benim gögüsler bi beden büyüdü.çatladı.
ama süt müt yokkkk...
ben de büyüme de yok, sütsüz kalmasın çocukum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gögüsler bi beden büyüdü.çatladı.
ama süt müt yokkkk...
15 günüm kaldı
bakalım ona da sıra gelecek elbet
muhteşem oldu ya vala biz koceyle bozuştuk konuşmuyoz
bn daha geceliklerimi yıkmadım bile sanki hep hamiş kalcam
korkutma kızı
huheyyytttt burda en son bn doğurcaktım iyiki geldin sedeph benden sora doğurcak biri
hahah kendinin olunca değişik olur mutfak robotu gibi düşün pur teyse başkasınınkini kullanırken çekiniris hatta beceremeyebilirz
"harika benzetme "
slm arkadaşlar doğum yapan arkadaşlarımız var ne güzel darısı bizim başımıza
sizin elinizde uyuşmalarınız nasıl arkadaşlar ben özellikle sabahları elimi kullanamıyorum
iyice ağırlaştım bu hafta işyerinde olsam mümkün değil bişey yapamazdım ne gece uykusu kaldı
ne de gündüz doğru dürüst uyuyabiliyorum halsizlik var
size komik bişey anlatayım sabahleyin hastane çantasını gözden geçireyim dedim baktım benim koyduğum gecelik pijamaların yanında 3 tane oyun hamuru var allah allah ne işi var burda dedim meğer oğlum ( 6 yaşında) ben hastanedeyken canı sıkılmasın hastanede oynarım diye koymuş telefonda sordum oğlum onları neden koydun diye şu an anneanne ve dede ile beraber deniz kenarında tatilde haftasonu gelecek
seni tebrik ediyorum soğukkanlı olduğun için..Arkadaşlar doğum hikayemi paylaşmamı istemiş seve seve paylaşıyorum
Bir gün önce akşamdan kasıklarıma ara ara giren ağrılar vardı ama ben yalancı sancılardır deyip pek oralı olmadım ama gece sabaha karşı bu ağrılar biraz daha sıklaşınca tedirgin olmaya başladım çünkü daha öncede dediğim gibi bende plesanta aşağıda olduğu için normal sancı çekersem kanama olur ve bu bebeğe zarar verirdi tuvalete giripte nişan gördüğümde anladım ki sancı çekiyorum hemen kalkıp duşa girdim banyomu yaptım son temizlik kontrollerimi yapıp giyindim, bu arada eşim yeni tayin yerimizde benim adıma katılış yapmaya gitmişti annemlerde kalıyorum bende annemi uyandırdım hadi kalk gidiyoruz dedim annem şaşkın tabi nereye diyince doğuma dedim, o da bi telaş çantaları aldı , doktorumu arayıp bilgi verdim hemen hastaneye geç dedi, hastane eve yakın arabaya binip gittik beni acilden hemen kapıda karşıladılar doktorum haber vermiş,hemen ebeler beni ameliyat kıyafetleri giydirip sonta taktılar ve ameliyathaneye aldılar,anestezi uzmanı nefes al ver narkoz vereceğim dediğinde saat 7:15 di bebeği çıkardıklarında 07:30, beni de 8:00 gibi uyandırdılar, çabuk uyanabildim gözlerimi açar açmaz dilim dolana dolana oğlum nasıl dedim,iyi dediler odada seni bekliyor hadi bakalım deyip beni odaya aldıklarında oğlumun sesini duydum, bunu şu anda yazarkende ağlıyorum o anda da gözyaşlarına boğuldum annem yatağını yanıma çekerek bak oğlun dedi o an acıyan dikiş yerlerim bile umurumda değildi..En güzeli onun yüzüydü...Ve çok şükür sağlıklı olmasıydı, tekrar Allah hepinizi kurtarsın...
15 günüm kaldı
cnm aynı bu sabah bende çantamı gözden geçirdim ve araba gördüm içinde 6 yaşındaki oğlum koymuş kardeşim ağlayınca verirsin susar anne dediçok tatlılar yaaa
bakalım ona da sıra gelecek elbet
muhteşem oldu ya vala biz koceyle bozuştuk konuşmuyoz
bn daha geceliklerimi yıkmadım bile sanki hep hamiş kalcam
korkutma kızı
huheyyytttt burda en son bn doğurcaktım iyiki geldin sedeph benden sora doğurcak biri
hahah kendinin olunca değişik olur mutfak robotu gibi düşün pur teyse başkasınınkini kullanırken çekiniris hatta beceremeyebilirz
"harika benzetme "
aa senin 1 hafta geride ama erken mi olucak sezeryanla.benim doktor son ana kadar beklicek işalla erken gelmes çokk korkuorm çünkü normal doğumdannn:18:
arkadaşım ne sorcam sana abi için bir hediye aldınız mı? ben düşünüyorum acaba ne alsak hastanede kardeşin getirdi diye senin oğlun da 6 yaşındaysa aşağı yukarı aynı şeylerden hoşlanıyorlardır ?
maşallah cnm az kalmış,doğumun hangi tarih cnm.
slm arkadaşlar doğum yapan arkadaşlarımız var ne güzel darısı bizim başımıza
sizin elinizde uyuşmalarınız nasıl arkadaşlar ben özellikle sabahları elimi kullanamıyorum
iyice ağırlaştım bu hafta işyerinde olsam mümkün değil bişey yapamazdım ne gece uykusu kaldı
ne de gündüz doğru dürüst uyuyabiliyorum halsizlik var
size komik bişey anlatayım sabahleyin hastane çantasını gözden geçireyim dedim baktım benim koyduğum gecelik pijamaların yanında 3 tane oyun hamuru var allah allah ne işi var burda dedim meğer oğlum ( 6 yaşında) ben hastanedeyken canı sıkılmasın hastanede oynarım diye koymuş telefonda sordum oğlum onları neden koydun diye şu an anneanne ve dede ile beraber deniz kenarında tatilde haftasonu gelecek
seni tebrik ediyorum soğukkanlı olduğun için..
Allah bizlere de kolaylık versin..
güle güle büyüt oğlunu
oooo heyecan var mı heyecan???
arkadaşım ne sorcam sana abi için bir hediye aldınız mı? ben düşünüyorum acaba ne alsak hastanede kardeşin getirdi diye senin oğlun da 6 yaşındaysa aşağı yukarı aynı şeylerden hoşlanıyorlardır ?
evet cnm benim 2.çocuğum doğduğunda kızım ozaman 4 yaşındaydı ve sezeryan olduğum için 3 gece hastanede yatmıştım ve ona her gün 1tane hediye alıp vermişti babası kardeşin yolladı diye kız olduğu için bebekler almıştık,şimdi bu seferde oğlum 6 yaşında bu gelende oğlum olduğu için heralde bir gün araba,bir gün uçak,ve son günde tır alıp getirir babası çünkü bunlar onun vazgeçemediklerinden.
21-22 Temmuz canım, oğlum daha erken gelirse bilemem tabi
ayyyy ne tatlı yaaa
Heyecan değil de, kavuşma telaşı var diyeyim canım
Evet evet mutlaka hediye alın, çok mutlu oluyorlar, yeğenime soruyorum kardeşin sana gelirken ne getirsin diye, barbie bebek getirsin diyor, bi de ekliyor ama kocası da olsun
3 çocuklu çıtır anne
teşekkür ederim cnm benim,benim doğumumda 30 temmuz olucak galiba,hayırlısıyla kavuşuruz inş bebişlerimize...
Aminnnnn İnşallahhhhhhh
Her çocukta farklı tat değil mi ?
kesinlikle cnm her biri ayrı güzel ayrı heyecan verdi bana,az öncede eşimle telde konuşuyordum ne yapıyosun dedi bende napiym oturuyorum 3 çocuğumla dedim gülüyo,bende bi tuhaf oldum söylerken,rabbim sizlerede yaşatsın cnm.çok mükemmel bir duygu,benim kızım 11 yaşında,oğlum 7 sine girdi,yoldaki minnak da yine oğlum
ben de bel fıtığı olduğu için 2. çocuğu çok geciktirmeyeceğim, ameliyat olma durumum var çünkü, yani 3 sene aralıkla 2. düşünüyorum... ve deli gibi kız istiyorum, Allah'ım nasip eder inşallahhh Aminnnnn.... Allah çocuklarınız sizlere bağışlasın inşallah Aminnnn
saol cnm allah razı olsun,cümlemizinkini inş,valla ben daha düşünmüyorum rabbim olmayanlara versin inş,bu hamileliğim çok zor geçtiği için hamile olanlara vede düşünenlere çok üzülüyorum allah yardım etsin.