6 yaşında) ben hastanedeyken canı sıkılmasın hastanede oynarım diye koymuş telefonda sordum oğlum onları neden koydun diye şu an anneanne ve dede ile beraber deniz kenarında tatilde haftasonu gelecek

aferin oğluşuna...
sen kendine canta yap
bebeğine yap
oğlum ne yapar die düşünme...
bi çantada oğluna hazırla... hamur boya boyama kitabı :27:

bizde oğluşumla yemek yaptık
sonrada pilates yaptık ama oğlum kıpır kıpır... bi durmadı...:69:
fazla oksijen çaprtı herhalde, sağa döndüm sağdan vurdu
sola döndüm soldan...

yoksa durrrr mu diyordu bana:53:

bugün doktora gittik çok moralimiz bozuldu doktorumuz bebekte kalp büyümesi olduğunu söyledi içime taş oturdu sanki detaylı araştırma için üniv.hastanesine sevketti orda daha detaylı bakılıyomş inş. bişey yoktur lütfen dualarınızı bekliyoruz ....

bugün doktora gittik çok moralimiz bozuldu doktorumuz bebekte kalp büyümesi olduğunu söyledi içime taş oturdu sanki detaylı araştırma için üniv.hastanesine sevketti orda daha detaylı bakılıyomş inş. bişey yoktur lütfen dualarınızı bekliyoruz ....

canım sen moralini yüksek tut!!!
bu topikte neler oldu, kimler neler atlattı!!!
bebeğini üzme...
üniv hast git. bakalım onlar ne diyecek!!!

Allah bebeğine sağlık versin canım....

sizin elinizde uyuşmalarınız nasıl arkadaşlar ben özellikle sabahları elimi kullanamıyorum
iyice ağırlaştım bu hafta işyerinde olsam mümkün değil bişey yapamazdım ne gece uykusu kaldı
size komik bişey anlatayım sabahleyin hastane çantasını gözden geçireyim dedim baktım benim koyduğum gecelik pijamaların yanında 3 tane oyun hamuru var allah allah ne işi var burda dedim meğer oğlum ( 6 yaşında) ben hastanedeyken canı sıkılmasın hastanede oynarım diye koymuş telefonda sordum oğlum onları neden koydun diye şu an anneanne ve dede ile beraber deniz kenarında tatilde haftasonu gelecek

slm benimde ayni uyutmuyor beni cok kotu ya gecsin artik diyorum..
sag elim felaket:50:dogum bitince gececek ama..

rabbim yardimcin olsun cnm..

Ata bey napıyor şimdi uyuyor mu? Emzirmek zor mu? Uyku düzeni daha yoktur ama uykusuz bırakıyor mu? Anne olmaktan bahset biraz da.
Bir de çok güzel kokuyor dimi yaaaaa:61:

Ata bebek uyuyor,uyanıyor ben ona emzik alıştırdım,bu eczanede satılan damaklı emzikleri tutmuyorlar denemeyin bile,kullanmayı düşünenler orta boy silikon uçlu alsın inanın çok işe yarıyor emzik stop düğmesi gibi..Emzirmek bebeğe bağlı eğer tutuyorsa sana kalan sadece bebeğin kolunun şeklini ayarlamak ama bazen ellerim uyuşuyor her yanıma minder dolduruyorum, bebek de bende rahat edelim diye.Uyku düzeni yok acıkınca, kakasını yapınca, gazı olunca ağlıyor.Bebek işte ona göre hareket ediyoruz, patron o.. :)) Biz eve gelir gelmez banyosunu yaptırdık hergün de yıkıyoruz banyodan sonra müthiş rahatlıyor..

Annelik insana Allah tarafından verilmiş muhteşem bir iç güdü ve yetenek..Dün gece annem bebeğin sesini hiç duymadı,daha 2.gecede ben kalktım her seferinde tek başıma emzirdim sabaha karşı kaka yapmıştı altını temizledim, uyandıkça sağını solunu değiştir gazını çıkarmaya çalış ve sabah oldu..Muhteşem bir sevgi ve sabır..Sürekli onu seyretmek istiyorum hele o kokusu herşeye bedel...

Ata bebek uyuyor,uyanıyor ben ona emzik alıştırdım,bu eczanede satılan damaklı emzikleri tutmuyorlar denemeyin bile,kullanmayı düşünenler orta boy silikon uçlu alsın inanın çok işe yarıyor emzik stop düğmesi gibi..Emzirmek bebeğe bağlı eğer tutuyorsa sana kalan sadece bebeğin kolunun şeklini ayarlamak ama bazen ellerim uyuşuyor her yanıma minder dolduruyorum, bebek de bende rahat edelim diye.Uyku düzeni yok acıkınca, kakasını yapınca, gazı olunca ağlıyor.Bebek işte ona göre hareket ediyoruz, patron o.. :)) Biz eve gelir gelmez banyosunu yaptırdık hergün de yıkıyoruz banyodan sonra müthiş rahatlıyor..

Annelik insana Allah tarafından verilmiş muhteşem bir iç güdü ve yetenek..Dün gece annem bebeğin sesini hiç duymadı,daha 2.gecede ben kalktım her seferinde tek başıma emzirdim sabaha karşı kaka yapmıştı altını temizledim, uyandıkça sağını solunu değiştir gazını çıkarmaya çalış ve sabah oldu..Muhteşem bir sevgi ve sabır..Sürekli onu seyretmek istiyorum hele o kokusu herşeye bedel...

maşallah ve bravo sana..
öyle güzel anlatıyosun ki
biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum
senin yazdıklarını okurken yaşıyorum sanki herşeyi
Allah bozmasın huzurunu ve ATA ya sağlık versin canımmm
taze anne seni tebrik ediyorum inşallah ben de başarabilirim.
bir ebe olarak yapamazsam çok ayıp olur herhalde..:9:

ayy ne guzel canim yaa kimbilir ne kadar keyiflidir anlattiklarini yapmak insallah bizde o gunleri goruruz

kızlar ya benim adet ağrısı gibi ağrı giriyo ara ara kasıklarıma
korkmam gerekiyomu
yoksa bunlar hazırlık kasılmalarımı ki
sanırım hazırlık kasılmaları bende de oluyo ama sürekli değil mesela sabah oluyor 3-4 saat sonra tekrar oluyo
evet cnm benim 2.çocuğum doğduğunda kızım ozaman 4 yaşındaydı ve sezeryan olduğum için 3 gece hastanede yatmıştım ve ona her gün 1tane hediye alıp vermişti babası kardeşin yolladı diye kız olduğu için bebekler almıştık,şimdi bu seferde oğlum 6 yaşında bu gelende oğlum olduğu için heralde bir gün araba,bir gün uçak,ve son günde tır alıp getirir babası çünkü bunlar onun vazgeçemediklerinden.
maşallah canım yaa 3. bebek allah kolaylık versin ben çalıştığım için 2. de bile herkes nasıl cesaret ettin diye şaşkınlıkla bakıyor ama kardeş şart diye düşünğyorum bende bu arada benim büyük oğlum:) bakugan ve ben10 hastası araba falan hiç. dikkatini çekmiyo kardeşim savaş ekipmanı getirsin bakuganın diyo ama ben onu almak istemiyorum bilmiyorum ne yapacağım
ben de bel fıtığı olduğu için 2. çocuğu çok geciktirmeyeceğim, ameliyat olma durumum var çünkü, yani 3 sene aralıkla 2. düşünüyorum... ve deli gibi kız istiyorum, Allah'ım nasip eder inşallahhh Aminnnnn.... Allah çocuklarınız sizlere bağışlasın inşallah Aminnnn
inşallah seninkisi kız olur benim hamileliğim ilkinden çok farklı olmasına rağmen kız diye çok heveslenmiştim ama hakkımda hayırlısı erkek miş erkek oldu hayırlısı ne ise o olsun
aferin oğluşuna...
sen kendine canta yap
bebeğine yap
oğlum ne yapar die düşünme...
bi çantada oğluna hazırla... hamur boya boyama kitabı :27:
evet keramos teyzesi ona da bi çanta hazırlamak gerekli anlaşıldı
bozma moralini benim müdürümün oğlu doğduğunda 2 aylıkken by pass oldu düşün yani maşallah şu an 14 yaşında 180 boyunda delikanlı inşallah hiç. bişey çıkmaz dualarımız seninle
slm benimde ayni uyutmuyor beni cok kotu ya gecsin artik diyorum..
sag elim felaket:50:dogum bitince gececek ama..
evet doğum bitince gececek ama şimdilerde çok zorlanıyorum
bugün yürüyüş yapmadım diye saat 4.30 gibi çıktım yavaş yavaş yürüdüm 5.30 a kadar ama halimi görseniz kağnı gibiydim yolda gören teyzeler allah kurtarsın diyorlardı halimi görüp iyice büyüdü

:9::9::9:bak yaaa ne alem bu cocuklar
kızlar ya benim adet ağrısı gibi ağrı giriyo ara ara kasıklarıma
korkmam gerekiyomu
yoksa bunlar hazırlık kasılmalarımı ki
kork dersem korkucanmı :111:,
korkma korkma olur dedı benım dr da
Allah yardımcınız olsun cnm cok muhım bısı cıkmaz umarım ..dermansız dert olmasın ..dualarımızdasınız merak etme

kıslar ereyondan alısveren yapan varmı h ıc aranızda

şaşardım zaten ınternetten alısverıs kurdum benım :86:

ya bak sımdı ben Graco park yatakları begendım en uygun ereyonda ama hıc oordan bısı almadım guvenılırmı bılemedım nası okadar farkedıo fıyat ve madem nıye herseyı ordan almıorus :111:

şaşardım zaten ınternetten alısverıs kurdum benım :86:

ya bak sımdı ben Graco park yatakları begendım en uygun ereyonda ama hıc oordan bısı almadım guvenılırmı bılemedım nası okadar farkedıo fıyat ve madem nıye herseyı ordan almıorus :111:

Üşengeçlik işte :27::27:

Herşey o kadar uygun değil, bazı ürünler ciddi ucuz, bazıları piyasa fiyatı aşağı yukarı :21:
İlk alışverişinde arıyorlar zaten kart sahibini teyit alıyorlar.. Güvenilir bir site..
Bizim eve de 10 dk. Bi durum yaparlarsa gider basarım ofislerini sen tasalanma kuşum :41::41::41:

Üşengeçlik işte :27::27:

Herşey o kadar uygun değil, bazı ürünler ciddi ucuz, bazıları piyasa fiyatı aşağı yukarı :21:
İlk alışverişinde arıyorlar zaten kart sahibini teyit alıyorlar.. Güvenilir bir site..
Bizim eve de 10 dk. Bi durum yaparlarsa gider basarım ofislerini sen tasalanma kuşum :41::41::41:

koceye maıl attım baksın bakalım bı yamuk olursa solerım sana döfersın onları taaam :111:

Back