• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

canım işallahhhhh !!!
benimde hamilelik rahat geçti die doğum kolay olacak gibi hissediyorum
işallah tek ıkınmayla bitiverir:27:

inşallah kolay bi şekilde doğururuz yaww
bana da doğum kolay olcakmış gibi geliyo
hiç korkum yok
ama sezeyandan korkuyorum bende
normal normal doğurup bebeğimi hemen kucaklamak istiyorum

yarım tatlı kaşığı tane kimyon, 1 tutum ısırgan otu, 1 tutam ıhlamur, 1 tatlı kaşığı rezene, 1 tatlı kaşığı anason bunları bir demliğe koyun üstüne sıcak su koyup demlenmesini bekleyin, sonrada için..Benim sütüm bugün geldi çok şükür çayında faydası oldu..Sizinde gelmezse muhakkak deneyin..

canım yıkamakta problem yok ama ütü işini tek başına yapacaksan kolay gelsin.
minnak minnak herşey. sıcak...
ütü yaparken benden de ütünün buharı kadar buhar çıkıyor:52:

Buharlı keramos :60::60::60::60::60::60::60:

anneme satarım çok bunalırsam ki :66: kesin bunalırım :82: bn normalde de sevmem ütü :86::86:

yarım tatlı kaşığı tane kimyon, 1 tutum ısırgan otu, 1 tutam ıhlamur, 1 tatlı kaşığı rezene, 1 tatlı kaşığı anason bunları bir demliğe koyun üstüne sıcak su koyup demlenmesini bekleyin, sonrada için..Benim sütüm bugün geldi çok şükür çayında faydası oldu..Sizinde gelmezse muhakkak deneyin..

öğğğ :100::100: tadı daha güzel bi tarif yokmu :76:

Arkadaşlar doğum hikayemi paylaşmamı istemiş seve seve paylaşıyorum:34:

Bir gün önce akşamdan kasıklarıma ara ara giren ağrılar vardı ama ben yalancı sancılardır deyip pek oralı olmadım ama gece sabaha karşı bu ağrılar biraz daha sıklaşınca tedirgin olmaya başladım çünkü daha öncede dediğim gibi bende plesanta aşağıda olduğu için normal sancı çekersem kanama olur ve bu bebeğe zarar verirdi tuvalete giripte nişan gördüğümde anladım ki sancı çekiyorum hemen kalkıp duşa girdim banyomu yaptım son temizlik kontrollerimi yapıp giyindim, bu arada eşim yeni tayin yerimizde benim adıma katılış yapmaya gitmişti annemlerde kalıyorum bende annemi uyandırdım hadi kalk gidiyoruz dedim annem şaşkın tabi nereye diyince doğuma dedim, o da bi telaş çantaları aldı , doktorumu arayıp bilgi verdim hemen hastaneye geç dedi, hastane eve yakın arabaya binip gittik beni acilden hemen kapıda karşıladılar doktorum haber vermiş,hemen ebeler beni ameliyat kıyafetleri giydirip sonta taktılar ve ameliyathaneye aldılar,anestezi uzmanı nefes al ver narkoz vereceğim dediğinde saat 7:15 di bebeği çıkardıklarında 07:30, beni de 8:00 gibi uyandırdılar, çabuk uyanabildim gözlerimi açar açmaz dilim dolana dolana oğlum nasıl dedim,iyi dediler odada seni bekliyor hadi bakalım deyip beni odaya aldıklarında oğlumun sesini duydum, bunu şu anda yazarkende ağlıyorum o anda da gözyaşlarına boğuldum annem yatağını yanıma çekerek bak oğlun dedi o an acıyan dikiş yerlerim bile umurumda değildi..En güzeli onun yüzüydü...Ve çok şükür sağlıklı olmasıydı, tekrar Allah hepinizi kurtarsın...

Bir gün önce akşamdan kasıklarıma ara ara giren ağrılar vardı ama ben yalancı sancılardır deyip pek oralı olmadım ama gece sabaha karşı bu ağrılar biraz daha sıklaşınca tedirgin olmaya başladım çünkü daha öncede dediğim gibi bende plesanta aşağıda olduğu için normal sancı çekersem kanama olur ve bu bebeğe zarar verirdi tuvalete giripte nişan gördüğümde anladım ki sancı çekiyorum hemen kalkıp duşa girdim banyomu yaptım son temizlik kontrollerimi yapıp giyindim, bu arada eşim yeni tayin yerimizde benim adıma katılış yapmaya gitmişti annemlerde kalıyorum bende annemi uyandırdım hadi kalk gidiyoruz dedim annem şaşkın tabi nereye diyince doğuma dedim, o da bi telaş çantaları aldı , doktorumu arayıp bilgi verdim hemen hastaneye geç dedi, hastane eve yakın arabaya binip gittik beni acilden hemen kapıda karşıladılar doktorum haber vermiş,hemen ebeler beni ameliyat kıyafetleri giydirip sonta taktılar ve ameliyathaneye aldılar,anestezi uzmanı nefes al ver narkoz vereceğim dediğinde saat 7:15 di bebeği çıkardıklarında 07:30, beni de 8:00 gibi uyandırdılar, çabuk uyanabildim gözlerimi açar açmaz dilim dolana dolana oğlum nasıl dedim,iyi dediler odada seni bekliyor hadi bakalım deyip beni odaya aldıklarında oğlumun sesini duydum, bunu şu anda yazarkende ağlıyorum o anda da gözyaşlarına boğuldum annem yatağını yanıma çekerek bak oğlun dedi o an acıyan dikiş yerlerim bile umurumda değildi..En güzeli onun yüzüydü...Ve çok şükür sağlıklı olmasıydı, tekrar Allah hepinizi kurtarsın...

Ayy ne güzel sakin sakin anlatmışsın hiç telaş yokmuş gibi. İnşallah bizlerinden kolay doğumları olur:52:

Ata bey napıyor şimdi uyuyor mu? Emzirmek zor mu? Uyku düzeni daha yoktur ama uykusuz bırakıyor mu? Anne olmaktan bahset biraz da.
Bir de çok güzel kokuyor dimi yaaaaa:61:

gözlemlerime göre;
kimse bebemi benden ii tutamaz bi yerine bişey olur psikolojisiyle kimseye vermek istemezmiş anneler:69:

Ben de vermek istemem..

evvettt dün odamıs boyandı sabaha dek de boya kokusu gitmiş bileeee:33::33::33:

şimdi dolap bekliyorus sipariş verildi 15 gün sora dolapta geliyo :77:

anneannemizde dün bi dolu hastane çıkışı zıbın kıyafet elbise vs almış :81::81:

banyo termometresi ve emzik aldım bende :76:

bebek şekerleri , lohusa tacı , park yatağımız ,yastığımız yorganımız nevresimimiz,battaniyemizde var :51:

haa dün annemle yatak sormaya gittik şu içine , adam satmadı bize yatak ya :52: tutturdu kemik gelişimi için en iyisi yün yün yaptırın die neyse youn araştırmayla bizde yün yapmaya karar verdik :86:

böle şeler işte :69:

Güle güle kullansın miniş prenses :56:

Bu süt ne zaman geliyor yahu 6 haftamız kaldı süt müt yok daha.:30:

Bende de yok, memişlerde büyüme de yok, belli olmaz doğumdan sonra gelir diyorlar da korkuyorum :59:

benden akıyooo 4-5 haftadır :53:

Bu sütlü hamişlerden süt haracı kescem doğurunca :27::27:

Ahh ne güzel anlatmışsın :69::69:
Güle güle büyüsün AtaAlp :54:

Son düzenleme:
benden süt de gelmedi, göbeğim dışına da pırtlamadı... halbusi doktorum son ayda pırtlar dimişti...

Serapcim seckincim hayirli olsun detaylari cok merak ediyorum umarim sagliklar yerindedir

Ogluslar erkenci az olan kizlardan ses seda yok tembel olcak kizlarimiz galiba :))))
Bizim bugun yatagimiz geldi kuruldu uyku setinide serdim harika oldu uyku setini yikamayi dusunmuyorum havalandirsam yeter mi yikayinca icindeki elyaflar felan dagilir diye dusunuyorum
bide su sinek olayi var burda cok sinek oluyo bebisi onlardan nasil korucaz yaaa fikri olan var mi
ben yıkadım sekerım herseyı yıkadık o eksık kalmasın dıdım hıcte bısı olmadı
Bugün bahsetmiştim komşum doğurdu diye hatırlarsanız..
Akşam üstü eve geldiler gittik hemen :9:
Ayy bebişş çok küçüüük, bana vermeye kalktılar kaçtım valla :18::18: Kızımı nasıl tutcam bilmiyorum :18::18:
öleee bı tutucankı kımseye vermıceksın :69:
huhaaa bastım gaza :10::10::10::10:
ama daha da çok iş var yıka ütüle dolapta taaaaaaaaaa 15 gün sora gelcek :31:
yıka yıka hurca at en son elbet bırı utuler :27:
Bu süt ne zaman geliyor yahu 6 haftamız kaldı süt müt yok daha.:30:
onceden gelmesı gerekmıyorkı dert etme onu

ayyyyyyyyyyyy aglattın benıdeee

purcum valla benim goguslerde ayni cokcok az buyudu sutmut yok sadece uclari biras buyudu umarim sutumuz gelir

benim gögüsler bi beden büyüdü.çatladı.
ama süt müt yokkkk...:30:

Back