koceye maıl attım baksın bakalım bı yamuk olursa solerım sana döfersın onları taaam :111:
Taamdır
Ha bu arada benim karambole aldığım park yatak geldi.. Ali marka olan
Valla beğendim epey hiç öyle naylonumsu falan değil gayet güzel kumaşı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koceye maıl attım baksın bakalım bı yamuk olursa solerım sana döfersın onları taaam :111:
teşekkürler pur cumm.. buldum sonunda
slm kıslar bız evımıze geldık salı akşam en son sancılarımdan bahsetmıstımm daha sonra devam ettı gece 12de artık 5 dakıkada bır gelmeye başaldı doktorumu aradım hastaneye gıt dedı gıttım 1 deyatısss sonra muayene oldum 3 cm acılma oldu ama sancılarım coook arttı artık dayanamaz hale geldım en son 4te hala 3 cm de kalınca acılma ben daha fazla katlanamadım agrılara sezeryan ıstedım gozunuzu korkutmak ıstemem sadece benım basıma gelen bu sız korkmayın neyse 4te sezeryana gırdım 4 bucukda oglum dogmuş bende 5 te ayıldım sonrası masal gıbıydı cektıgım tum agrılara deger oglumun kokusu guzellıgı bu duygularrr neler nelerrrr allah hepınız sag salım yavrunuza kavustursun aretık bı anneyım 5 yıllık ozlemıme kavustumm cok sukur mevlam herkese yasatsınnnn
slm kıslar bız evımıze geldık salı akşam en son sancılarımdan bahsetmıstımm daha sonra devam ettı gece 12de artık 5 dakıkada bır gelmeye başaldı doktorumu aradım hastaneye gıt dedı gıttım 1 deyatısss sonra muayene oldum 3 cm acılma oldu ama sancılarım coook arttı artık dayanamaz hale geldım en son 4te hala 3 cm de kalınca acılma ben daha fazla katlanamadım agrılara sezeryan ıstedım gozunuzu korkutmak ıstemem sadece benım basıma gelen bu sız korkmayın neyse 4te sezeryana gırdım 4 bucukda oglum dogmuş bende 5 te ayıldım sonrası masal gıbıydı cektıgım tum agrılara deger oglumun kokusu guzellıgı bu duygularrr neler nelerrrr allah hepınız sag salım yavrunuza kavustursun aretık bı anneyım 5 yıllık ozlemıme kavustumm cok sukur mevlam herkese yasatsınnnn
hoşgeldinizslm kızlarrrrr, bi izine çıktım pir çıktım. kızımın yolunu gözlüyorum bende. topik çok güzel olmuş ellerinize sağlık:79:.dr.um en geç 22 si dedi doğum için. sabırsızlanıyorum yaaaa
neyse şimdilik bu kadar öpüyorum sizi
Ben yine uykusuz ama bu sefer korkudan uyuyamiyorum belimin sol kismina agri giriyor doguracakmiyim ne
geçmiomu hareket edince ağrın ? benimde çok aşırı mide bulantım var başımda dönüo bide ter basıo off bilmem ne olcak 36+6 dayım ???
Bi sag taraf agrio bi sol geciyo gelio sonra ben burda uc bucuk atiom korkudan uyku tutmuo kocam olcak herif fosur fosur bide buna sinir ol
senin sikinti daha zor allahim kuvvet versin canim ne etcez
Bu arada betylena yazinin sonunu okuyunca duygular selale oldu kiz
offf benim kasiklarda agriyo cok korkuyorum ben yaaa
Bi sag taraf agrio bi sol geciyo gelio sonra ben burda uc bucuk atiom korkudan uyku tutmuo kocam olcak herif fosur fosur bide buna sinir ol
senin sikinti daha zor allahim kuvvet versin canim ne etcez
Bu arada betylena yazinin sonunu okuyunca duygular selale oldu kiz
offf benim kasiklarda agriyo cok korkuyorum ben yaaa